klansız dan klana dönüşte klan param ve şan ım gitti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ardaturan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kapalı

klansız dan klana dönüşte klan param ve şan ım gitti

Mesaj gönderen ardaturan »

klansızda bir süre oynadıktan sonra karakterimi eski klanım olan lodos tarafına çekmeye karar verdim. 2 hafta önce lodos olan charımı tekrar lodosa geçirdiğimde ise klan param ve şan ım sıfırlandı.

konuyu desteğe yazıyorum 1 cevap bile yok....

daha 2 hafta önce lodos olan karakterim 3 4 gün önce tekrar lodos klanına sokunca nasıl oluyorda klan param sıfırlanıyor şanım sıfırlanıyor .. !!

İNCELENSİN KONU.
cCcÜLKÜCÜTÜRKcCc
Kullanıcı avatarı
komkom14
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: klansız dan klana dönüşte klan param ve şan ım gitti

Mesaj gönderen komkom14 »

Daha önce dükkandan klan değiştirme ürününü bir kez kullandıysan sonra ki her klana giriş işleminde - çıktığın klana girsen dahi- bunu kullanmak gerekiyor aksi halde şan ve klan paran sıfırlanıyor.
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Sistemde bir hata var malesef. Birkaç kişinin daha başına geldi aynı olay.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

komkom14 yazdı: 22 Tem 2020 00:54 Daha önce dükkandan klan değiştirme ürününü bir kez kullandıysan sonra ki her klana giriş işleminde - çıktığın klana girsen dahi- bunu kullanmak gerekiyor aksi halde şan ve klan paran sıfırlanıyor.
Yanlış bilgi dostum.

Rütbeyi arz klanında kastın ürün kullanıp lodosa geçersen ve klansız olup tekrar lodos klanına girersen sistem seni arz olarak tanıyacağı için sıfırlar.

Rütbeyi arz klanında kastın ürün kullanıp klansız oldun ve tekrar ürün kullanmadan direkt olarak arz klanına girersen rütben sıfırlanmaz, sorunsuz şekilde klana girebilirsin. Ürün kullanmadan direkt klandan çıkıp girebilirsin.

geçmiş olsun.
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

SeRRuh yazdı: 23 Tem 2020 16:03
komkom14 yazdı: 22 Tem 2020 00:54 Daha önce dükkandan klan değiştirme ürününü bir kez kullandıysan sonra ki her klana giriş işleminde - çıktığın klana girsen dahi- bunu kullanmak gerekiyor aksi halde şan ve klan paran sıfırlanıyor.
Yanlış bilgi dostum.

Rütbeyi arz klanında kastın ürün kullanıp lodosa geçersen ve klansız olup tekrar lodos klanına girersen sistem seni arz olarak tanıyacağı için sıfırlar.

Rütbeyi arz klanında kastın ürün kullanıp klansız oldun ve tekrar ürün kullanmadan direkt olarak arz klanına girersen rütben sıfırlanmaz, sorunsuz şekilde klana girebilirsin. Ürün kullanmadan direkt klandan çıkıp girebilirsin.

geçmiş olsun.
Hocam bilgin yoksa, fikrin de olmasın.

Normal şartlarda senin söylediğin gibi olmalı fakat Karaköy güncellemesinden sonra böyle bir hata var.

Bu konuda sn. AhiEvran'ın da açıklamaları mevcut.

Klan Değiştirme Ürünü kullanmış bir karakter klansızken bir önceki klanına dönse dahi şan ve klan parası sıfırlanıyor.

Başımıza geldi ve tecrübe ettik.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
theanstar
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen theanstar »

xLuCaGox yazdı: 26 Tem 2020 12:41
SeRRuh yazdı: 23 Tem 2020 16:03
Yanlış bilgi dostum.

geçmiş olsun.
Hocam bilgin yoksa, fikrin de olmasın.

Normal şartlarda senin söylediğin gibi olmalı fakat Karaköy güncellemesinden sonra böyle bir hata var.

Bu konuda sn. AhiEvran'ın da açıklamaları mevcut.

Klan Değiştirme Ürünü kullanmış bir karakter klansızken bir önceki klanına dönse dahi şan ve klan parası sıfırlanıyor.

Başımıza geldi ve tecrübe ettik.
SeRRuh’un söylemiş olduğu yazının ekran görüntüsünü desteğe sorduğumda verilen cevap:

Merhaba,

İlgili kişinin vermiş olduğu durum her ihtimal için geçerli değildir. Bu nedenle daha önce karakterine Klan Değiştirme ürünü kullandıysanız olası bir kayıp yaşamamanız için tekrardan ürün kullanarak klana katılmanızı tavsiye ederiz.

Sistemde hata olduğu doğru. Ama ben bahsedilen şekilde klandan çıkıp girdiğimde herhangi bir sorun yaşamadım.
Kullanıcı avatarı
Noter
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Noter »

bu konuda benim tecrübem klan değişimi + sunucu değişimi + hesap değişimi yaptım. ve sorunsuz gir çık yaptım klana .

acaba sunucu değiştirmenin mi faydası oldu yoksa ,karakteri başka hesaba aktarmanın mı tam çözemedim

benzer tecrübe yaşayan birisi aydınlatırsa mutlu olurum
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

Oyun bizi ilk girdiğimiz klandan sanıyor olabilir . Denemek lazım . Sadece zannediyorum . İstediğimiz kadar değiştirelim hep aynı klanda sayıyor olabilir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön