Nihat bey onu çok sever. Nerede olursa olsun hep takip ediyorismailaslan yazdı: ↑19 Tem 2020 06:36 Aslında duyuru twitter hesabından yapılmıştı. Buraya da taşıman çok güzel olmuş. Benim kafamı kurcalayan ise resmi hesaptan eski kadrodan CaptainATX (Ahmet Avcı)'nın takip ediliyor olmasıyeni bir şeyler görme umuduyla takipteyim
![]()
Resmi Hesap Duyuru
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Resmi Hesap Duyuru
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Rest'İ'Alem
geliştirici ekiptemi ikvdeki gibi yoksa oyuncu olarakmı? yayıncı misali0LIVERA yazdı: ↑20 Tem 2020 12:01kendisini severim evlendiği günü biliriz biz oyundaydık o araismailaslan yazdı: ↑19 Tem 2020 06:36 Aslında duyuru twitter hesabından yapılmıştı. Buraya da taşıman çok güzel olmuş. Benim kafamı kurcalayan ise resmi hesaptan eski kadrodan CaptainATX (Ahmet Avcı)'nın takip ediliyor olmasıyeni bir şeyler görme umuduyla takipteyim
![]()
![]()
zula'da takılıyor kendisi açıkcası pekte beceremiyor ölmekten oynayamıyor.
gelse buraya tek başına 100 kişiyi alır gidip coluk cocuga yem oluyor kıytırık bir oyunda
galiba orada yönetici kendisi izleyenlere oyun içi materyal skin tarzı şeyler hediye ediyordu onu görür görmez tanıdığım için şöyle bi göz gezdirmiştim şans eseri denk gelmiştim yayınına.izleyici22 yazdı: ↑21 Tem 2020 01:03geliştirici ekiptemi ikvdeki gibi yoksa oyuncu olarakmı? yayıncı misali0LIVERA yazdı: ↑20 Tem 2020 12:01kendisini severim evlendiği günü biliriz biz oyundaydık o araismailaslan yazdı: ↑19 Tem 2020 06:36 Aslında duyuru twitter hesabından yapılmıştı. Buraya da taşıman çok güzel olmuş. Benim kafamı kurcalayan ise resmi hesaptan eski kadrodan CaptainATX (Ahmet Avcı)'nın takip ediliyor olmasıyeni bir şeyler görme umuduyla takipteyim
![]()
![]()
gelse buraya tek başına 100 kişiyi alır gidip coluk cocuga yem oluyor kıytırık bir oyunda
ve ATX'i tanımayanalr için ufak bir anım ve 2 kelime ile yaptıkları
ikv yöneticiliği yaparken yayınına denk gelmedin pek yayınlıcılığı seven biri değilim yapılır ama izlenmez misali.
oyunda çok sık takılır insanlarla muhabbet ederdi.
bir gece saat 5 kesecek adamda yokki oyunda napcaz yazdım bölgeye 10 sn sonra yanımda kıytırık bir büyücü ışınlandı hadi beni kes dedi.
fark ettim var bi gariplik 1 sn diyip yönetici karakterine girdi hadi şimdi başlayalım vs. gibi hoş bir sohbet başladı.
gün içersinde de sürekli girer bölgeyi kontrol eder insanları dinler sunucuyu oynanabilir bir sunucu haline getirirdi.
şuan bi sunucuda 100 pluslu varsa o zamanlar 3 bin 5 bin plus vardır bölgeden takip bile edemezsin konuşmaları işin yoksa bölge kanalını kapatırdın o kadar aktifti ve 1 küfür hakaret duyamazsın müdahale ederdi kendisi.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- combatfatigue
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Bahsi geçen oyunun yapım aşamasına dahil onlar başladı zaten..0LIVERA yazdı: ↑21 Tem 2020 05:38galiba orada yönetici kendisi izleyenlere oyun içi materyal skin tarzı şeyler hediye ediyordu onu görür görmez tanıdığım için şöyle bi göz gezdirmiştim şans eseri denk gelmiştim yayınına.izleyici22 yazdı: ↑21 Tem 2020 01:03geliştirici ekiptemi ikvdeki gibi yoksa oyuncu olarakmı? yayıncı misali0LIVERA yazdı: ↑20 Tem 2020 12:01kendisini severim evlendiği günü biliriz biz oyundaydık o araismailaslan yazdı: ↑19 Tem 2020 06:36 Aslında duyuru twitter hesabından yapılmıştı. Buraya da taşıman çok güzel olmuş. Benim kafamı kurcalayan ise resmi hesaptan eski kadrodan CaptainATX (Ahmet Avcı)'nın takip ediliyor olmasıyeni bir şeyler görme umuduyla takipteyim
![]()
![]()
ikv yöneticiliği yaparken yayınına denk gelmedin pek yayınlıcılığı seven biri değilim yapılır ama izlenmez misali.
bir gece saat 5 kesecek adamda yokki oyunda napcaz yazdım bölgeye 10 sn sonra yanımda kıytırık bir büyücü ışınlandı hadi beni kes dedi.
fark ettim var bi gariplik 1 sn diyip yönetici karakterine girdi hadi şimdi başlayalım vs. gibi hoş bir sohbet başladı.
gün içersinde de sürekli girer bölgeyi kontrol eder insanları dinler sunucuyu oynanabilir bir sunucu haline getirirdi.
şuan bi sunucuda 100 pluslu varsa o zamanlar 3 bin 5 bin plus vardır bölgeden takip bile edemezsin konuşmaları işin yoksa bölge kanalını kapatırdın o kadar aktifti ve 1 küfür hakaret duyamazsın müdahale ederdi kendisi.
Atx nocomment nerull gibi yöneticiler bu oyunun ana temel taşlarıydı hepsi gitti maalesef.
Beklenmedik an oyunda kendilerini belli ederlerdi.. Hoş ve keyifli anlar olurdu. Misal hiç unutmuyorum bir gün klandan Xe son şifa diye arıyoruz ve 1 saat klandan aradıktan sonra bir anda kendimi bronzun orada buldum gel keselim amma şifa aradın demişti
Az mı kafeslere, mağralara, arz kale arkalarına atıldık
Kaptan gemisini en son terk edermiş.. Herkes gitti gemiyi bekleyen Nerull Kaldı...
Aslında saymaya başlasak bu zamana kadar görevlerini birbirinden güzel yapmış insanlarda çok çok fazla.
İKV halen ayakta kalmayı başarıyorsa kıymetini bilmeliyiz..
O güzel insanlar eğer hala buralara uğruyorsa da onlara kanalımızdan bir şarkı bırakıyorum..
Kod: Tümünü seç
https://www.youtube.com/watch?v=xJ2pj--dtoU
Arkadaşlar dikkat ettiyseniz açıklama da istanbul:kıyamet vakti yazıyor burda bariz bir subliminal mesaj var. niye direk istanbul kıyamet vakti yazılmadı da araya iki nokta koyuldu. Sebebini merak ettiniz mi? Sebebi çok net aslında oyunumuzun devamı niteliğinde yeni bir oyun yapılıyor. Atıyorum bu oyunun adı da İstanbul:son savaş gibi bir şey olabilir. Takip ettiklerine bakarsak captainATX var yani şu anki Game master'lerdan herkes şikayetçi dolayısıyla Ahmet abiyi game master yapma planları var. Geliştirici ekibin başına da sanırım mevlüt abiyi düşünüyorlar. Çünkü ikv bir mevlüt dinç oyunu.
-
- İri Fare Avcısı
ümit ettiğimiz şeye bak havadan nem kapar hale geldik.YemeLik yazdı: ↑22 Tem 2020 10:59 Arkadaşlar dikkat ettiyseniz açıklama da istanbul:kıyamet vakti yazıyor burda bariz bir subliminal mesaj var. niye direk istanbul kıyamet vakti yazılmadı da araya iki nokta koyuldu. Sebebini merak ettiniz mi? Sebebi çok net aslında oyunumuzun devamı niteliğinde yeni bir oyun yapılıyor. Atıyorum bu oyunun adı da İstanbul:son savaş gibi bir şey olabilir. Takip ettiklerine bakarsak captainATX var yani şu anki Game master'lerdan herkes şikayetçi dolayısıyla Ahmet abiyi game master yapma planları var. Geliştirici ekibin başına da sanırım mevlüt abiyi düşünüyorlar. Çünkü ikv bir mevlüt dinç oyunu.
Lothardori yazdı: ↑22 Tem 2020 14:50ümit ettiğimiz şeye bak havadan nem kapar hale geldik.YemeLik yazdı: ↑22 Tem 2020 10:59 Arkadaşlar dikkat ettiyseniz açıklama da istanbul:kıyamet vakti yazıyor burda bariz bir subliminal mesaj var. niye direk istanbul kıyamet vakti yazılmadı da araya iki nokta koyuldu. Sebebini merak ettiniz mi? Sebebi çok net aslında oyunumuzun devamı niteliğinde yeni bir oyun yapılıyor. Atıyorum bu oyunun adı da İstanbul:son savaş gibi bir şey olabilir. Takip ettiklerine bakarsak captainATX var yani şu anki Game master'lerdan herkes şikayetçi dolayısıyla Ahmet abiyi game master yapma planları var. Geliştirici ekibin başına da sanırım mevlüt abiyi düşünüyorlar. Çünkü ikv bir mevlüt dinç oyunu.![]()
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
YemeLik yazdı: ↑22 Tem 2020 10:59 Arkadaşlar dikkat ettiyseniz açıklama da istanbul:kıyamet vakti yazıyor burda bariz bir subliminal mesaj var. niye direk istanbul kıyamet vakti yazılmadı da araya iki nokta koyuldu. Sebebini merak ettiniz mi? Sebebi çok net aslında oyunumuzun devamı niteliğinde yeni bir oyun yapılıyor. Atıyorum bu oyunun adı da İstanbul:son savaş gibi bir şey olabilir. Takip ettiklerine bakarsak captainATX var yani şu anki Game master'lerdan herkes şikayetçi dolayısıyla Ahmet abiyi game master yapma planları var. Geliştirici ekibin başına da sanırım mevlüt abiyi düşünüyorlar. Çünkü ikv bir mevlüt dinç oyunu.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- misafir2011
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
YemeLik yazdı: ↑22 Tem 2020 10:59 Arkadaşlar dikkat ettiyseniz açıklama da istanbul:kıyamet vakti yazıyor burda bariz bir subliminal mesaj var. niye direk istanbul kıyamet vakti yazılmadı da araya iki nokta koyuldu. Sebebini merak ettiniz mi? Sebebi çok net aslında oyunumuzun devamı niteliğinde yeni bir oyun yapılıyor. Atıyorum bu oyunun adı da İstanbul:son savaş gibi bir şey olabilir. Takip ettiklerine bakarsak captainATX var yani şu anki Game master'lerdan herkes şikayetçi dolayısıyla Ahmet abiyi game master yapma planları var. Geliştirici ekibin başına da sanırım mevlüt abiyi düşünüyorlar. Çünkü ikv bir mevlüt dinç oyunu.

Eski bir dost..
TLKKRN
TLKKRN
bunları anlatsak sanırım forumun en uzun konusu olurdu hem geliştirici hem yönetici olarak o kadar iyi insanlara denk geldil ki belkide bu sebepten hala buradayız seviyoruz.combatfatigue yazdı: ↑22 Tem 2020 10:50Bahsi geçen oyunun yapım aşamasına dahil onlar başladı zaten..0LIVERA yazdı: ↑21 Tem 2020 05:38galiba orada yönetici kendisi izleyenlere oyun içi materyal skin tarzı şeyler hediye ediyordu onu görür görmez tanıdığım için şöyle bi göz gezdirmiştim şans eseri denk gelmiştim yayınına.izleyici22 yazdı: ↑21 Tem 2020 01:03geliştirici ekiptemi ikvdeki gibi yoksa oyuncu olarakmı? yayıncı misali0LIVERA yazdı: ↑20 Tem 2020 12:01kendisini severim evlendiği günü biliriz biz oyundaydık o araismailaslan yazdı: ↑19 Tem 2020 06:36 Aslında duyuru twitter hesabından yapılmıştı. Buraya da taşıman çok güzel olmuş. Benim kafamı kurcalayan ise resmi hesaptan eski kadrodan CaptainATX (Ahmet Avcı)'nın takip ediliyor olmasıyeni bir şeyler görme umuduyla takipteyim
![]()
![]()
Atx nocomment nerull gibi yöneticiler bu oyunun ana temel taşlarıydı hepsi gitti maalesef.
Beklenmedik an oyunda kendilerini belli ederlerdi.. Hoş ve keyifli anlar olurdu. Misal hiç unutmuyorum bir gün klandan Xe son şifa diye arıyoruz ve 1 saat klandan aradıktan sonra bir anda kendimi bronzun orada buldum gel keselim amma şifa aradın demiştiTabi gbm X için arıyordum
Nihat abi (Nerull) bir gün gelip hepimizi arz kalenin yukarısına atmıştı tabi bizde uyanığız ya karakteri orada çıkardık ertesi gün girdiğimizde Kalenin tepesinde görenler, bölgeden adam kaleye çıkmış diye yazıyordu
) Gm Egelim durumdan habersiz olduğu için geldiği gibi bloklama atmıştı hesabıma
)
Az mı kafeslere, mağralara, arz kale arkalarına atıldık![]()
Kaptan gemisini en son terk edermiş.. Herkes gitti gemiyi bekleyen Nerull Kaldı...
Aslında saymaya başlasak bu zamana kadar görevlerini birbirinden güzel yapmış insanlarda çok çok fazla.
İKV halen ayakta kalmayı başarıyorsa kıymetini bilmeliyiz..
O güzel insanlar eğer hala buralara uğruyorsa da onlara kanalımızdan bir şarkı bırakıyorum..Kod: Tümünü seç
https://www.youtube.com/watch?v=xJ2pj--dtoU
Gm Erdoğan'ı da unutmayalım.
vay be o zamanlar binlerce oyuncu hepsi ile tek tek ilgilen.
şimdi bırak yöneticiden cevap felan almayı destek'ten cevap alamıyoruz.
o zamanalar desteğe yazardın 1 saat sonra cevap gelirdi.
yöneticiye yazardın 30 sn sonra cevap verirdi
bölgeden kendini bilmez 2-3 kişi kavga ederdi anında yöneticilerden biri gelir ve bir daha yapmasını enlgeleyecek güzel bir ceza verir giderdi.
belkide bütün suç Mevlüt Dinç'tedir.
kendisi ile uzun uzun konuşmalarım oldu o kadar mütevazi biridir ki bir cevabında 3 gün sonra yazmıştı
kusuruma bakmayın yoldaydım ve işlerim vardı size cevap veremedim diye başladı.
suç Mevcut beyin derken'de satmamalıydı oyundan vazgeçmemeliydi.
kendisi halen şirketin başında olsaydı bunlar olmazdı.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.