Resmi Hesap Duyuru

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
WesTSooN35
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Resmi Hesap Duyuru

Mesaj gönderen WesTSooN35 »

ismailaslan yazdı: 19 Tem 2020 06:36 Aslında duyuru twitter hesabından yapılmıştı. Buraya da taşıman çok güzel olmuş. Benim kafamı kurcalayan ise resmi hesaptan eski kadrodan CaptainATX (Ahmet Avcı)'nın takip ediliyor olması :blush: yeni bir şeyler görme umuduyla takipteyim :)
Nihat bey onu çok sever. Nerede olursa olsun hep takip ediyor :)
izleyici22
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Rest'İ'Alem

Mesaj gönderen izleyici22 »

0LIVERA yazdı: 20 Tem 2020 12:01
ismailaslan yazdı: 19 Tem 2020 06:36 Aslında duyuru twitter hesabından yapılmıştı. Buraya da taşıman çok güzel olmuş. Benim kafamı kurcalayan ise resmi hesaptan eski kadrodan CaptainATX (Ahmet Avcı)'nın takip ediliyor olması :blush: yeni bir şeyler görme umuduyla takipteyim :)
kendisini severim evlendiği günü biliriz biz oyundaydık o ara ':)

zula'da takılıyor kendisi açıkcası pekte beceremiyor ölmekten oynayamıyor.

gelse buraya tek başına 100 kişiyi alır gidip coluk cocuga yem oluyor kıytırık bir oyunda
geliştirici ekiptemi ikvdeki gibi yoksa oyuncu olarakmı? yayıncı misali
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

izleyici22 yazdı: 21 Tem 2020 01:03

gelse buraya tek başına 100 kişiyi alır gidip coluk cocuga yem oluyor kıytırık bir oyunda
galiba orada yönetici kendisi izleyenlere oyun içi materyal skin tarzı şeyler hediye ediyordu onu görür görmez tanıdığım için şöyle bi göz gezdirmiştim şans eseri denk gelmiştim yayınına.

ve ATX'i tanımayanalr için ufak bir anım ve 2 kelime ile yaptıkları

ikv yöneticiliği yaparken yayınına denk gelmedin pek yayınlıcılığı seven biri değilim yapılır ama izlenmez misali.

oyunda çok sık takılır insanlarla muhabbet ederdi.

bir gece saat 5 kesecek adamda yokki oyunda napcaz yazdım bölgeye 10 sn sonra yanımda kıytırık bir büyücü ışınlandı hadi beni kes dedi.

fark ettim var bi gariplik 1 sn diyip yönetici karakterine girdi hadi şimdi başlayalım vs. gibi hoş bir sohbet başladı.

gün içersinde de sürekli girer bölgeyi kontrol eder insanları dinler sunucuyu oynanabilir bir sunucu haline getirirdi.

şuan bi sunucuda 100 pluslu varsa o zamanlar 3 bin 5 bin plus vardır bölgeden takip bile edemezsin konuşmaları işin yoksa bölge kanalını kapatırdın o kadar aktifti ve 1 küfür hakaret duyamazsın müdahale ederdi kendisi.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
combatfatigue
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Are The Best

Mesaj gönderen combatfatigue »

0LIVERA yazdı: 21 Tem 2020 05:38

galiba orada yönetici kendisi izleyenlere oyun içi materyal skin tarzı şeyler hediye ediyordu onu görür görmez tanıdığım için şöyle bi göz gezdirmiştim şans eseri denk gelmiştim yayınına.

ikv yöneticiliği yaparken yayınına denk gelmedin pek yayınlıcılığı seven biri değilim yapılır ama izlenmez misali.

bir gece saat 5 kesecek adamda yokki oyunda napcaz yazdım bölgeye 10 sn sonra yanımda kıytırık bir büyücü ışınlandı hadi beni kes dedi.

fark ettim var bi gariplik 1 sn diyip yönetici karakterine girdi hadi şimdi başlayalım vs. gibi hoş bir sohbet başladı.

gün içersinde de sürekli girer bölgeyi kontrol eder insanları dinler sunucuyu oynanabilir bir sunucu haline getirirdi.

şuan bi sunucuda 100 pluslu varsa o zamanlar 3 bin 5 bin plus vardır bölgeden takip bile edemezsin konuşmaları işin yoksa bölge kanalını kapatırdın o kadar aktifti ve 1 küfür hakaret duyamazsın müdahale ederdi kendisi.
Bahsi geçen oyunun yapım aşamasına dahil onlar başladı zaten..
Atx nocomment nerull gibi yöneticiler bu oyunun ana temel taşlarıydı hepsi gitti maalesef.
Beklenmedik an oyunda kendilerini belli ederlerdi.. Hoş ve keyifli anlar olurdu. Misal hiç unutmuyorum bir gün klandan Xe son şifa diye arıyoruz ve 1 saat klandan aradıktan sonra bir anda kendimi bronzun orada buldum gel keselim amma şifa aradın demişti :) Tabi gbm X için arıyordum :D Nihat abi (Nerull) bir gün gelip hepimizi arz kalenin yukarısına atmıştı tabi bizde uyanığız ya karakteri orada çıkardık ertesi gün girdiğimizde Kalenin tepesinde görenler, bölgeden adam kaleye çıkmış diye yazıyordu :)) Gm Egelim durumdan habersiz olduğu için geldiği gibi bloklama atmıştı hesabıma :))
Az mı kafeslere, mağralara, arz kale arkalarına atıldık :)
Kaptan gemisini en son terk edermiş.. Herkes gitti gemiyi bekleyen Nerull Kaldı...
Aslında saymaya başlasak bu zamana kadar görevlerini birbirinden güzel yapmış insanlarda çok çok fazla.
İKV halen ayakta kalmayı başarıyorsa kıymetini bilmeliyiz..
O güzel insanlar eğer hala buralara uğruyorsa da onlara kanalımızdan bir şarkı bırakıyorum..

Kod: Tümünü seç

https://www.youtube.com/watch?v=xJ2pj--dtoU
Resim
Resim

(Eskiler'den rotasızkaptan)

<We Are the Best>
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Arkadaşlar dikkat ettiyseniz açıklama da istanbul:kıyamet vakti yazıyor burda bariz bir subliminal mesaj var. niye direk istanbul kıyamet vakti yazılmadı da araya iki nokta koyuldu. Sebebini merak ettiniz mi? Sebebi çok net aslında oyunumuzun devamı niteliğinde yeni bir oyun yapılıyor. Atıyorum bu oyunun adı da İstanbul:son savaş gibi bir şey olabilir. Takip ettiklerine bakarsak captainATX var yani şu anki Game master'lerdan herkes şikayetçi dolayısıyla Ahmet abiyi game master yapma planları var. Geliştirici ekibin başına da sanırım mevlüt abiyi düşünüyorlar. Çünkü ikv bir mevlüt dinç oyunu.
Lothardori
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Lothardori »

YemeLik yazdı: 22 Tem 2020 10:59 Arkadaşlar dikkat ettiyseniz açıklama da istanbul:kıyamet vakti yazıyor burda bariz bir subliminal mesaj var. niye direk istanbul kıyamet vakti yazılmadı da araya iki nokta koyuldu. Sebebini merak ettiniz mi? Sebebi çok net aslında oyunumuzun devamı niteliğinde yeni bir oyun yapılıyor. Atıyorum bu oyunun adı da İstanbul:son savaş gibi bir şey olabilir. Takip ettiklerine bakarsak captainATX var yani şu anki Game master'lerdan herkes şikayetçi dolayısıyla Ahmet abiyi game master yapma planları var. Geliştirici ekibin başına da sanırım mevlüt abiyi düşünüyorlar. Çünkü ikv bir mevlüt dinç oyunu.
ümit ettiğimiz şeye bak havadan nem kapar hale geldik. :)
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Lothardori yazdı: 22 Tem 2020 14:50
YemeLik yazdı: 22 Tem 2020 10:59 Arkadaşlar dikkat ettiyseniz açıklama da istanbul:kıyamet vakti yazıyor burda bariz bir subliminal mesaj var. niye direk istanbul kıyamet vakti yazılmadı da araya iki nokta koyuldu. Sebebini merak ettiniz mi? Sebebi çok net aslında oyunumuzun devamı niteliğinde yeni bir oyun yapılıyor. Atıyorum bu oyunun adı da İstanbul:son savaş gibi bir şey olabilir. Takip ettiklerine bakarsak captainATX var yani şu anki Game master'lerdan herkes şikayetçi dolayısıyla Ahmet abiyi game master yapma planları var. Geliştirici ekibin başına da sanırım mevlüt abiyi düşünüyorlar. Çünkü ikv bir mevlüt dinç oyunu.
ümit ettiğimiz şeye bak havadan nem kapar hale geldik. :)
:')
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

:sleeping:
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
misafir2011
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen misafir2011 »

Resim
Eski bir dost..

TLKKRN
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

combatfatigue yazdı: 22 Tem 2020 10:50
0LIVERA yazdı: 21 Tem 2020 05:38

Bahsi geçen oyunun yapım aşamasına dahil onlar başladı zaten..
Atx nocomment nerull gibi yöneticiler bu oyunun ana temel taşlarıydı hepsi gitti maalesef.
Beklenmedik an oyunda kendilerini belli ederlerdi.. Hoş ve keyifli anlar olurdu. Misal hiç unutmuyorum bir gün klandan Xe son şifa diye arıyoruz ve 1 saat klandan aradıktan sonra bir anda kendimi bronzun orada buldum gel keselim amma şifa aradın demişti :) Tabi gbm X için arıyordum :D Nihat abi (Nerull) bir gün gelip hepimizi arz kalenin yukarısına atmıştı tabi bizde uyanığız ya karakteri orada çıkardık ertesi gün girdiğimizde Kalenin tepesinde görenler, bölgeden adam kaleye çıkmış diye yazıyordu :)) Gm Egelim durumdan habersiz olduğu için geldiği gibi bloklama atmıştı hesabıma :))
Az mı kafeslere, mağralara, arz kale arkalarına atıldık :)
Kaptan gemisini en son terk edermiş.. Herkes gitti gemiyi bekleyen Nerull Kaldı...
Aslında saymaya başlasak bu zamana kadar görevlerini birbirinden güzel yapmış insanlarda çok çok fazla.
İKV halen ayakta kalmayı başarıyorsa kıymetini bilmeliyiz..
O güzel insanlar eğer hala buralara uğruyorsa da onlara kanalımızdan bir şarkı bırakıyorum..

Kod: Tümünü seç

https://www.youtube.com/watch?v=xJ2pj--dtoU
bunları anlatsak sanırım forumun en uzun konusu olurdu hem geliştirici hem yönetici olarak o kadar iyi insanlara denk geldil ki belkide bu sebepten hala buradayız seviyoruz.

Gm Erdoğan'ı da unutmayalım.

vay be o zamanlar binlerce oyuncu hepsi ile tek tek ilgilen.

şimdi bırak yöneticiden cevap felan almayı destek'ten cevap alamıyoruz.

o zamanalar desteğe yazardın 1 saat sonra cevap gelirdi.

yöneticiye yazardın 30 sn sonra cevap verirdi

bölgeden kendini bilmez 2-3 kişi kavga ederdi anında yöneticilerden biri gelir ve bir daha yapmasını enlgeleyecek güzel bir ceza verir giderdi.

belkide bütün suç Mevlüt Dinç'tedir.

kendisi ile uzun uzun konuşmalarım oldu o kadar mütevazi biridir ki bir cevabında 3 gün sonra yazmıştı

kusuruma bakmayın yoldaydım ve işlerim vardı size cevap veremedim diye başladı.

suç Mevcut beyin derken'de satmamalıydı oyundan vazgeçmemeliydi.

kendisi halen şirketin başında olsaydı bunlar olmazdı.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön