Merhabalar herkese,
Oyuna bugün başladım önceden oyunu biraz bildiğim için şuan rahatım ama 34-35 seviyeden sonrası hakkında hiçbir fikrim yok.Mevcut bir discord sunucusu varmıdır veya oyun içerisinde yardım edebilecek birileri varmıdır?
Nick:Aternium-BeyazKöşk

Yeni bir oyuncu!
- Darkxfearless
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı

Re: Yeni bir oyuncu!
Şuan gayet zevk alıyorum fakat çoğu kişi yeni yerlerde olduğu için yardıma ihtiyacim olduğunda birilerini bulmam zor oluyor o kadar.

- Heaven1925
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
 - Lonca: Brothership Of Nobility

Kelle Avcısı görevinde başarılar dilerim
 Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği" 
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
- travisscott
 - Acemi Savaşçı

Büyücüm bloklu, 6 gün sonra açılacak . Gelir görevlerini yapardım . Çt görevi en sıkıntılı görevin o zamana kadar yapamadıysan loncam ile yaparız . Ancak sana tavsiyem lütfen görev videolarını izle -oku. 35 level sonrasını bilmiyorum diyorsan insanlara sorarsan sürekli cevap alamaya bilirsin. Gene bir şey lazım olursa Kuja , Travisscott pm le 

Tamamdır çok saol görevlere zaten listeden bakarak gidiyorum 38 oldum bugün ama görevler seviyemin biraz gerisinde kaldı açığı kapatıcam inşallah.travisscott yazdı: ↑12 Tem 2020 17:56 Büyücüm bloklu, 6 gün sonra açılacak . Gelir görevlerini yapardım . Çt görevi en sıkıntılı görevin o zamana kadar yapamadıysan loncam ile yaparız . Ancak sana tavsiyem lütfen görev videolarını izle -oku. 35 level sonrasını bilmiyorum diyorsan insanlara sorarsan sürekli cevap alamaya bilirsin. Gene bir şey lazım olursa Kuja , Travisscott pm le![]()
O ne olaki?