Merhabalar herkese,
Oyuna bugün başladım önceden oyunu biraz bildiğim için şuan rahatım ama 34-35 seviyeden sonrası hakkında hiçbir fikrim yok.Mevcut bir discord sunucusu varmıdır veya oyun içerisinde yardım edebilecek birileri varmıdır?
Nick:Aternium-BeyazKöşk
Yeni bir oyuncu!
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
Re: Yeni bir oyuncu!
Şuan gayet zevk alıyorum fakat çoğu kişi yeni yerlerde olduğu için yardıma ihtiyacim olduğunda birilerini bulmam zor oluyor o kadar.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Kelle Avcısı görevinde başarılar dilerim
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
- travisscott
- Acemi Savaşçı
Büyücüm bloklu, 6 gün sonra açılacak . Gelir görevlerini yapardım . Çt görevi en sıkıntılı görevin o zamana kadar yapamadıysan loncam ile yaparız . Ancak sana tavsiyem lütfen görev videolarını izle -oku. 35 level sonrasını bilmiyorum diyorsan insanlara sorarsan sürekli cevap alamaya bilirsin. Gene bir şey lazım olursa Kuja , Travisscott pm le 
Tamamdır çok saol görevlere zaten listeden bakarak gidiyorum 38 oldum bugün ama görevler seviyemin biraz gerisinde kaldı açığı kapatıcam inşallah.travisscott yazdı: ↑12 Tem 2020 17:56 Büyücüm bloklu, 6 gün sonra açılacak . Gelir görevlerini yapardım . Çt görevi en sıkıntılı görevin o zamana kadar yapamadıysan loncam ile yaparız . Ancak sana tavsiyem lütfen görev videolarını izle -oku. 35 level sonrasını bilmiyorum diyorsan insanlara sorarsan sürekli cevap alamaya bilirsin. Gene bir şey lazım olursa Kuja , Travisscott pm le![]()
O ne olaki?