Halen Güncelleme Gelmeyeceğini Düşünenler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Halen Güncelleme Gelmeyeceğini Düşünenler

Mesaj gönderen ikizler92 »

saglam yazdı: 17 Haz 2020 20:15
ikizler92 yazdı: 02 Tem 2017 22:50
Ben bu saatten sonra bu oyuna büyük çarplı bir güncelleme geleceğini düşünmüyorum sebeplerini yazacak olursam sabah olur oyuncular bence çok fazla heveslenmesin hele hele 59 seviye geleceğini düşünenler bu rüyadan bir anca önce uyansınlar 59 seviye gelmesi İMKANSIZ ! Eşşek gibi anırırım burada 59 seviye gelirse böyle bir şeyin mümkünü yok dünya tersine döner bu oyuna 59 seviye gelmez ben bu kadar netim.
Telefonumun screenshot albümünde denk geldim bir hortlatayım dedim :D
Evet bu yorumu tam 3 yıl önce ben yaptım hatta 3 yılı bile bi kaç hafta geçmiş. Ben yanıldım yeni seviyeler geldi eşşek gibi anırırım yazmışım üstüne bide çocukça bı yorum yazmışım ancak bir kaç şey daha eklemek istiyorum o dönem oyuna yıllarca yenilik gelmemişti en son gelen büyük hol güncellemesi tamı tamına 2012 yılında gelmişti 2012 bakın boru değil son güncelleme 2012 de gelmişti karaköy ise 2018 e tam 6 yıl eşşek gibi beklettiler bizi bu yorumu yapmak gayet normaldi ve ben o yorumu sadece bir tahmin üzerine değil bu oyunun kurucusu olan mevlüt dinçin yapmış olduğu bu saatten sonra güncelleme gelmesi imkansız açıklamasına da dayanarak yapmıştım.

Ufak bi kaç satır daha yazmak isterim yeni seviyeler ve yeni bölge geldi benim gözüm de tam bir FİYASKO. Yeni yetenekler gelmedikten sonra yeni seviyelerin ne anlamı var ki ? her karaktere 3 er tane yeni yetenek ekleyecek yaratıcılık ve becerisi olmayan bir yönetim var yeni yetenekler olmadığı gibi seviye atlayanlara yetenek puanıda eklenmedi eee ? ne anlamı kaldı yenı seviyelerin 49 da kalsaydın ya ? bireysellik desen tamamen öldü. Yer altı güncellemesinde biz gider meranda orda burada tek başımıza buz büyücüsü muhafız keserek yücelen item düşürüp karakterimizi geliştirmeye çalıştırırdık bireysellik vardı. Şimdi oyun sana bireysel oynamana hiç bir şekilde müsade etmiyor niye kardeşim grup olarak oynamayak isteyen insanlar dışında tek tabanca takılmak isteyen insanlarda var dimi ? işte bu yönetim bu anlayışın içinden geçti. Şimdi bireysel takılabılırsın diyen bi kaç kamil olacak onlara da verecek tek cevabım hakiri gidip tek mi keselim napalım ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön