Elveda AFRASİYAB
Re: Elveda AFRASİYAB
Afrasiyabı mumla ararsınız. Hatta görüyoruz forumda : ) sevdiğim nadir gm’lerden 2013 sonrası.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Sevgiyle ve muhabbetle; kendine ve keyfine dikkat et. Gerçek hayatında başarılar.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Afrasiyabı sevmemekte ne bileyim
İlgili bir arkadaştı üzüldüm ayrılmasına. Yolu açık olsun , reel hayatında başarılar.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Yok Oluş
BBIFonQzrail yazdı: ↑20 Haz 2020 23:51
AFRASİYAB'ın forum profilinde game master rozeti alınmış. Sanırım aramıza veda etti çok üzüldüm. Seni unutmayacağız kaptan![]()
- highvoltaj
- İskele Babası
Bir daha görüşmemek üzere bize iş yapan adam lazım tek işi ban vermek degil.Bu oyunda 2 gm vardı biri Atx digeri Nocomment digerleri fasa fisosunuz.napcan066 yazdı: ↑22 Haz 2020 18:49IFonQzrail yazdı: ↑20 Haz 2020 23:51
AFRASİYAB'ın forum profilinde game master rozeti alınmış. Sanırım aramıza veda etti çok üzüldüm. Seni unutmayacağız kaptan![]()
SOBEE'S GAMERS ARE NOT FREEDOM.BUT NİCE DAYS İS NEAR.TYRANNY WİLL DOWN 
Değerli dostum seni tanımak bir şanstı şahsım adıma .. Gerçekten bu oyunun bana kattığı nadir insanlardansın
Bu camia için yaptıkların asla unutulmayacak ! Çınaraltı Radyosunun romantik Gemesi 
"hayat çelik kollarla atılan bir zar olsun",
"vaktiyle bir atsız varmış", var olsun!
"hayat çelik kollarla atılan bir zar olsun",
"vaktiyle bir atsız varmış", var olsun!
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Eskiler, eskiden güzeldi. Elveda üstadım..
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Bizler daimi tanıklarıyız hep var olacak kentimizin şimdi ve kıyamette.
Veda konusu açmasını beklerdim yıllarca hizmet etti MÜTEFEKKİR ismini değiştireli 4 sene oldu sanırım, yanlış hesaplamıyorsam 6 senedir görevdeydi fakat son 2 yılı neredeyse bir hayalet gibiydi gorgar ile yaptığı radyo yayınından sonra eski ilgiyi göstermedi.
Veda konusu açmasını beklerdim yıllarca hizmet etti MÜTEFEKKİR ismini değiştireli 4 sene oldu sanırım, yanlış hesaplamıyorsam 6 senedir görevdeydi fakat son 2 yılı neredeyse bir hayalet gibiydi gorgar ile yaptığı radyo yayınından sonra eski ilgiyi göstermedi.
Etkinlik görevlisi olsa egodan kendini oyunun tanrısı ilan edecek adamlar AFRASiYAB'ın onca yıllık emeklerini hiçe sayıp klavye efendiliği yapıyor 
Neyse sağlıcakla kal kral, zaten kimse kalmadı, alınabilecek en iyi kararı almışsın.
Neyse sağlıcakla kal kral, zaten kimse kalmadı, alınabilecek en iyi kararı almışsın.