Bende söylediğin gibi düşünüyorum eminönü ve beyazköşk oldukça dolu ancak teşkilata çok olumlu bakmaya başladım. Cevabın için çok teşekkürler.
ACABA!? (vakti olan kişiler lütfen okusun)
- pacifichydra
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: ACABA!? (vakti olan kişiler lütfen okusun)
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Hali hazırda Çemberlitaş için grup bulduğunuzda bu kişiler sizden hasarınızın yüksek olmasını beklemeyecek aksine görevinizi yapmak üzere yardım amaçlı sizi gruba alacaklardır. Bu kaygıyla büyücü açmayacaksanız, aklınızda bulunsun. Çemberlitaş için şu aşamada yardım eli en çok uzatılan karakter sınıfı büyücüdür. Karaköy için yeni başlayan biri için ise en handikaplı sınıf büyücü, biraz problem yaşayabilirsiniz.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Göster
pacifichydra yazdı: ↑31 May 2020 15:03Bende söylediğin gibi düşünüyorum eminönü ve beyazköşk oldukça dolu ancak teşkilata çok olumlu bakmaya başladım. Cevabın için çok teşekkürler.
- pacifichydra
- İri Fare Avcısı

Önerlilerin için teşekkürler açıkçası çemberlitaş görevlerine karşı karamsarlığım az da olsa kalktı. Ayrıca büyücüler konusunda söylediğin konuda haklısın hasar için almıyorlar ancak benim bahsetmeye çalıştığım şey daha öncede bir çok kez yaşadığım hasar sorunu. Görev için büyücüyle gaffara en az 10 kez girdim ancak sadece 1 tanesinde kesebildim sebebide bosslara geldiğimizde hasar yetmezliği oluşuyor tabii ki bu hasar yetmezliği sadece benden kaynaklanıyor olamaz ancak çemberlitaşa giren full+full kişiler nerdeyse hiç kalmadı bende bu yüzden hasarı 2.4kdan fazla kişilerle girmeye çalışıyorum eğer full kişiler biraz yardım eli uzatsa kolaylıkla tamamlanabilir bir görevxLuCaGox yazdı: ↑31 May 2020 19:21 Hali hazırda Çemberlitaş için grup bulduğunuzda bu kişiler sizden hasarınızın yüksek olmasını beklemeyecek aksine görevinizi yapmak üzere yardım amaçlı sizi gruba alacaklardır. Bu kaygıyla büyücü açmayacaksanız, aklınızda bulunsun. Çemberlitaş için şu aşamada yardım eli en çok uzatılan karakter sınıfı büyücüdür. Karaköy için yeni başlayan biri için ise en handikaplı sınıf büyücü, biraz problem yaşayabilirsiniz.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
pacifichydra yazdı: ↑31 May 2020 13:52 Diyelim ki madenleri sattık peki eminönü madenleri en fazla ne kadar para edebilir ki zorlasan tanesini 15mden okutabilirsin tabii bu benim önceden oynadığım sunucunun piyasası farklı sunuculardaki piyasadan haberim malesef yok cahilliğime ver. Ayrıca meran suncusunu önermenin özel bir sebebi var mı yoksa geri sarmalar nadir olduğu için mi önerdin. Herşeye sıfırdan başlayacaksam herşeyin kusursuzdan ziyade iyi olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Eminönü madenlerini 2.derece ve 3. safları Karaköy eşyalarının üretiminde istiyor ve söylediğinin aksine ağız uçuklatan değerlere satabilirsin.Bunları çekmeni öneririm,
"Koyu Mavi Lapis , Sibiryalı , Ökse Meyvesi , Koni Çiçeği , Civan Çiçeği , Obsidyen , Elmas , Kripraz "
Ayrıca turunu meteor'a döndürürsen,
"Ganoderma, Şelit ve Saf Platin " maden çekme listene ekleyebilirsin[/i]
Kısaca toplama puanların,
Madenci 36 Lokman 30 Sarraf 23
olacak kadar level kassan yeterli başlangıç aşamasında
Bu dediğim madenleri çekip ticareti akılıca yaparsan çok iyi üretimler yapabileceğini düşünüyorum.Kendim bu bahsettiklerimi 2 hafta boyunca "malum karantinada olduğumuzdan" günde 15 saat çektim "bireysel + lonca + evdekalpaketi ile " ve karakteri eminönü sunucusuna aktararak 8 tane üretim yaptım.Sana tavsiyem bu yönde olur.
Meran deme sebebim maden çekme ve oyunda gelişme aşaman için oldukça önemli geri sarma az çok bilmiyorum ama madenlerin boş olduğuna eminim.Meranda oynayan arkadaşlarımızdan duyduguma göre de Karaköyde sakin bi oyun havası hüküm sürüyormuş.Bu dediklerimi kuklacıda da yaparsın ama pek saygılı ortam olduğunu söyleyemem.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Kardeşim sancak sunucusunda şifa problemi var şiga açık kasarsan emin ol sürekli boss kesersin biz lewel bile bakmadan şifa guruba alıyoruz şifacı yok bide sancak sunucusu e.ö gibi kalabalık değil bosslarda mütavazi şekilde kesiliyor sürekli ölü boss yok ondan dolayı bi hakir fazla kesilmiyor yoksa bb komset gbz sürekli kesersin millet şifa dizme peşine düşmeden gelmeni tavsiye ederim
Göster
lordsthe yazdı: ↑01 Haz 2020 00:02 Kardeşim sancak sunucusunda şifa problemi var şiga açık kasarsan emin ol sürekli boss kesersin biz lewel bile bakmadan şifa guruba alıyoruz şifacı yok bide sancak sunucusu e.ö gibi kalabalık değil bosslarda mütavazi şekilde kesiliyor sürekli ölü boss yok ondan dolayı bi hakir fazla kesilmiyor yoksa bb komset gbz sürekli kesersin millet şifa dizme peşine düşmeden gelmeni tavsiye ederim
Sen aç şifayı bana güven cidden çok az şifa var şifa bulamıyoruz bosslara
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Eğer yapabilirsen şifacı açmanı öneririm.Büyücü sınıfının aşırı fazla olduğunu görüyoruz oyunda.
- pacifichydra
- İri Fare Avcısı

Heaven1925 yazdı: ↑31 May 2020 23:25pacifichydra yazdı: ↑31 May 2020 13:52 Diyelim ki madenleri sattık peki eminönü madenleri en fazla ne kadar para edebilir ki zorlasan tanesini 15mden okutabilirsin tabii bu benim önceden oynadığım sunucunun piyasası farklı sunuculardaki piyasadan haberim malesef yok cahilliğime ver. Ayrıca meran suncusunu önermenin özel bir sebebi var mı yoksa geri sarmalar nadir olduğu için mi önerdin. Herşeye sıfırdan başlayacaksam herşeyin kusursuzdan ziyade iyi olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Eminönü madenlerini 2.derece ve 3. safları Karaköy eşyalarının üretiminde istiyor ve söylediğinin aksine ağız uçuklatan değerlere satabilirsin.Bunları çekmeni öneririm,
"Koyu Mavi Lapis , Sibiryalı , Ökse Meyvesi , Koni Çiçeği , Civan Çiçeği , Obsidyen , Elmas , Kripraz "
Ayrıca turunu meteor'a döndürürsen,
"Ganoderma, Şelit ve Saf Platin " maden çekme listene ekleyebilirsin[/i]
Kısaca toplama puanların,
Madenci 36 Lokman 30 Sarraf 23
olacak kadar level kassan yeterli başlangıç aşamasında
Bu dediğim madenleri çekip ticareti akılıca yaparsan çok iyi üretimler yapabileceğini düşünüyorum.Kendim bu bahsettiklerimi 2 hafta boyunca "malum karantinada olduğumuzdan" günde 15 saat çektim "bireysel + lonca + evdekalpaketi ile " ve karakteri eminönü sunucusuna aktararak 8 tane üretim yaptım.Sana tavsiyem bu yönde olur.
Meran deme sebebim maden çekme ve oyunda gelişme aşaman için oldukça önemli geri sarma az çok bilmiyorum ama madenlerin boş olduğuna eminim.Meranda oynayan arkadaşlarımızdan duyduguma göre de Karaköyde sakin bi oyun havası hüküm sürüyormuş.Bu dediklerimi kuklacıda da yaparsın ama pek saygılı ortam olduğunu söyleyemem.
Yazdıkların için çok teşekkür ediyorum. Gerçektende içimi rahatlatan türde bir çalışma olmuş önerilerini uygulayacağımdan emin olabilirsin. Şu an az çok hangi sınıfı açağcağımıda belirledim. Tek sorunum sunucu. Aslında aklımda ve verdiğiniz cevaplar ile elemeler yaptım sancak, teşkilat veya meran düşünüyorum aralarından elemeye devam edeceğim doğru yolu bulacağıma inanıyorum. Tekrardan çok teşekkürler.