ACABA!? (vakti olan kişiler lütfen okusun)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
pacifichydra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

ACABA!? (vakti olan kişiler lütfen okusun)

Mesaj gönderen pacifichydra »

Herkese selam oyunu yaklaşık üç veya dört ay önce bıraktım. Hesaplarım eminönünde kaldı ve ben sıfırdan bir şekilde başlamak istiyorum bir kaç tane sorum olucak. İlk sorum hangi sunucuda başlayacağım. Açıkçası yaklaşık 6 yıldır eminönü oyuncusuyum ve son iki yıldır eminönünden bıktım bir daha eminönünde başlayacağımı düşünmüyorum geçen gün hesaplara girip bir oyuna bakayım ne halde diye dedim ancak sunucu dolu hatası aldım aynı sorunu beyazköşktede yaşadım yani kısacası eminönü ve beyazköşk düşünmüyorum diğer sunucularda bu hatayı daha nadir alıyorum (denedim). Bir sonraki sorum diyelim ki sunucuyu buldum ancak hangi sınıf karakter açmalıyım. Biliyorum sadece üç sınıf var ve bunu benim seçmem gerekiyor ancak benim düşüncem büyücü sınıfının karaköye girme ihtimali %10 gibi bir şey. Sebebi ise grup bölgesi görevleri. Bu görevlerden diyelim ki sığınak ve migrat görevlerini bitirdim ancak çembirlitaş. Büyücü ile özelliklede 1000fizik büyücü ile (bilemedin 1.5k) çemberlitaşta iş yapabilmek çok zor. Ayrıca geçen aylarda yapılan bir etkinlik gördüm çemberlitaş görevleri yapılan etkinlik acaba bu bir daha sunucularda yapılacak mı bana sorarsanız sıkla yapılması gereken bir etkinlik. Üçüncü sorum diğer soruyla ilgili grup bölgeleri görevlerine yardım eden birileri varmı? Bir çok kişi tanıdıkları olduğu için çemberlitaş görevlerini yapabiliyor ancak yeni bir sunucuda başlayacağım için herhangi birinin kolay kolay grup bölgelerine yardımcı olacağını düşünmüyorum ve acaba yardım eden kişileri forumdan bulabilirmiyim. Lütfen bu konular ile ilgili beni bilgilendirirmisiniz şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Re: ACABA!? (vakti olan kişiler lütfen okusun)

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Savaşçı açmalısın, önereceğim sunucu meran.

Savaşçı ile gaffar görevi eminönünde maden çekip görevi ücretli bi şekilde bi ekibe yaptırabilirsin "KİMSE KİMSEYE HAYRINA GÖREV YAPMAK ZORUNDA DEĞİL" en not çözüm bu karaköyde savaşı ofansif bi şekilde ağır olacaktır ama 59'a kasabilirsin ve karakoyde tank bölgelere daima aranan kan, devamında boş zamanında karaköyde vs yine baska yerlerde savaşcı ile maden çekip ilerde açacağın büyücü için üretimler yapabilirsin.Savaşçı sermaye istemeyen ve oyunda birşeyler yapabilmeni sağlayabilecek bir sınıf
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Skull »

Hangi sunucuda başlarsan başla, hangi sınıf karakteri açarsan aç, oyunda çevre edinmek zorundasın! Çünkü her loncanın zaten yeterince sınıflı adamı var. Oyun artık eskisi gibi değil. Dostluk, yardımlaşma hak getire. Oyun artık tamamen win-win çıkar ilişkisine dönüşmüş durumda. Oyunu zevk alarak oynamak istiyorsan maden artırıcı alıp bol bol maden toplamak zorundasın. Ticaretini de oyun parası, bono vs. ile yapma. Sadece materyal takası olarak gerçekleştir alım satımlarını. Sonradan başın ağrımasın. İlk başta senin için çok zor olacak ama oyun içerisinde de arkadaş ortamını buldun mu oyundan zevk almaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
pacifichydra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Heaven1925 yazdı: 31 May 2020 00:56 Savaşçı açmalısın, önereceğim sunucu meran.

Savaşçı ile gaffar görevi eminönünde maden çekip görevi ücretli bi şekilde bi ekibe yaptırabilirsin "KİMSE KİMSEYE HAYRINA GÖREV YAPMAK ZORUNDA DEĞİL" en not çözüm bu karaköyde savaşı ofansif bi şekilde ağır olacaktır ama 59'a kasabilirsin ve karakoyde tank bölgelere daima aranan kan, devamında boş zamanında karaköyde vs yine baska yerlerde savaşcı ile maden çekip ilerde açacağın büyücü için üretimler yapabilirsin.Savaşçı sermaye istemeyen ve oyunda birşeyler yapabilmeni sağlayabilecek bir sınıf
Önerin için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Açıkçası yazdıklarını düşündüm ve mantıklı buldum ancak bazı şeyler aklıma takıldı savaşçı ile çemberlitaş görevlerini kolaylıkla yapabilirim bu doğru para vererekte bir ekibe yaptırabilirim ama eminönü madenlerinden para kasmaktan bahsediyoruz ve artık bunları iksir yapımı dışında kullanan kişiler varmı da benim mi haberim yok. Diyelim ki madenleri sattık peki eminönü madenleri en fazla ne kadar para edebilir ki zorlasan tanesini 15mden okutabilirsin tabii bu benim önceden oynadığım sunucunun piyasası farklı sunuculardaki piyasadan haberim malesef yok cahilliğime ver. Ayrıca meran suncusunu önermenin özel bir sebebi var mı yoksa geri sarmalar nadir olduğu için mi önerdin. Herşeye sıfırdan başlayacaksam herşeyin kusursuzdan ziyade iyi olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

pacifichydra yazdı: 31 May 2020 13:52 Diyelim ki madenleri sattık peki eminönü madenleri en fazla ne kadar para edebilir ki zorlasan tanesini 15mden okutabilirsin tabii bu benim önceden oynadığım sunucunun piyasası farklı sunuculardaki piyasadan haberim malesef yok cahilliğime ver.
Karaköy ile gelen itemlerin üretiminde kullanılan madenler ile para kazanabilirsin. Zorlasan 15M demişsin, Teşkilat sunucusunda herhangi bir Halley asa için gerekli Eminönü madeninin 100M'den aşağı gittiğini görmedim. Belki kripraz 50M falandır.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
pacifichydra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Skull yazdı: 31 May 2020 13:43 Hangi sunucuda başlarsan başla, hangi sınıf karakteri açarsan aç, oyunda çevre edinmek zorundasın! Çünkü her loncanın zaten yeterince sınıflı adamı var. Oyun artık eskisi gibi değil. Dostluk, yardımlaşma hak getire. Oyun artık tamamen win-win çıkar ilişkisine dönüşmüş durumda. Oyunu zevk alarak oynamak istiyorsan maden artırıcı alıp bol bol maden toplamak zorundasın. Ticaretini de oyun parası, bono vs. ile yapma. Sadece materyal takası olarak gerçekleştir alım satımlarını. Sonradan başın ağrımasın. İlk başta senin için çok zor olacak ama oyun içerisinde de arkadaş ortamını buldun mu oyundan zevk almaya başlarsın.
Öncelikle önerin için çok teşekkür ediyorum. Bir ortam edinmek zorunda olduğumu biliyorum ancak sunucularda karaköy dışında olan aktif oyuncuların bu yüzden karaköye girmeden herhangi bir lonca veya bir ekip bulabileceğimi düşünmüyorum bulabilsem bile grup bölgelerinde aktif olacaklarını veya görevlere pek yardım edeceklerini zannetmiyorum işte aslında bunun bir çözümü olduğunu düşünüyorum. Hangi sunucuyu seçiceğim konusunda bu yüzden foruma danıştım yoksa bende gidip eminönünde bir karakter açabilirdim ancak eminönünde biliyorum ki bir kaç ekip dışında yardım edebilecek kimse yok. Her sunucuda illa ki anlaşamayan insanlar olmak zorunda ama birbirlerine saygı göstermek zorundalar bu yüzden sunucuyu sizlere sordum yardımsever ve saygılı bir sunucu aradığım için. Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
pacifichydra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

SalurBeyi yazdı: 31 May 2020 13:57
pacifichydra yazdı: 31 May 2020 13:52 Diyelim ki madenleri sattık peki eminönü madenleri en fazla ne kadar para edebilir ki zorlasan tanesini 15mden okutabilirsin tabii bu benim önceden oynadığım sunucunun piyasası farklı sunuculardaki piyasadan haberim malesef yok cahilliğime ver.
Karaköy ile gelen itemlerin üretiminde kullanılan madenler ile para kazanabilirsin. Zorlasan 15M demişsin, Teşkilat sunucusunda herhangi bir Halley asa için gerekli Eminönü madeninin 100M'den aşağı gittiğini görmedim. Belki kripraz 50M falandır.
Açıkçası düşününce doğru buldum her zaman eminönü madeni denince aklıma menekşe elmas ve saf altın gelir kripaz ve koni ile güzel bir para elde edebilirim bu doğru. Bir kaç sorum olucak teşkilat sunucusu demişsin sanırsam teşkilatta oynuyorsun sence sunucunun gidişatı ve şuanki hali ne veya şu an hangi sunucuda oynuyorsan. Tekrardan başlamak hoş olucak ama zorlanıcam tabiikide bu zorluğun bir kısmını sunucu ile çözebileceğimi düşünüyorum. Hemen unutmadan şunu da ekliyim çemberlitaş görevleri ortalama ne kadara yapılıyor? Şimdiden Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

pacifichydra yazdı: 31 May 2020 14:15 Açıkçası düşününce doğru buldum her zaman eminönü madeni denince aklıma menekşe elmas ve saf altın gelir kripaz ve koni ile güzel bir para elde edebilirim bu doğru. Bir kaç sorum olucak teşkilat sunucusu demişsin sanırsam teşkilatta oynuyorsun sence sunucunun gidişatı ve şuanki hali ne veya şu an hangi sunucuda oynuyorsan. Tekrardan başlamak hoş olucak ama zorlanıcam tabiikide bu zorluğun bir kısmını sunucu ile çözebileceğimi düşünüyorum. Hemen unutmadan şunu da ekliyim çemberlitaş görevleri ortalama ne kadara yapılıyor? Şimdiden Teşekkürler.
Teşkilat sunucusunda savaş var şuan (hangi sunucuda yokki), başka sunucudan falan gelenler oldu galiba, bende tam hakim değilim olaya. Ama sen görevleri yaptım, ettim, Karaköy'e geldim diyene kadar savaş bitmiş olur. Ben Teşkilat sunucusunda oynuyorum, eğer Teşkilat'a gelirsen elimden geldiğince yardımcı olurum sana.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Milliyet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Milliyet »

Merhaba,
Eminönü ve Beyazköşk kapasitesi çok fazla olan sunucular onları önermem . Kuklacı bomboş, tavsiye edebileceğim sunucu Teşkilat :relaxed:
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ
Kullanıcı avatarı
pacifichydra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

SalurBeyi yazdı: 31 May 2020 14:18
pacifichydra yazdı: 31 May 2020 14:15 Açıkçası düşününce doğru buldum her zaman eminönü madeni denince aklıma menekşe elmas ve saf altın gelir kripaz ve koni ile güzel bir para elde edebilirim bu doğru. Bir kaç sorum olucak teşkilat sunucusu demişsin sanırsam teşkilatta oynuyorsun sence sunucunun gidişatı ve şuanki hali ne veya şu an hangi sunucuda oynuyorsan. Tekrardan başlamak hoş olucak ama zorlanıcam tabiikide bu zorluğun bir kısmını sunucu ile çözebileceğimi düşünüyorum. Hemen unutmadan şunu da ekliyim çemberlitaş görevleri ortalama ne kadara yapılıyor? Şimdiden Teşekkürler.
Teşkilat sunucusunda savaş var şuan (hangi sunucuda yokki), başka sunucudan falan gelenler oldu galiba, bende tam hakim değilim olaya. Ama sen görevleri yaptım, ettim, Karaköy'e geldim diyene kadar savaş bitmiş olur. Ben Teşkilat sunucusunda oynuyorum, eğer Teşkilat'a gelirsen elimden geldiğince yardımcı olurum sana.
Cevapların için çok teşekkürler teşkilat şu anda aklımda olan sunucu bir kaç kişinin daha önerisine bakıcam muhtemelen teşkilattan tekrardan başlarım. Bu arada yardım teklifin için çok teşekkürler teşkilata gelirsem mutlaka buluşalım sağlıcakla kal.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön