DESTEK EKİBİNDE TARAFSIZ BİRİ VAR MI ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NNihat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: DESTEK EKİBİNDE TARAFSIZ BİRİ VAR MI ?

Mesaj gönderen NNihat »

umutiraker yazdı: 29 May 2020 13:14
NNihat yazdı: 29 May 2020 13:02
umutiraker yazdı: 29 May 2020 13:00
NNihat yazdı: 29 May 2020 12:58
umutiraker yazdı: 29 May 2020 12:56 Oyun yöneticileri, dilediği zaman, uygun gördüğü takdirde, çar banlama, susturma vs. cezalar verme hakkını saklı tutar. (Bununla birlikte tüm haklarını saklı tutar.) Oyuna kaydolurken kabul ettiğiniz sözleşme, dava açmanızı engelliyor ne yazık ki. Açsanız da zaman kaybı. Mecbur desteğin vicdanına kaldınız yani...
hangi madde dava açmamıza engel oluyor yazar mısın buraya
Dava açmanıza engel hiç bişey olamaz. Dava kazanmanıza engel, tüm haklarını saklı tutarlar. Yani türkçesi, gerektiğini düşündüğüm taktirde, ben istediğimi yaparım haberin olsun, bunu kabul ediyosan oyna.
önceki yorumunda " Oyuna kaydolurken kabul ettiğiniz sözleşme, dava açmanızı engelliyor ne yazık ki." yazmıştın şimdi " Dava kazanmanıza engel " yazdın türkçe biliyorum kullanıcı sözleşmesinide okudum böyle bir madde göremedim yazar mısın buraya hangi madde engel oluyor dava kazanmaya
Dostum, sonrasında da açsan da zaman kaybı dedim. Yazım gayet açık.
Madde 6 YÜKÜMLÜLÜKLERİN SINIRLANDIRILMASI
OYUNUN VEYA İNTERNET SİTESİNİN KULLANIMI SIRASINDA VEYA SONRASINDA OLUŞABILECEK HERHANGİ BİR PERFORMANS ARIZASI, HATA, EKSİKLİK, KESİNTİ, KUSUR, İŞLETME VE/VEYA NAKİLDE GECİKME, BİLGİSAYAR VİRÜSÜ VE/VEYA HAT VE/VEYA SİSTEM ARIZASI SONUCU DOĞRUDAN YA DA DOLAYLI ORTAYA ÇIKAN ZARAR, ZİYAN VE MASRAFLAR DÂHİL ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE HİÇBIR ZARAR VE ZİYANDAN, TTNET VE/VEYA ÇALIŞANLARI, BU TÜR BİR ZARAR VE ZİYAN OLASILIĞINDAN HABERDAR EDİLMİŞ OLSALAR DAHİ, SORUMLU OLMAZLAR.

ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE HİÇBIR ZARAR VE ZİYANDAN,TTNET VE/VEYA ÇALIŞANLARI, BU TÜR BİR ZARAR VE ZİYAN OLASILIĞINDAN HABERDAR EDİLMİŞ OLSALAR DAHİ, SORUMLU OLMAZLAR.

Bu kısım. Ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere hiç bir zarar ve ziyandan sorumlu olmaz. Bu zamana kadar daha açılmamış olduğunu düşünüyorsanız bence iyimser olmalısınız.
Bu madde içerisinde oyuna giriş hakkının elinden alınması ve hiç bir şekilde açıklama yapılmak zorunda olunmaması gibi bir madde açıklama göremiyorum ben bu oyuna ödeme yapıyorsam oyuna giriş hakkım elimden alınıyorsa ve açıklama yapılmıyorsa bu ücretin ödenmesi ve hizmet alınamaması oluyor kanunda araştırma yaparsan ücretin karşılığı alınmıyorsa dolandırıcılık oluyor gidip mahkemeye " abi beni oyundan attılar" dersen tabi ki o davadan sonuç bekleme genel etkileşimden konu açıp dava sürecini aşama aşama paylaşım yapacam takip edersiniz belki emsal karar olur da bu şekilde insanların mağdur edip oturmazlar senin gibi araştırmacı arkadaşlarda o emsal kararı paylaşarak yol gösterici olur
umutiraker
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen umutiraker »

NNihat yazdı: 29 May 2020 13:22

Dava açmanıza engel hiç bişey olamaz. Dava kazanmanıza engel, tüm haklarını saklı tutarlar. Yani türkçesi, gerektiğini düşündüğüm taktirde, ben istediğimi yaparım haberin olsun, bunu kabul ediyosan oyna.
önceki yorumunda " Oyuna kaydolurken kabul ettiğiniz sözleşme, dava açmanızı engelliyor ne yazık ki." yazmıştın şimdi " Dava kazanmanıza engel " yazdın türkçe biliyorum kullanıcı sözleşmesinide okudum böyle bir madde göremedim yazar mısın buraya hangi madde engel oluyor dava kazanmaya
OYUNUN VEYA İNTERNET SİTESİNİN KULLANIMI SIRASINDA VEYA SONRASINDA OLUŞABILECEK HERHANGİ BİR PERFORMANS ARIZASI, HATA, EKSİKLİK, KESİNTİ, KUSUR, İŞLETME VE/VEYA NAKİLDE GECİKME, BİLGİSAYAR VİRÜSÜ VE/VEYA HAT VE/VEYA SİSTEM ARIZASI SONUCU DOĞRUDAN YA DA DOLAYLI ORTAYA ÇIKAN ZARAR, ZİYAN VE MASRAFLAR DÂHİL ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE HİÇBIR ZARAR VE ZİYANDAN, TTNET VE/VEYA ÇALIŞANLARI, BU TÜR BİR ZARAR VE ZİYAN OLASILIĞINDAN HABERDAR EDİLMİŞ OLSALAR DAHİ, SORUMLU OLMAZLAR.

ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE HİÇBIR ZARAR VE ZİYANDAN,TTNET VE/VEYA ÇALIŞANLARI, BU TÜR BİR ZARAR VE ZİYAN OLASILIĞINDAN HABERDAR EDİLMİŞ OLSALAR DAHİ, SORUMLU OLMAZLAR.

Bu kısım. Ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere hiç bir zarar ve ziyandan sorumlu olmaz. Bu zamana kadar daha açılmamış olduğunu düşünüyorsanız bence iyimser olmalısınız.
Bu madde içerisinde oyuna giriş hakkının elinden alınması ve hiç bir şekilde açıklama yapılmak zorunda olunmaması gibi bir madde açıklama göremiyorum ben bu oyuna ödeme yapıyorsam oyuna giriş hakkım elimden alınıyorsa ve açıklama yapılmıyorsa bu ücretin ödenmesi ve hizmet alınamaması oluyor kanunda araştırma yaparsan ücretin karşılığı alınmıyorsa dolandırıcılık oluyor gidip mahkemeye " abi beni oyundan attılar" dersen tabi ki o davadan sonuç bekleme genel etkileşimden konu açıp dava sürecini aşama aşama paylaşım yapacam takip edersiniz belki emsal karar olur da bu şekilde insanların mağdur edip oturmazlar senin gibi araştırmacı arkadaşlarda o emsal kararı paylaşarak yol gösterici olur
Peki, siz bilirsiniz... Çıktığınız yolda başarılar dilerim. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
Kullanıcı avatarı
BeterBocek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BeterBocek »

umutiraker yazdı: 29 May 2020 12:56 Oyun yöneticileri, dilediği zaman, uygun gördüğü takdirde, çar banlama, susturma vs. cezalar verme hakkını saklı tutar. (Bununla birlikte tüm haklarını saklı tutar.) Oyuna kaydolurken kabul ettiğiniz sözleşme, dava açmanızı engelliyor ne yazık ki. Açsanız da zaman kaybı. Mecbur desteğin vicdanına kaldınız yani...

tabi bizimkiler oyun zevki ile okumadan çat çat onaylayip geçerseler burda ahkam keserler boş yaptilar yukardakiler
Kullanıcı avatarı
BeterBocek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BeterBocek »

NNihat yazdı: 29 May 2020 13:22

Oluyor
nedensiz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen nedensiz »

Dostum benim niyetim şahsımın ugradıgı haksızlık , adaletsizlik vs değil. Bu oyun sonuçta bir nevi ticarete hizmet ediyor. Kopya vs olaylarının haksız ticaretle insanların bu oyundan para kazanmasının önüne geçemediler. Sen bana ikv nin yazdıgı metinleri gösteriyorsun ki , zaten bazı metinlerin mahkeme önünde bu tarz yönetmelik vs ye eklenmesi bile usulsuz. Yani burada her yazanı mahkemenin oldugu gibi kabullenecegini dusunmeyiniz. Bugune kadar acılmamıs olması vs diyorsun evet haklısın ama acaba kac kısı , hırsızlık , calıntı vs den degil de ? Usulsuz ticareti konu ederek dava açtı ? Ve de bunda genel mahkemelerin değil de Tüketici Mahkemelerinin yetkili oldugunu ? Bence sen dahil çogunuz bu caplı dusunmedınız. Ayrıca senin gibi zaman kaybı olarak degerlediren kısılerden dolayı hala da İKV YÖNETIMI bazı şeylere duzeltmeye degil de , cebine giren paraya bakıyor. Yine de ilgin ve alakan ıcın tesekkur ederim
umutiraker
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen umutiraker »

nedensiz yazdı: 29 May 2020 14:04 Dostum benim niyetim şahsımın ugradıgı haksızlık , adaletsizlik vs değil. Bu oyun sonuçta bir nevi ticarete hizmet ediyor. Kopya vs olaylarının haksız ticaretle insanların bu oyundan para kazanmasının önüne geçemediler. Sen bana ikv nin yazdıgı metinleri gösteriyorsun ki , zaten bazı metinlerin mahkeme önünde bu tarz yönetmelik vs ye eklenmesi bile usulsuz. Yani burada her yazanı mahkemenin oldugu gibi kabullenecegini dusunmeyiniz. Bugune kadar acılmamıs olması vs diyorsun evet haklısın ama acaba kac kısı , hırsızlık , calıntı vs den degil de ? Usulsuz ticareti konu ederek dava açtı ? Ve de bunda genel mahkemelerin değil de Tüketici Mahkemelerinin yetkili oldugunu ? Bence sen dahil çogunuz bu caplı dusunmedınız. Ayrıca senin gibi zaman kaybı olarak degerlediren kısılerden dolayı hala da İKV YÖNETIMI bazı şeylere duzeltmeye degil de , cebine giren paraya bakıyor. Yine de ilgin ve alakan ıcın tesekkur ederim
Rica ederim. Zaman kaybı olarak düşünme sebebim, emsal davalar olmasındandır. Yoksa hakkınızı sonuna kadar arayın. İyi bir avukat nereye hangi konuyla dava açacağını bilir, zor değil bunlar. Sizlere çıktığınız yolda başarılar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

NNihat yazdı: 29 May 2020 13:22 genel etkileşimden konu açıp dava sürecini aşama aşama paylaşım yapacam takip edersiniz belki emsal karar olur da bu şekilde insanların mağdur edip oturmazlar senin gibi araştırmacı arkadaşlarda o emsal kararı paylaşarak yol gösterici olur
Bu olayı bende takip edeceğim.Aşamaları teker teker bekliyorum belki oyundaki değişikliğinin ilk adımı sen olacaksın.
Kullanıcı avatarı
NNihat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen NNihat »

Boludanoyuncu yazdı: 29 May 2020 21:01
NNihat yazdı: 29 May 2020 13:22 genel etkileşimden konu açıp dava sürecini aşama aşama paylaşım yapacam takip edersiniz belki emsal karar olur da bu şekilde insanların mağdur edip oturmazlar senin gibi araştırmacı arkadaşlarda o emsal kararı paylaşarak yol gösterici olur
Bu olayı bende takip edeceğim.Aşamaları teker teker bekliyorum belki oyundaki değişikliğinin ilk adımı sen olacaksın.
Umudumuz o bakalım neler olacak
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Savcının sekreteri muhtemelen gülerek suç duyurusunu rulo haline getirir ve sepete basket atar.

Heh bir de şey..

Buzdolabında soğuk su var mı.. :droplet:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Daha önce aynı tarzda hızlı destek başlığı altında bir arkadaşımız aynı şekilde Bir soru sordu ve Sayın Ahievran net ve anlaşılır Bir dile cevapladı diye düşünüyorum

AhiEvran yazdı: 03 May 2020 00:04 Merhabalar;

İstanbul Kıyamet Vakti Destek Ekibi, hiyerarşik bir yapıya sahiptir. En alt birim olan Denetmen ekibinden, en üst birim olan geliştirici Developer ekibine kadar bu yapı hiyerarşisini kat'iyen bozmamaktadır. Ve her üst birim, bir altını denetlemek ile mükelleftir. Her birimin ayrı bir kaptanı vardır, ve her kaptanın da bir veya bir kaç yardımcısı. Birim kaptanları doğrudan Developer'lara karşı sorumludur. Ekip içerisindeki gönüllü kişilerin yanlışlarını, hatalarını veya olumlu ya da olumsuz davranışlarını üstlerine iletmekle yükümlüdürler. Böylesine her bir dişlinin yerinin, sınırının ve işlevinin belli olduğu bir çark mekanizmasında, birimlerin birbirini denetlemesi gözden kaçırılacak bir durum olmamaktadır. Ve bunun neticesinde de Denetmen veyahut Game Master, hiç bir yetkili keyfi bir işlem uygulayamaz, uygulamamaktadır. Yaptığımız her moderasyonun, her işlemin tek tek kayıt altında tutulduğunu, ekiplerin kaptanlarına yeri geldiğinde bunların raporlarını bir bir sunduğunu tekrar tekrar belirtiyoruz. Bu sebeple "ayrıcalık tanıdığınız" ithamınız asılsız bir söze dönüşüyor.
En son AhiEvran tarafından 01 Haz 2020 02:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty

“Genel Etkileşim” sayfasına dön