DESTEK EKİBİNDE TARAFSIZ BİRİ VAR MI ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
nedensiz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

DESTEK EKİBİNDE TARAFSIZ BİRİ VAR MI ?

Mesaj gönderen nedensiz »

Destek ekibinden tarafsız bir arkadaş var mı , yada beni direk en yetkili kişi ile görüştürecek olan ? Artık yeter , aynı şartlar altında istediginizi banlayıp istemedigınize bir kılıf uyduruyorsunuz :) . Oyunu bazı emek hırsızlarının kazancı haline getirmeyin rica ediyorum. Bana adaletli davrandıgını gösterecek 1 adet gm , yönetici , yetkisi vs biri var mı sayın arkadaşlar ?
nedensiz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: DESTEK EKİBİNDE TARAFSIZ BİRİ VAR MI ?

Adam açık açık destek ekibinden birilerinin adını sayıyor size ban yedirecem diyor , kural ihlali yapmadagımız halde :) tüm kanıtları ile video resim vs atıyorum destege, siz bana oyun içiresinden şikayet et yapabilirsiniz diyorsunuz : ).
Kullanıcı avatarı
NNihat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen NNihat »

bulamazsın ben TTNET ' le görüştüm onların oyunla alakası yokmuş burdan yazıyorlar ya TTNET personeliyiz diye o işte hikaye çıktı 1 er gün arayla 2 sunucudaki karakterim banlandı işin garip tarafı ne alışveriş ne oyun hatası hiç bişey yapmadığım halde ama bunu soracak veya cevaplayacak ne yazık ki insan yok
nedensiz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Tasalanma kardeşim tüketici mahkemelerine en yakın zamanda başvuracagım sadece öncesinde bir tane adaletli yönetici , gm, yetkili vs. arıyorum .
umutiraker
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen umutiraker »

Oyun yöneticileri, dilediği zaman, uygun gördüğü takdirde, çar banlama, susturma vs. cezalar verme hakkını saklı tutar. (Bununla birlikte tüm haklarını saklı tutar.) Oyuna kaydolurken kabul ettiğiniz sözleşme, dava açmanızı engelliyor ne yazık ki. Açsanız da zaman kaybı. Mecbur desteğin vicdanına kaldınız yani...
Kullanıcı avatarı
NNihat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen NNihat »

umutiraker yazdı: 29 May 2020 12:56 Oyun yöneticileri, dilediği zaman, uygun gördüğü takdirde, çar banlama, susturma vs. cezalar verme hakkını saklı tutar. (Bununla birlikte tüm haklarını saklı tutar.) Oyuna kaydolurken kabul ettiğiniz sözleşme, dava açmanızı engelliyor ne yazık ki. Açsanız da zaman kaybı. Mecbur desteğin vicdanına kaldınız yani...
hangi madde dava açmamıza engel oluyor yazar mısın buraya
umutiraker
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

NNihat yazdı: 29 May 2020 12:58
umutiraker yazdı: 29 May 2020 12:56 Oyun yöneticileri, dilediği zaman, uygun gördüğü takdirde, çar banlama, susturma vs. cezalar verme hakkını saklı tutar. (Bununla birlikte tüm haklarını saklı tutar.) Oyuna kaydolurken kabul ettiğiniz sözleşme, dava açmanızı engelliyor ne yazık ki. Açsanız da zaman kaybı. Mecbur desteğin vicdanına kaldınız yani...
Dava açmanıza engel hiç bişey olamaz. Dava kazanmanıza engel, tüm haklarını saklı tutarlar. Yani türkçesi, gerektiğini düşündüğüm taktirde, ben istediğimi yaparım haberin olsun, bunu kabul ediyosan oyna.
Kullanıcı avatarı
NNihat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen NNihat »

umutiraker yazdı: 29 May 2020 13:00
Dava açmanıza engel hiç bişey olamaz. Dava kazanmanıza engel, tüm haklarını saklı tutarlar. Yani türkçesi, gerektiğini düşündüğüm taktirde, ben istediğimi yaparım haberin olsun, bunu kabul ediyosan oyna.
önceki yorumunda " Oyuna kaydolurken kabul ettiğiniz sözleşme, dava açmanızı engelliyor ne yazık ki." yazmıştın şimdi " Dava kazanmanıza engel " yazdın türkçe biliyorum kullanıcı sözleşmesinide okudum böyle bir madde göremedim yazar mısın buraya hangi madde engel oluyor dava kazanmaya
nedensiz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Hayır kardeşim o kadar basit ve kolay mı sanıyorsun sen o durumu : ) , benden önceki arkadaş gayet güzel açıklamış zaten.
umutiraker
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

NNihat yazdı: 29 May 2020 13:02
umutiraker yazdı: 29 May 2020 13:00
önceki yorumunda " Oyuna kaydolurken kabul ettiğiniz sözleşme, dava açmanızı engelliyor ne yazık ki." yazmıştın şimdi " Dava kazanmanıza engel " yazdın türkçe biliyorum kullanıcı sözleşmesinide okudum böyle bir madde göremedim yazar mısın buraya hangi madde engel oluyor dava kazanmaya
Dostum, sonrasında da açsan da zaman kaybı dedim. Yazım gayet açık.
Madde 6 YÜKÜMLÜLÜKLERİN SINIRLANDIRILMASI
OYUNUN VEYA İNTERNET SİTESİNİN KULLANIMI SIRASINDA VEYA SONRASINDA OLUŞABILECEK HERHANGİ BİR PERFORMANS ARIZASI, HATA, EKSİKLİK, KESİNTİ, KUSUR, İŞLETME VE/VEYA NAKİLDE GECİKME, BİLGİSAYAR VİRÜSÜ VE/VEYA HAT VE/VEYA SİSTEM ARIZASI SONUCU DOĞRUDAN YA DA DOLAYLI ORTAYA ÇIKAN ZARAR, ZİYAN VE MASRAFLAR DÂHİL ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE HİÇBIR ZARAR VE ZİYANDAN, TTNET VE/VEYA ÇALIŞANLARI, BU TÜR BİR ZARAR VE ZİYAN OLASILIĞINDAN HABERDAR EDİLMİŞ OLSALAR DAHİ, SORUMLU OLMAZLAR.

ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE HİÇBIR ZARAR VE ZİYANDAN,TTNET VE/VEYA ÇALIŞANLARI, BU TÜR BİR ZARAR VE ZİYAN OLASILIĞINDAN HABERDAR EDİLMİŞ OLSALAR DAHİ, SORUMLU OLMAZLAR.

Bu kısım. Ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere hiç bir zarar ve ziyandan sorumlu olmaz. Bu zamana kadar daha açılmamış olduğunu düşünüyorsanız bence iyimser olmalısınız.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön