Öncelikle okuyan herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
1 yıl önce kuklacı ve beyazköşk sunucusundaki hesaplarımı 59 yapıp sunucu boşalınca tamamen oyunu bırakmıştım.
Şimdi arkadaşlarımla beraber tekrar yeni bir sunucuda başlamaya karar verdik. Teşkilat eminönü ve beyazköşk her girişimizde sunucu dolu plus paket alın uyarısıyla karşılaştık ve ben ne kadar almak istesem de arkadaşlarım oyuna yeni başlayacakları için onlar şimdiden para vermem istemedi ve kalan kuklacı meran tılsım sancak sunucusundan birini seçmek zorunda kaldık. Kuklacı boş bir sunucu bunu da elediğimizde sancak sunucusunda başlamaya karar verdik fakat bazı soru ve düşüncelerim var. Bu sunucuda oynayan bilgisi olan arkadaşlarıma bu sorum. Yeni oyuncu başlamaya uygun bir sunucu mudur ve Görevler hallolduktan sonra karaköyde grup bulabilir miyiz ? Oyuncuları nasıldır ? Hala bölge atılıyor mu bosslars grup çıkıyor mu bunu öğrenmek istiyorum. Şimdiden yazdığınız cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayrıca phili tarzı 3 oyuncunun zorlanarak yapacağı / Yapamayacağı görevlere yardım edebilecek bir arkadaşım var mıdır oyundaki ismini yazıp yardımcı olabilecek varsa da şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
Sancak Sunucusu Hk.
-
bluetechhhh
- Salgın Koruyucusu

Re: Sancak Sunucusu Hk.
Sancağın Eminönü ve Beyazköşkten bir farklı kalmadı ipini koparan geld ipini koparan geldi heryer hırsız arsız kopyacı boss kaçıran bug kesen dolu ben tavsiye etmiyorum.
Meran önermem. 10 15 kişi boss materyal topluyor. Görevleri hemen yaptım gbler hariç ama ölü sunucu giresin gelmiyor. Söylemeden geçmiyeyim, meran oyuncuları çoğunlukla yardımsever insanlar.
Sancak sunucusundayım, tavsiye ederim yardım edecek insanlar çoğunlukta. Elimden geldiğince ben de yardım ederim.
(Yaralıyım)
(Yaralıyım)
- Batuhansrclk
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: B Loo D
Sancak sakin, rahat, boş, bilmem ne diye diye bir dünya insan geldi... Geldi gelmesine ama o sakinliği huzuru bırakmadı. O onunla düşman bu bununla düşman diye bos kaçırmalar, savaş cıkarmalar, oyunda gram zevk kalmadi... Bir hevesle geri döndük oyuna üç, dört ay zor katlandik yine ara ara giriyoruz... Umarim şu saçma sapan insanlardan kurtulur şu oyun...
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Sancak sunucusunda Gaffar Bey'i öldürme görevi olan karakterime girdim ve yaklaşık 1 1.-5 hafta Gaffar Bey için grup bulamamıştım.
Aman diyim sancak sunucusundan uzak dur oyunun en kötü sunucusu eminönü kötü sanardım beterin beteri varmış
Since 2008
Bende öyle sanıyordum. Sancak sunucusu bir zamanlar güzeldi ancak şu an maalesef ki adım atmak dahi istemiyorum.
Birkaç şahsi mesele yüzünden sunucuda huzur bırakılmadı sevdiğim insanlar burda olmasa bir sabah günceli daha durmam
Since 2008