Sancak Sunucusu Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
bluetechhhh
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Sancak Sunucusu Hk.

Mesaj gönderen bluetechhhh »

Öncelikle okuyan herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
1 yıl önce kuklacı ve beyazköşk sunucusundaki hesaplarımı 59 yapıp sunucu boşalınca tamamen oyunu bırakmıştım.
Şimdi arkadaşlarımla beraber tekrar yeni bir sunucuda başlamaya karar verdik. Teşkilat eminönü ve beyazköşk her girişimizde sunucu dolu plus paket alın uyarısıyla karşılaştık ve ben ne kadar almak istesem de arkadaşlarım oyuna yeni başlayacakları için onlar şimdiden para vermem istemedi ve kalan kuklacı meran tılsım sancak sunucusundan birini seçmek zorunda kaldık. Kuklacı boş bir sunucu bunu da elediğimizde sancak sunucusunda başlamaya karar verdik fakat bazı soru ve düşüncelerim var. Bu sunucuda oynayan bilgisi olan arkadaşlarıma bu sorum. Yeni oyuncu başlamaya uygun bir sunucu mudur ve Görevler hallolduktan sonra karaköyde grup bulabilir miyiz ? Oyuncuları nasıldır ? Hala bölge atılıyor mu bosslars grup çıkıyor mu bunu öğrenmek istiyorum. Şimdiden yazdığınız cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayrıca phili tarzı 3 oyuncunun zorlanarak yapacağı / Yapamayacağı görevlere yardım edebilecek bir arkadaşım var mıdır oyundaki ismini yazıp yardımcı olabilecek varsa da şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
ByElegans
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Sancak Sunucusu Hk.

Mesaj gönderen ByElegans »

Sancağın Eminönü ve Beyazköşkten bir farklı kalmadı ipini koparan geld ipini koparan geldi heryer hırsız arsız kopyacı boss kaçıran bug kesen dolu ben tavsiye etmiyorum.
Acelikerk
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Acelikerk »

Meran önermem. 10 15 kişi boss materyal topluyor. Görevleri hemen yaptım gbler hariç ama ölü sunucu giresin gelmiyor. Söylemeden geçmiyeyim, meran oyuncuları çoğunlukla yardımsever insanlar.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Kuklacı bence kalabalık
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
kerem06
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kerem06 »

Sancak sunucusundayım, tavsiye ederim yardım edecek insanlar çoğunlukta. Elimden geldiğince ben de yardım ederim.
(Yaralıyım)
Kullanıcı avatarı
Batuhansrclk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Lonca: B Loo D

Mesaj gönderen Batuhansrclk »

Sancak sakin, rahat, boş, bilmem ne diye diye bir dünya insan geldi... Geldi gelmesine ama o sakinliği huzuru bırakmadı. O onunla düşman bu bununla düşman diye bos kaçırmalar, savaş cıkarmalar, oyunda gram zevk kalmadi... Bir hevesle geri döndük oyuna üç, dört ay zor katlandik yine ara ara giriyoruz... Umarim şu saçma sapan insanlardan kurtulur şu oyun...
Resim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Sancak sunucusunda Gaffar Bey'i öldürme görevi olan karakterime girdim ve yaklaşık 1 1.-5 hafta Gaffar Bey için grup bulamamıştım.
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Dofians »

Aman diyim sancak sunucusundan uzak dur oyunun en kötü sunucusu eminönü kötü sanardım beterin beteri varmış
Since 2008
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Dofians yazdı: 12 May 2020 20:43 Aman diyim sancak sunucusundan uzak dur oyunun en kötü sunucusu eminönü kötü sanardım beterin beteri varmış
Bende öyle sanıyordum. Sancak sunucusu bir zamanlar güzeldi ancak şu an maalesef ki adım atmak dahi istemiyorum.
Resim

Anka
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Dofians »

Sonne yazdı: 12 May 2020 20:46
Dofians yazdı: 12 May 2020 20:43 Aman diyim sancak sunucusundan uzak dur oyunun en kötü sunucusu eminönü kötü sanardım beterin beteri varmış
Bende öyle sanıyordum. Sancak sunucusu bir zamanlar güzeldi ancak şu an maalesef ki adım atmak dahi istemiyorum.
Birkaç şahsi mesele yüzünden sunucuda huzur bırakılmadı sevdiğim insanlar burda olmasa bir sabah günceli daha durmam
Since 2008

“Genel Etkileşim” sayfasına dön