Bug Kesen İKV'nin Efendisidir.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Bug Kesen İKV'nin Efendisidir.

Mesaj gönderen 4thEspada »

Batuhansrclk yazdı: 07 May 2020 17:58
4thEspada yazdı: 07 May 2020 00:31
Batuhansrclk yazdı: 07 May 2020 00:04
Boludanoyuncu yazdı: 06 May 2020 23:41 Ben her gün kaçırmaya çalışan ,slotları kesen arkadaşlar,içimize gelip slot patlatanlar vs gibi insanlar ile boğuşmaktan yoruldum.Patronum gibi izin istemekten sıkıldım.Artık yalvarmaya başlayacağım diye korkuyorum ki bu beni uzaklaşmaya itmesini de istemiyorum.Daha kötüsü olan ise bunlar bize yapılırken ilerde kasıldıktan sonra bizden bazıları başkalarına yapmaya başlayacak.İnanın ne yapacağımı artık bilmiyorum 🤔 .Sizden destek bekliyorum.
Çemberlitaş gibi grup bölgeleri ile boss kesimleri olsaydi bunun gibi sorunlar yaşamayacaktik, bundan sonraki süreçte banlama ve ya oyundan uzaklastırmalar dışında pek bir şey bekleme.
Grup bölgesi mantığı zaten oyunu bitiren gbden önce oynamayan adam gelip burda gb güzellemesi yapmasın bi zahmet oyunun köküne dinimati yerleştirmiştir gb’ler bak hala gb mantığı var açık alanda bizi mahkum etmişler boss’a kes sabah akşam öğlen 7/24. Ne nadideymiş arkadaş. Şu nadideler ile şaheserler oyunu kuruttu.

Dev ana kesersn pantolonunu alırsın bitti. Bir de yardıma gidersin o kadar.

Al sana oyun.
Şimdi bak burdaki oyuna.

İyi forumlar.

GB den öncede oynuyordum sonrada oynadim ve oynuyorum... GB güzellemesi yaparim, oyundaki dostlarinla kimse karışmadan etmeden boss kesebildiğin bir alan. Nadide ile uğraşmak istemiyorsan üretim yaparsin. 39 döneminde komet merlin pantalon üretmekle halley pantalon üretmek arasinda fark yok. Karakurku, cevriyeyi nasil bugsuz kestiysen zamaninda suan hakiri, komiseri buyuk buyucuyu oyle kesebilirsin. Kesmek istemiyorsan uretirsin bence boş yere sizlaniyorsun...
Bug olayı ile ilgili ne bir cümlem,ne bir sızlamam vardır. Bug yapmayı bilmem. Bossları parayla kestirip görevlerimi yaptım. Bunu ayırıyorum

Komet merlin pantolon 39 da üretmene gerek yoktu görev eşyasıydı çünkü ilk önce bunu bilelim.
İkincisi herkes üretemezdi. Herkese reçetesi düşmez, herkesin üretecek gücü yoktu. Ama bugün sana 200 tane halley pantolonlu veya 500 tane çt itemli adam gösteririm oyunda.

Gruplaşmayı,kutuplaşmayı iki şey sağlamıştır;

- Lonca sistemi
- Gb olayı

İyi forumlar
umutiraker
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen umutiraker »

Öncelikle selamlar, sağlıklı günler dilerim.

Bug kesmek gibi bir niyetim hiç bir zaman olmadı, uygulamam da. Fakat bug kesen kişiler ile de hiç bir zaman problem yaşamadım. Herkesin görüşü kendine ve size göre haklı olmayan sebepler onlara göre haklı olabilir. Bu yüzden oyunun açığını kullanamıyorum diye sızlanmayı gerçekten anlamsız buluyorum. Bahsettiğiniz bosslar bugsuz da kesilebiliyor. Arasında ki fark yaklaşık 3 dakika oynar. Keza beceremeyedebilirsiniz, öğrenin. Kimseye yalvarmanıza gerek yok. Canım isterse bug da kesebilirim. Boss kaçırmak değil bu sonuçta. Bug kestiğim için de beni hiç bir admin banlayamaz. Oyunun bu sebepten oynanmayacağını düşünen arkadaşlar oynamasınlar bence. 29 level sınırında phili de bug yoktu, 2 grup gider zar zor keserdik. 39 level sınırında dev ana da, kürkte bug yoktu, 2 grup giderdik. 49 da hidrada, meran görevlerinde de bug yoktu, 3 grup gidildiğini bilirim. Amacının oyun açığından yararlanmak değilse her türlü kesersiniz. Amacınız oyun açığından yararlanmaksa, kopya da yapmak istersiniz. Ama kimseye slot kesti diye saldıramazsınız.

Sevgiler.
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

Bu eleman ne diyor ya ne üc dakikası kardeşim gecenin bir yarısı grup bulmak zorunda mıyım rüya mı görüyorsun iki grupla nereye kesiyon sen onu üc dk farkla
Kullanıcı avatarı
DelininRaporlusj
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DelininRaporlusj »

xLuCaGox yazdı: 07 May 2020 17:12
DelininRaporlusj yazdı: 07 May 2020 16:46
MkAxIZDIRAP yazdı: 07 May 2020 03:21 Siz de bugsuz kesin, kesmeyi öğrenin. Bug kesenle iyi olmaya çalışacağınıza boss kesmek isteyen insanlarla iyi olun oyunda arkadaş edinin güzelce bug kesenlere minnet etmeden boss kesin. Mesela karantidan dolayı oyunu bırakan bilmeyenleri dışlamayın,azarlamayın, bilmiyor diye gruba almamazlık etmeyin. Öğretin insanlara siz de öğrenin oyunda güzelce vakit geçirin. Bu Karaköy bölgesi buglu kesilsin diye gelmedi. Bug olmasaydı ne yapacaktınız ? Oyunun açığından yararlanamıyoruz diye oyunun formunda konu açmak da ayrı bir kafa olsa gerek.

Bu arada Eminönü, Meran ve Tılsımda bug kesiyorum. Denk gelirsek özelime yaz özel ilgilenirim seninle.
Yaw benlede ilgilensene özel olarak reelde de bulusabiliriz kaynaşırız hatta oyun oynarız ws atarız falan çok eğleniriz emin ol

Ha bu arada yonetim senin bu yazini gorupte bisi demiyoda zaten oyun bitmistir sen o buglari keserek eline bisi gecmez ama bug kesme diyen yok gidipte slotlari toplayip alt f4 cekme karaktersiz herif dedigim gibi benlede ozel ilgilen reeldede oynariz ws atariz
entry-nick uyumu.
Gelse ben ona entry nick uyumunu detaylı 7 boyutlu sekilde anlaticam da bunlar anca klavye oyun delikanlisi
Kullanıcı avatarı
Batuhansrclk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: B Loo D

Mesaj gönderen Batuhansrclk »

4thEspada yazdı: 07 May 2020 18:29
Batuhansrclk yazdı: 07 May 2020 17:58
4thEspada yazdı: 07 May 2020 00:31
Batuhansrclk yazdı: 07 May 2020 00:04
Boludanoyuncu yazdı: 06 May 2020 23:41 Ben her gün kaçırmaya çalışan ,slotları kesen arkadaşlar,içimize gelip slot patlatanlar vs gibi insanlar ile boğuşmaktan yoruldum.Patronum gibi izin istemekten sıkıldım.Artık yalvarmaya başlayacağım diye korkuyorum ki bu beni uzaklaşmaya itmesini de istemiyorum.Daha kötüsü olan ise bunlar bize yapılırken ilerde kasıldıktan sonra bizden bazıları başkalarına yapmaya başlayacak.İnanın ne yapacağımı artık bilmiyorum 🤔 .Sizden destek bekliyorum.
Çemberlitaş gibi grup bölgeleri ile boss kesimleri olsaydi bunun gibi sorunlar yaşamayacaktik, bundan sonraki süreçte banlama ve ya oyundan uzaklastırmalar dışında pek bir şey bekleme.
Grup bölgesi mantığı zaten oyunu bitiren gbden önce oynamayan adam gelip burda gb güzellemesi yapmasın bi zahmet oyunun köküne dinimati yerleştirmiştir gb’ler bak hala gb mantığı var açık alanda bizi mahkum etmişler boss’a kes sabah akşam öğlen 7/24. Ne nadideymiş arkadaş. Şu nadideler ile şaheserler oyunu kuruttu.

Dev ana kesersn pantolonunu alırsın bitti. Bir de yardıma gidersin o kadar.

Al sana oyun.
Şimdi bak burdaki oyuna.

İyi forumlar.

GB den öncede oynuyordum sonrada oynadim ve oynuyorum... GB güzellemesi yaparim, oyundaki dostlarinla kimse karışmadan etmeden boss kesebildiğin bir alan. Nadide ile uğraşmak istemiyorsan üretim yaparsin. 39 döneminde komet merlin pantalon üretmekle halley pantalon üretmek arasinda fark yok. Karakurku, cevriyeyi nasil bugsuz kestiysen zamaninda suan hakiri, komiseri buyuk buyucuyu oyle kesebilirsin. Kesmek istemiyorsan uretirsin bence boş yere sizlaniyorsun...
Bug olayı ile ilgili ne bir cümlem,ne bir sızlamam vardır. Bug yapmayı bilmem. Bossları parayla kestirip görevlerimi yaptım. Bunu ayırıyorum

Komet merlin pantolon 39 da üretmene gerek yoktu görev eşyasıydı çünkü ilk önce bunu bilelim.
İkincisi herkes üretemezdi. Herkese reçetesi düşmez, herkesin üretecek gücü yoktu. Ama bugün sana 200 tane halley pantolonlu veya 500 tane çt itemli adam gösteririm oyunda.

Gruplaşmayı,kutuplaşmayı iki şey sağlamıştır;

- Lonca sistemi
- Gb olayı

İyi forumlar

Komet merlin, görev itemi aynen, halleyde bossdan düşen nadide. İşte örnekleme tamda burda ister görevi yap düşür ister boss kes düşür. Bunlari yapamiyorsan üret sana kalmış diyoruz.

Lonca sistemi insanları bir catı altında topladi, ben örnek veriyorum yine eski bir oyuncuyum ve benim gibi olan bir çok tanidiğim kişiyi bir çatı altında topladi beraber GB de giriyoruz hala bossda kesiyoruz bunda kötü durum yok.

İstemeyen zaten ne loncaya girer ne GB ye yanlis bir yaklasimin var konuya bence.

39 döneminde bile lonca sistemi yokken oyuncular kendi aralarinda lonca kuruyorlardi nicklerin önüne lonca ismi yazarak... Madem 39 dönemini bilen birisin ve özleyen hatirlarsin...

Resim
Kullanıcı avatarı
DelininRaporlusj
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DelininRaporlusj »

Ne şansızim adam bana dönmedi ama meran da guzel boss kesiyom ona gore gelde karış
Bu arada @Boludanoyuncu isimili arkds basliginni anlamadim bi teslimiyet mi yoksa sadece dalga amaçlimi ama umarim dalga amaclidir yok eger ilk tahminimse vay halinize bi karaktersiz benm yillarca oynadigim oyunun efendisi olamaz ben bugsuzda keserim cok rahat ama karaktersizin slotlari toplayip bizim yanimzda alt f4 cekmesi hangi yiyid boyle bi olayda kesimi basarabilirki zaten tek bi bombaci roketi butun ckyi goturur tirpancini supurup kanatma atmasi zaten bitirir

“Genel Etkileşim” sayfasına dön