Bug Kesen İKV'nin Efendisidir.
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bug Kesen İKV'nin Efendisidir.
Ben her gün kaçırmaya çalışan ,slotları kesen arkadaşlar,içimize gelip slot patlatanlar vs gibi insanlar ile boğuşmaktan yoruldum.Patronum gibi izin istemekten sıkıldım.Artık yalvarmaya başlayacağım diye korkuyorum ki bu beni uzaklaşmaya itmesini de istemiyorum.Daha kötüsü olan ise bunlar bize yapılırken ilerde kasıldıktan sonra bizden bazıları başkalarına yapmaya başlayacak.İnanın ne yapacağımı artık bilmiyorum
.Sizden destek bekliyorum.
- Batuhansrclk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: B Loo D
Re: Bug Kesen İKV'nin Efendisidir.
Çemberlitaş gibi grup bölgeleri ile boss kesimleri olsaydi bunun gibi sorunlar yaşamayacaktik, bundan sonraki süreçte banlama ve ya oyundan uzaklastırmalar dışında pek bir şey bekleme.Boludanoyuncu yazdı: ↑06 May 2020 23:41 Ben her gün kaçırmaya çalışan ,slotları kesen arkadaşlar,içimize gelip slot patlatanlar vs gibi insanlar ile boğuşmaktan yoruldum.Patronum gibi izin istemekten sıkıldım.Artık yalvarmaya başlayacağım diye korkuyorum ki bu beni uzaklaşmaya itmesini de istemiyorum.Daha kötüsü olan ise bunlar bize yapılırken ilerde kasıldıktan sonra bizden bazıları başkalarına yapmaya başlayacak.İnanın ne yapacağımı artık bilmiyorum.Sizden destek bekliyorum.
Grup bölgesi mantığı zaten oyunu bitiren gbden önce oynamayan adam gelip burda gb güzellemesi yapmasın bi zahmet oyunun köküne dinimati yerleştirmiştir gb’ler bak hala gb mantığı var açık alanda bizi mahkum etmişler boss’a kes sabah akşam öğlen 7/24. Ne nadideymiş arkadaş. Şu nadideler ile şaheserler oyunu kuruttu.Batuhansrclk yazdı: ↑07 May 2020 00:04Çemberlitaş gibi grup bölgeleri ile boss kesimleri olsaydi bunun gibi sorunlar yaşamayacaktik, bundan sonraki süreçte banlama ve ya oyundan uzaklastırmalar dışında pek bir şey bekleme.Boludanoyuncu yazdı: ↑06 May 2020 23:41 Ben her gün kaçırmaya çalışan ,slotları kesen arkadaşlar,içimize gelip slot patlatanlar vs gibi insanlar ile boğuşmaktan yoruldum.Patronum gibi izin istemekten sıkıldım.Artık yalvarmaya başlayacağım diye korkuyorum ki bu beni uzaklaşmaya itmesini de istemiyorum.Daha kötüsü olan ise bunlar bize yapılırken ilerde kasıldıktan sonra bizden bazıları başkalarına yapmaya başlayacak.İnanın ne yapacağımı artık bilmiyorum.Sizden destek bekliyorum.
Dev ana kesersn pantolonunu alırsın bitti. Bir de yardıma gidersin o kadar.
Al sana oyun.
Şimdi bak burdaki oyuna.
İyi forumlar.
Maalesef öyle.Sırf kesmesinler diye asla muhatap olmayacağımız insanlarla iyi geçinmeye çalışıyoruz.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD
Siz de bugsuz kesin, kesmeyi öğrenin. Bug kesenle iyi olmaya çalışacağınıza boss kesmek isteyen insanlarla iyi olun oyunda arkadaş edinin güzelce bug kesenlere minnet etmeden boss kesin. Mesela karantidan dolayı oyunu bırakan bilmeyenleri dışlamayın,azarlamayın, bilmiyor diye gruba almamazlık etmeyin. Öğretin insanlara siz de öğrenin oyunda güzelce vakit geçirin. Bu Karaköy bölgesi buglu kesilsin diye gelmedi. Bug olmasaydı ne yapacaktınız ? Oyunun açığından yararlanamıyoruz diye oyunun formunda konu açmak da ayrı bir kafa olsa gerek.
Bu arada Eminönü, Meran ve Tılsımda bug kesiyorum. Denk gelirsek özelime yaz özel ilgilenirim seninle.
Bu arada Eminönü, Meran ve Tılsımda bug kesiyorum. Denk gelirsek özelime yaz özel ilgilenirim seninle.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle karaköy giremeyen adamların görevlerini yapın ve karaköye girebilmelerini sağlayın.
Sonra karaköy görevlerini yapın yine bu arkadaşların.
Sonrası onlarda.
Şimdi ne yapacaksınız? Herkesle iyi geçinip dost olacaksınız.
Sonra efendi gibi gruplarınızı kurup gidip bugsuz keseceksiniz.
Çocuk gibide kavga etmeyeceksiniz efendice sıra sıra keseceksiniz.
Sonra karaköy görevlerini yapın yine bu arkadaşların.
Sonrası onlarda.
Şimdi ne yapacaksınız? Herkesle iyi geçinip dost olacaksınız.
Sonra efendi gibi gruplarınızı kurup gidip bugsuz keseceksiniz.
Çocuk gibide kavga etmeyeceksiniz efendice sıra sıra keseceksiniz.
- DelininRaporlusj
- Salgın Koruyucusu
Yaw benlede ilgilensene özel olarak reelde de bulusabiliriz kaynaşırız hatta oyun oynarız ws atarız falan çok eğleniriz emin olMkAxIZDIRAP yazdı: ↑07 May 2020 03:21 Siz de bugsuz kesin, kesmeyi öğrenin. Bug kesenle iyi olmaya çalışacağınıza boss kesmek isteyen insanlarla iyi olun oyunda arkadaş edinin güzelce bug kesenlere minnet etmeden boss kesin. Mesela karantidan dolayı oyunu bırakan bilmeyenleri dışlamayın,azarlamayın, bilmiyor diye gruba almamazlık etmeyin. Öğretin insanlara siz de öğrenin oyunda güzelce vakit geçirin. Bu Karaköy bölgesi buglu kesilsin diye gelmedi. Bug olmasaydı ne yapacaktınız ? Oyunun açığından yararlanamıyoruz diye oyunun formunda konu açmak da ayrı bir kafa olsa gerek.
Ha bu arada yonetim senin bu yazini gorupte bisi demiyoda zaten oyun bitmistir sen o buglari keserek eline bisi gecmez ama bug kesme diyen yok gidipte slotlari toplayip alt f4 cekme karaktersiz herif dedigim gibi benlede ozel ilgilen reeldede oynariz ws atariz
AhahahahahahahaDelininRaporlusj yazdı: ↑07 May 2020 16:46Yaw benlede ilgilensene özel olarak reelde de bulusabiliriz kaynaşırız hatta oyun oynarız ws atarız falan çok eğleniriz emin olMkAxIZDIRAP yazdı: ↑07 May 2020 03:21 Siz de bugsuz kesin, kesmeyi öğrenin. Bug kesenle iyi olmaya çalışacağınıza boss kesmek isteyen insanlarla iyi olun oyunda arkadaş edinin güzelce bug kesenlere minnet etmeden boss kesin. Mesela karantidan dolayı oyunu bırakan bilmeyenleri dışlamayın,azarlamayın, bilmiyor diye gruba almamazlık etmeyin. Öğretin insanlara siz de öğrenin oyunda güzelce vakit geçirin. Bu Karaköy bölgesi buglu kesilsin diye gelmedi. Bug olmasaydı ne yapacaktınız ? Oyunun açığından yararlanamıyoruz diye oyunun formunda konu açmak da ayrı bir kafa olsa gerek.
Ha bu arada yonetim senin bu yazini gorupte bisi demiyoda zaten oyun bitmistir sen o buglari keserek eline bisi gecmez ama bug kesme diyen yok gidipte slotlari toplayip alt f4 cekme karaktersiz herif dedigim gibi benlede ozel ilgilen reeldede oynariz ws atariz
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
entry-nick uyumu.DelininRaporlusj yazdı: ↑07 May 2020 16:46Yaw benlede ilgilensene özel olarak reelde de bulusabiliriz kaynaşırız hatta oyun oynarız ws atarız falan çok eğleniriz emin olMkAxIZDIRAP yazdı: ↑07 May 2020 03:21 Siz de bugsuz kesin, kesmeyi öğrenin. Bug kesenle iyi olmaya çalışacağınıza boss kesmek isteyen insanlarla iyi olun oyunda arkadaş edinin güzelce bug kesenlere minnet etmeden boss kesin. Mesela karantidan dolayı oyunu bırakan bilmeyenleri dışlamayın,azarlamayın, bilmiyor diye gruba almamazlık etmeyin. Öğretin insanlara siz de öğrenin oyunda güzelce vakit geçirin. Bu Karaköy bölgesi buglu kesilsin diye gelmedi. Bug olmasaydı ne yapacaktınız ? Oyunun açığından yararlanamıyoruz diye oyunun formunda konu açmak da ayrı bir kafa olsa gerek.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- Batuhansrclk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: B Loo D
4thEspada yazdı: ↑07 May 2020 00:31Grup bölgesi mantığı zaten oyunu bitiren gbden önce oynamayan adam gelip burda gb güzellemesi yapmasın bi zahmet oyunun köküne dinimati yerleştirmiştir gb’ler bak hala gb mantığı var açık alanda bizi mahkum etmişler boss’a kes sabah akşam öğlen 7/24. Ne nadideymiş arkadaş. Şu nadideler ile şaheserler oyunu kuruttu.Batuhansrclk yazdı: ↑07 May 2020 00:04Çemberlitaş gibi grup bölgeleri ile boss kesimleri olsaydi bunun gibi sorunlar yaşamayacaktik, bundan sonraki süreçte banlama ve ya oyundan uzaklastırmalar dışında pek bir şey bekleme.Boludanoyuncu yazdı: ↑06 May 2020 23:41 Ben her gün kaçırmaya çalışan ,slotları kesen arkadaşlar,içimize gelip slot patlatanlar vs gibi insanlar ile boğuşmaktan yoruldum.Patronum gibi izin istemekten sıkıldım.Artık yalvarmaya başlayacağım diye korkuyorum ki bu beni uzaklaşmaya itmesini de istemiyorum.Daha kötüsü olan ise bunlar bize yapılırken ilerde kasıldıktan sonra bizden bazıları başkalarına yapmaya başlayacak.İnanın ne yapacağımı artık bilmiyorum.Sizden destek bekliyorum.
Dev ana kesersn pantolonunu alırsın bitti. Bir de yardıma gidersin o kadar.
Al sana oyun.
Şimdi bak burdaki oyuna.
İyi forumlar.
GB den öncede oynuyordum sonrada oynadim ve oynuyorum... GB güzellemesi yaparim, oyundaki dostlarinla kimse karışmadan etmeden boss kesebildiğin bir alan. Nadide ile uğraşmak istemiyorsan üretim yaparsin. 39 döneminde komet merlin pantalon üretmekle halley pantalon üretmek arasinda fark yok. Karakurku, cevriyeyi nasil bugsuz kestiysen zamaninda suan hakiri, komiseri buyuk buyucuyu oyle kesebilirsin. Kesmek istemiyorsan uretirsin bence boş yere sizlaniyorsun...