Sunucu Dolu?!?
Re: Sunucu kapasiteleri
sabah 5 de sunucu dolu diyor plus almamız için mi yapıyolar yoksa böyle dolu mu eminönü
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Hocam belki ikv az oynanıyor diye sunucuları küçültülmüştür, karantina dolayısıyla millet oyuna hucum edince yetmemiştir.adimihatirla yazdı: ↑04 May 2020 01:08 eskiden 1000 kişi giriyordu bir sunucuya, dolu olmuyordu, şimdilerde 100 kişi girince dolu diyor. bunun açıklamasını yöneticiler yapmak zorundadır. bu bir hata mı? oyunun yeni politikası mı? hileyi engellemek için mi? nedir bu? sebebi nedir? ben bu oyuna yatırım yaptım ayda yılda bir girip oynamak istiyorum, bu hakkı bu şekilde elimden almaları zorbalıktır. en azından sebep söyleyin sebep!
Hatırladığım virüs çıkmadan önce heryer tenha ydı.
2010 başlarında da yaşanıyordu servere girememek,ama o zamanlsr oyun öyle böyle değil manyak kalabalıktı.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Oyun eski çt gibi bugda kalıyor olmayan adamları oyunda gosteriyor bir ara sabah güncelden sonra kalabalık yazıyordu birinde ben böyle anladım
3 kez yazdım bunu bende karakterler kayıtlı kalıyor diye. Sorun şu ki ipleyen,düzelten hiç kimse yok. Sistem çökmüş,çark dönmüyorManTheBoundaries yazdı: ↑04 May 2020 10:04 Oyun eski çt gibi bugda kalıyor olmayan adamları oyunda gosteriyor bir ara sabah güncelden sonra kalabalık yazıyordu birinde ben böyle anladım
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kesinlikle oyunun bugta olduğunu düşünüyorum. 3 gündür kasa karakterime giriş yapamıyorum plus olmadığı için. Hafta sonu sunucu çok kalabalık gözüküyordu giremedim. Pazartesi sabahı kalabalık gözüküyordu yine giremedim. Az önce giriş yapmayı denedim yine giriş yapılamadı. Ki sunucu Kalabalık gözüktüğünde giriş yapılabiliyordu. Çok kalabalık olduğunda anlarım da Kalabalık oldugunda giriş yapmamayı anlamıyorum.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy of War
BU NEDIR YAHU
Abi 6 ay once oyuna girerken insan bulamıyodum şimdi oyuna giremiyorum ne oldu oglum oyuna kıymete bındı tabi

Re: BU NEDIR YAHU
Çoğu insan MMORPG leri zaman bulamadığı için terk etti şimdi insanların elinde zamanlarından başka bişe kalmayınca kıymete biner tabi 
-
- Acemi Savaşçı
Oyuna girememek
oyuna 11 yıl önce başladım o zamanlar en son giremiyordum plus almadığım taktirde birde şimdi giremiyorum yani ne yaparsam yapayım oyun açılmıyor oyunun kalabalık olduğunu hiç sanmıyorum bütün suç yöneticilerde sunucunun kapasitesini öyle bir azaltmışlar ki oyuna yeni başlayan birisi para yüklemeden başlayamıyor... açıkçası bende hak etmeyen oyuna hiçte para vermek istemiyorum oyunu düzeltin dedikçe dahada çok batırdıkları için sorumlulara diyecek başka bir şeyim yok
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Şuana kadar okuduğum tek faydalı ve mantıklı cevap. Teşekkür ederim. Böyle söyleyen başka insanlar da olmuş, onlara da teşekkürler.ManTheBoundaries yazdı: ↑04 May 2020 10:04 Oyun eski çt gibi bugda kalıyor olmayan adamları oyunda gosteriyor bir ara sabah güncelden sonra kalabalık yazıyordu birinde ben böyle anladım
Muhtemelen dediğiniz gibi oyun bug'da kalıyor. Yoksa oyunun değere bindiği falan yok. Yıllar sonra bi gireyim dedim, oyun kabul etmedi. İyi günler herkese.
Gözlerim Yaşardı
Çoğu server kalabalık Beyazköşk çok kalabalık Eminönü dolu bunun nedeni nedir gözlerim yaşardı oyuna bayadır girmiyorum ne halde diye bir bakıyım dedim bir anda böyle bir pencere geldi ne sıklıkla oluyor bu durum
BOŞ