Sunucu Dolu?!?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
srdroz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Re: Oyunun geldiği durum

Mesaj gönderen srdroz »

insanlar görev yapamadığı için karaköye giremiyor. ilgilenen kimse olmamasından şikayetçi. plus hesabı bile olsa oyuna girememekten şikayetçi. düzelteye çalışan yok. hadi bir şey yapmıyorsunuz kusura bakmayın demeyi bilin bari.
joungsam
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen joungsam »

Anlaşıldı yapamayacaksınız bari bırakın kapatın oyunu gidin bize de yazık etmeyin
sıkıldım hergün oyunun kapanmasından yeter da....
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Eskiden bu kadar değildi ya gerçekten bakın böyle değildi
Kullanıcı avatarı
fatih343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen fatih343 »

4thEspada yazdı: 02 May 2020 21:46 Eskiden bu kadar değildi ya gerçekten bakın böyle değildi
kalabalık olunca sunucunun beyni yanıyo
Resim
Kullanıcı avatarı
mescan53
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mescan53 »

Kusura bakmayın da, siz bu oyunu bu şekilde oynamaya devam ettikçe hiçbir şey değişmeyecek. Kim bilir, belki bahsi geçen hataları düzeltmek için değil, sizleri arayan bulur gibi etkinlikler ile oyalamak için yeni birileri işe alınıyor bile olabilir. Onların yerinde kim olsa aynısını yapardı. Onlar gerekeni yapıyor fakat halihazırda oyunu oynayanlar tüm bu olanlara rağmen oynamaya devam ediyor. Umarım oyunu kapatmalarını beklemeyi bırakıp, kendi iradeniz ile bu saçmalıktan kurtulabilecek seviyeye gelirsiniz. İyi oyunlar :)
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

Resim
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

fatih343 yazdı: 02 May 2020 21:53
4thEspada yazdı: 02 May 2020 21:46 Eskiden bu kadar değildi ya gerçekten bakın böyle değildi
kalabalık olunca sunucunun beyni yanıyo
Kalabalık görmesek kalabalık diyeceğim : D cidden 39 da bundan daha kabalıktı yine de oyuna 2,3.kez plussuz giriyorduk. Sunucularda bir sorun var karakterler mi kayıtlı kalıyor ne oluyor anlamıyorum. Her akşam ama her akşam oyun kopuyor. Demekki düzeltilemeyen bir şey var.
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Sunucu Dolu?!?

Mesaj gönderen adimihatirla »

Merhaba, 2 yıl aradan sonra öylesine girip dolaşıyım dedim, bu hatadan dolayı hevesim kursağımda kaldı. Ne kadar güzel oyundun sen, ne hale geldin be İKV :( :(

Grafiklerin hiç bir önemi yok emin olun, bu oyundaki hataları çözüp, yeni görevler ekleyip daha oynanabilir hale getirebilirler. Hala pusuda bekleyen yüzlerce oyuncu var benim gibi.
Kullanıcı avatarı
napcan066
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yok Oluş

Mesaj gönderen napcan066 »

Güncellemeden sonra Beyazköşk sunucusunun dolu gözükmesi herşeyi açıklıyor.
yasam
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen yasam »

yurt dısından oyun katılıyorum. plus almak sorun. plus aldım.oyun dolu.nasıl bir mantık bu.plus+standart diyor ne demek bu)
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Sunucu kapasiteleri

Mesaj gönderen adimihatirla »

eskiden 1000 kişi giriyordu bir sunucuya, dolu olmuyordu, şimdilerde 100 kişi girince dolu diyor. bunun açıklamasını yöneticiler yapmak zorundadır. bu bir hata mı? oyunun yeni politikası mı? hileyi engellemek için mi? nedir bu? sebebi nedir? ben bu oyuna yatırım yaptım ayda yılda bir girip oynamak istiyorum, bu hakkı bu şekilde elimden almaları zorbalıktır. en azından sebep söyleyin sebep!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön