Sunucu Dolu?!?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Sunucu kapasiteleri

Mesaj gönderen IIxSoulflyxII »

Arkadaşlar Sunucu Dolu olayının tam muhabbeti ne acaba sunucu kapasiteleri 200 300 kişi de o yüzden mi dolu diyor karantina günlerinde vakit öldürmek için mi insanlar sunucuları dolduruyor. Tekrar başlamayı düşünüyorum da
Resim
GÜNLÜK İÇİN REZNOWA TIKLA :)
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Sunucu kapasiteleri

Mesaj gönderen TOLGARDA »

İnsanlar dolduruyor o ayrı konu da genişletilmeyecek bir şey de değil hani
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
SowlyAli
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Türkakıncısı

Mesaj gönderen SowlyAli »

Eminönü sunucusu dolu olmamasına rağmen giremiyorum, plus üyelik istiyor. Yöneticiler ısrarla dolu olduğunu söylese de dolu olmadığını biliyoruz, yıllardır oynadığımız oyunu tanırız. Oyuncuları tamamen plus üyelik aldırmaya zorlamak istiyorlar. Başka bir açıklaması yok, daha yazılacak çok şey var ama hepsi boşa...
lodoslum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen lodoslum »

Sunucu kapasitesi Pluslu+plussuz = Tam Kapasite şeklinde oluşturulmuş. Pluslu halde bile giremediğin zaman bu uyarı çıkıyor. Yani Dolu olmasına gerek yok plussuz kontejyanı da dolduysa giriş yapamıyorsun diye anladım ben çıkan uyarıdan.
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

SowlyAli yazdı: 02 May 2020 13:17 Eminönü sunucusu dolu olmamasına rağmen giremiyorum, plus üyelik istiyor. Yöneticiler ısrarla dolu olduğunu söylese de dolu olmadığını biliyoruz, yıllardır oynadığımız oyunu tanırız. Oyuncuları tamamen plus üyelik aldırmaya zorlamak istiyorlar. Başka bir açıklaması yok, daha yazılacak çok şey var ama hepsi boşa...

Sn. AhiEvran'ın konu ile ilgili açıklaması şu şekildeydi:
Merhabalar;

Her bir sunucumuzun belli bir oyuncu kapasitesi bulunmaktadır. İlgili sunucuda bu oranın korunması amacı ile belli bir sayıdaki Plususuz oyuncularımızın beklemeden giriş imkanı sunulmaktadır. Bu sayısının aşılması durumunda öncelikle Plus sahibi olamayan oyuncularımızın ilgili sunucuya girişi kısıtlanmakta, sunucunun tam kapasiteye ulaşması durumda ise tüm kullanıcıların sunucuya girişi kısıtlanmaktadır.
Şu anki yoğunlukta plus üyelik olmayan bir hesapla Eminönü’ne giriş yapamamanız kadar olağan bir durum yok. Belki de yeterince tanıyamamışsınızdır. :)
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
MoNeSa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Sunucu Dolu?!?

Mesaj gönderen MoNeSa »

pluslu ol olma önemı yok
dolu yazdığında kımse giremıyor
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Plussız kasa üyeliğimden materyal almak için sabah güncellemesini bekliyorum artık sabah 4 5 civarıda giriş yapılmıyor.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ezel »

IFonQzrail yazdı: 02 May 2020 17:23 Plussız kasa üyeliğimden materyal almak için sabah güncellemesini bekliyorum artık sabah 4 5 civarıda giriş yapılmıyor.
Yalnız değilmişim :D
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Ancande
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Mamba

Oyunun geldiği durum

Mesaj gönderen Ancande »

Serverlara girilmiyor
Oyunun geleceği hakkında bir şey söylenmiyor. Yıllardır hatalardan geri sarmalardan herkes şikayetçi. Benim tek isteğim bu oyunla ilgili iyileştirmeler yapılacak mı arkadaşlar ? Oyunun bu hali bile size para kazandırıyorken neden üstüne bir şeyler koyup yeni oyuncular da çekip oyunda ki eksikleri bugları düzeltmiyorsunuz. Neden serverları iyileştirmiyorsunuz? Hazır cevaplardan çok sıkıldım gerçekten. Hazır cevap dışında bir cevap verin lütfen yetkili kişiler.
Kullanıcı avatarı
delphy18
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Otisabi

Re: Oyunun geldiği durum

Mesaj gönderen delphy18 »

Ancande yazdı: 02 May 2020 21:20 Serverlara girilmiyor
Oyunun geleceği hakkında bir şey söylenmiyor. Yıllardır hatalardan geri sarmalardan herkes şikayetçi. Benim tek isteğim bu oyunla ilgili iyileştirmeler yapılacak mı arkadaşlar ? Oyunun bu hali bile size para kazandırıyorken neden üstüne bir şeyler koyup yeni oyuncular da çekip oyunda ki eksikleri bugları düzeltmiyorsunuz. Neden serverları iyileştirmiyorsunuz? Hazır cevaplardan çok sıkıldım gerçekten. Hazır cevap dışında bir cevap verin lütfen yetkili kişiler.

gerçekten bu ne böyle ya. akşamları bir eğlencemiz var yok geri sarar yok kritik hata yok şu bu. hole tılsım kasmaya ineriz oyun sarar tılsımlarımız gider. server kapanır oyuna giremeyiz. nedir bu ben anlamadım.
Delphy[55] - Büyücü (Eminönü)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön