Sunucu Dolu?!?
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Sunucu kapasiteleri
Arkadaşlar Sunucu Dolu olayının tam muhabbeti ne acaba sunucu kapasiteleri 200 300 kişi de o yüzden mi dolu diyor karantina günlerinde vakit öldürmek için mi insanlar sunucuları dolduruyor. Tekrar başlamayı düşünüyorum da
Re: Sunucu kapasiteleri
Eminönü sunucusu dolu olmamasına rağmen giremiyorum, plus üyelik istiyor. Yöneticiler ısrarla dolu olduğunu söylese de dolu olmadığını biliyoruz, yıllardır oynadığımız oyunu tanırız. Oyuncuları tamamen plus üyelik aldırmaya zorlamak istiyorlar. Başka bir açıklaması yok, daha yazılacak çok şey var ama hepsi boşa...
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Sunucu kapasitesi Pluslu+plussuz = Tam Kapasite şeklinde oluşturulmuş. Pluslu halde bile giremediğin zaman bu uyarı çıkıyor. Yani Dolu olmasına gerek yok plussuz kontejyanı da dolduysa giriş yapamıyorsun diye anladım ben çıkan uyarıdan.
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
SowlyAli yazdı: ↑02 May 2020 13:17 Eminönü sunucusu dolu olmamasına rağmen giremiyorum, plus üyelik istiyor. Yöneticiler ısrarla dolu olduğunu söylese de dolu olmadığını biliyoruz, yıllardır oynadığımız oyunu tanırız. Oyuncuları tamamen plus üyelik aldırmaya zorlamak istiyorlar. Başka bir açıklaması yok, daha yazılacak çok şey var ama hepsi boşa...
Sn. AhiEvran'ın konu ile ilgili açıklaması şu şekildeydi:
Şu anki yoğunlukta plus üyelik olmayan bir hesapla Eminönü’ne giriş yapamamanız kadar olağan bir durum yok. Belki de yeterince tanıyamamışsınızdır. :)Merhabalar;
Her bir sunucumuzun belli bir oyuncu kapasitesi bulunmaktadır. İlgili sunucuda bu oranın korunması amacı ile belli bir sayıdaki Plususuz oyuncularımızın beklemeden giriş imkanı sunulmaktadır. Bu sayısının aşılması durumunda öncelikle Plus sahibi olamayan oyuncularımızın ilgili sunucuya girişi kısıtlanmakta, sunucunun tam kapasiteye ulaşması durumda ise tüm kullanıcıların sunucuya girişi kısıtlanmaktadır.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Re: Sunucu Dolu?!?
pluslu ol olma önemı yok
dolu yazdığında kımse giremıyor
dolu yazdığında kımse giremıyor
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Plussız kasa üyeliğimden materyal almak için sabah güncellemesini bekliyorum artık sabah 4 5 civarıda giriş yapılmıyor.
Yalnız değilmişimIFonQzrail yazdı: ↑02 May 2020 17:23 Plussız kasa üyeliğimden materyal almak için sabah güncellemesini bekliyorum artık sabah 4 5 civarıda giriş yapılmıyor.
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Oyunun geldiği durum
Serverlara girilmiyor
Oyunun geleceği hakkında bir şey söylenmiyor. Yıllardır hatalardan geri sarmalardan herkes şikayetçi. Benim tek isteğim bu oyunla ilgili iyileştirmeler yapılacak mı arkadaşlar ? Oyunun bu hali bile size para kazandırıyorken neden üstüne bir şeyler koyup yeni oyuncular da çekip oyunda ki eksikleri bugları düzeltmiyorsunuz. Neden serverları iyileştirmiyorsunuz? Hazır cevaplardan çok sıkıldım gerçekten. Hazır cevap dışında bir cevap verin lütfen yetkili kişiler.
Oyunun geleceği hakkında bir şey söylenmiyor. Yıllardır hatalardan geri sarmalardan herkes şikayetçi. Benim tek isteğim bu oyunla ilgili iyileştirmeler yapılacak mı arkadaşlar ? Oyunun bu hali bile size para kazandırıyorken neden üstüne bir şeyler koyup yeni oyuncular da çekip oyunda ki eksikleri bugları düzeltmiyorsunuz. Neden serverları iyileştirmiyorsunuz? Hazır cevaplardan çok sıkıldım gerçekten. Hazır cevap dışında bir cevap verin lütfen yetkili kişiler.
Re: Oyunun geldiği durum
Ancande yazdı: ↑02 May 2020 21:20 Serverlara girilmiyor
gerçekten bu ne böyle ya. akşamları bir eğlencemiz var yok geri sarar yok kritik hata yok şu bu. hole tılsım kasmaya ineriz oyun sarar tılsımlarımız gider. server kapanır oyuna giremeyiz. nedir bu ben anlamadım.
Delphy[55] - Büyücü (Eminönü)