İKV TARİHİNİN İLK VE TEK BÜYÜCÜSÜ aRJuNa
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yok Oluş
Re: İKV TARİHİNİN İLK VE TEK BÜYÜCÜSÜ aRJuNa
Savaşına kıyamet asa, büyücüne cilveli asa ürettin diye tebrik mi bekliyosun. Yazık....
İmkanı var ise yapar bize fazla söz düşmez. Tabii Doğru sınıfa basmasını bizde isteriz ama yani zevk işte istediğini yapar.Derindeki Sır zamanı Büyücüye Ashab, Latif Üreten görmüştüm normal geliyor artık bana.
Savaşçımın üretimleri çemberlitaş zamanındaydı yorumun için teşekkürler
Senden beklediğim birşey yok aslında
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yok Oluş
evet büyücüne cilveli asa savaşçınada kıyamet asa büyücünle can basarsın artık ne değişik insanlar var.
- fundixejder
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Gözüne kestirdiğin iyi niyetli bir oyuncuya üretmek varken bu gösteriş meraklılığı çok boş bir davranış gibi geliyor bana.

+11fundixejder yazdı: ↑22 Nis 2020 14:11 Gözüne kestirdiğin iyi niyetli bir oyuncuya üretmek varken bu gösteriş meraklılığı çok boş bir davranış gibi geliyor bana.
Herkesin gösterdiği gibi bende emek gösteriyorum bende çaba sarfediyorum ayrıca oyundaki çoğu insana tılsım,maden gibi yardımlar yapmadığımı nerden bilip bu kadar kesin ve net konuşabiliyorsun bunu anlamış değil.Loncamda olan çoğu kişinin üretimlerini zaten üstleniyorum bende isterim ki herkes oyunun nirvanasında oynasın ama bu kolay birşey değil emek gösterirsen başarırsın.Ben başardım sefasınıda sürüyorum cefa çekenler sizler olmadığınız için boş yorumları kendinize saklayıp forumda zaman harcıyacağınıza 2-3 adet fazla maden çekin belki sizlerde yardım edersinizfundixejder yazdı: ↑22 Nis 2020 14:11 Gözüne kestirdiğin iyi niyetli bir oyuncuya üretmek varken bu gösteriş meraklılığı çok boş bir davranış gibi geliyor bana.
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Hayırlı, uğurlu olsun. Allah çoğaltsın eksiltmesin ama sanki ikv tarihinin cilveli asalı ilk ve tek büyücüsü diye güncellesek fena olmaz başlığı :)
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*