İKV TARİHİNİN İLK VE TEK BÜYÜCÜSÜ aRJuNa

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
napcan066
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Yok Oluş

Re: İKV TARİHİNİN İLK VE TEK BÜYÜCÜSÜ aRJuNa

Mesaj gönderen napcan066 »

Savaşına kıyamet asa, büyücüne cilveli asa ürettin diye tebrik mi bekliyosun. Yazık....
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

napcan066 yazdı: 22 Nis 2020 10:54 Savaşına kıyamet asa, büyücüne cilveli asa ürettin diye tebrik mi bekliyosun. Yazık....
İmkanı var ise yapar bize fazla söz düşmez. Tabii Doğru sınıfa basmasını bizde isteriz ama yani zevk işte istediğini yapar.Derindeki Sır zamanı Büyücüye Ashab, Latif Üreten görmüştüm normal geliyor artık bana.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Cevikol
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Cevikol »

Sonne yazdı: 22 Nis 2020 11:33
napcan066 yazdı: 22 Nis 2020 10:54 Savaşına kıyamet asa, büyücüne cilveli asa ürettin diye tebrik mi bekliyosun. Yazık....
İmkanı var ise yapar bize fazla söz düşmez. Tabii Doğru sınıfa basmasını bizde isteriz ama yani zevk işte istediğini yapar.Derindeki Sır zamanı Büyücüye Ashab, Latif Üreten görmüştüm normal geliyor artık bana.
Savaşçımın üretimleri çemberlitaş zamanındaydı yorumun için teşekkürler
Cevikol
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Cevikol »

Senden beklediğim birşey yok aslında :D Bu benim zevkim şifacımda zaten vardı ve ozamanlar insanlar şifacısına cilveli asa basamadığı için bir ilki gerçekleştirmek istedim olay bu
Kullanıcı avatarı
napcan066
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Yok Oluş

Mesaj gönderen napcan066 »

Cevikol yazdı: 22 Nis 2020 13:26
Senden beklediğim birşey yok aslında :D Bu benim zevkim şifacımda zaten vardı ve ozamanlar insanlar şifacısına cilveli asa basamadığı için bir ilki gerçekleştirmek istedim olay bu
İsraftan başka bişey değil. Hayrına üretemeyen birine verseydin.
Kullanıcı avatarı
Nobir
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Nobir »

evet büyücüne cilveli asa savaşçınada kıyamet asa büyücünle can basarsın artık ne değişik insanlar var.
Kullanıcı avatarı
fundixejder
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen fundixejder »

Gözüne kestirdiğin iyi niyetli bir oyuncuya üretmek varken bu gösteriş meraklılığı çok boş bir davranış gibi geliyor bana.
Resim
Kullanıcı avatarı
fatih343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen fatih343 »

fundixejder yazdı: 22 Nis 2020 14:11 Gözüne kestirdiğin iyi niyetli bir oyuncuya üretmek varken bu gösteriş meraklılığı çok boş bir davranış gibi geliyor bana.
+11
Resim
Cevikol
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Cevikol »

fundixejder yazdı: 22 Nis 2020 14:11 Gözüne kestirdiğin iyi niyetli bir oyuncuya üretmek varken bu gösteriş meraklılığı çok boş bir davranış gibi geliyor bana.
Herkesin gösterdiği gibi bende emek gösteriyorum bende çaba sarfediyorum ayrıca oyundaki çoğu insana tılsım,maden gibi yardımlar yapmadığımı nerden bilip bu kadar kesin ve net konuşabiliyorsun bunu anlamış değil.Loncamda olan çoğu kişinin üretimlerini zaten üstleniyorum bende isterim ki herkes oyunun nirvanasında oynasın ama bu kolay birşey değil emek gösterirsen başarırsın.Ben başardım sefasınıda sürüyorum cefa çekenler sizler olmadığınız için boş yorumları kendinize saklayıp forumda zaman harcıyacağınıza 2-3 adet fazla maden çekin belki sizlerde yardım edersiniz :D
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Hayırlı, uğurlu olsun. Allah çoğaltsın eksiltmesin ama sanki ikv tarihinin cilveli asalı ilk ve tek büyücüsü diye güncellesek fena olmaz başlığı :)
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*

“Genel Etkileşim” sayfasına dön