Eminönü sunucsu, karakter kel. Halley asa zırh var. Üstü ensari.4thEspada yazdı: ↑17 Nis 2020 19:17Kardeşim %90 bu karakteri karaköyde gördüm aynı benzeri bir isim miydi değil miydi tam bilmiyorım ama karaköyde bir büyücü gördüm. Büyücüydü değil mi karakterin? Bir de aynı isimle açabilir misin? Veya arkadaşlarında ekliyse arkadaşlistesinden seni kontrol edebilirler mi
Hesap kapatılma
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lord Of Light
Re: Hesap kapatılma
Tam hatırlamıyorum köprünün azıcık ilerisinde kalabalık içinde öyle bir isim gördüm. Büyücüydü ama kel olayında emin değilim bak işteLexoqe yazdı: ↑17 Nis 2020 19:23Eminönü sunucsu, karakter kel. Halley asa zırh var. Üstü ensari.4thEspada yazdı: ↑17 Nis 2020 19:17Kardeşim %90 bu karakteri karaköyde gördüm aynı benzeri bir isim miydi değil miydi tam bilmiyorım ama karaköyde bir büyücü gördüm. Büyücüydü değil mi karakterin? Bir de aynı isimle açabilir misin? Veya arkadaşlarında ekliyse arkadaşlistesinden seni kontrol edebilirler mi
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lord Of Light
Bence benzer bir karakter görmüşsündür. Ayrıca 2 gün oldu karakterlerin silinmesi.4thEspada yazdı: ↑17 Nis 2020 19:37Tam hatırlamıyorum köprünün azıcık ilerisinde kalabalık içinde öyle bir isim gördüm. Büyücüydü ama kel olayında emin değilim bak işteLexoqe yazdı: ↑17 Nis 2020 19:23Eminönü sunucsu, karakter kel. Halley asa zırh var. Üstü ensari.4thEspada yazdı: ↑17 Nis 2020 19:17Kardeşim %90 bu karakteri karaköyde gördüm aynı benzeri bir isim miydi değil miydi tam bilmiyorım ama karaköyde bir büyücü gördüm. Büyücüydü değil mi karakterin? Bir de aynı isimle açabilir misin? Veya arkadaşlarında ekliyse arkadaşlistesinden seni kontrol edebilirler mi
- highvoltaj
- İskele Babası
Bunun adı dramdır.4thEspada yazdı: ↑17 Nis 2020 09:53Dün senin karakterini oyunda gördüm. Forum üyeliğinle aynı isim LexoqeLexoqe yazdı: ↑17 Nis 2020 09:28Güzel dille anlattık anlamadılar. İsyan ettik yazılarımızı sildiler. Desteğe yazdık cevap vermediler. O kadar akçe satın aldım boşuna gitti. Yılda 1-2 ay oyuna giriyordum mahvettiler. Ama bunun hesabı sorulacak merak etme.blgtyfnn yazdı: ↑17 Nis 2020 01:06 valla abı dün gecen berı cevaplarını beklıyorum haksız yere ban yedım Yanı O kadar buyuk hevesle oynuyordum kı 53 level karaköy gıremeyen bı karaktere saatte exo kasıyordum para kasıyordum gece gunduz dusun ben ınsanların kopya bono yaptını bu sunucuda bılıyordum zaten ama nasıl anlıcam kı muneccır degılım ustunde kopya bono yazmıyor sonucda
SOBEE'S GAMERS ARE NOT FREEDOM.BUT NİCE DAYS İS NEAR.TYRANNY WİLL DOWN