Hesap kapatılma
Hesap kapatılma
Arkadaslar öncelıkle merhaba Ben Tayfun Bilge 1 aydır Eminönünde karakter acıp emeklerımde bı yere gelmeye calısıyordum ama Dün biri ve birileriyle Ticaret Yapıp Gece 23.00 larda Hesabım blok yemıs 3 Senelık Nedenını Arastırdıgım zaman kopya bono vermıslerdır dedıler Sunucuya Yenı Gelen arkadaslarım bu konuda cok dıkkat etsın ben sucsuz yere hıc bı sekılde bısey yapmadan ban yedım Sızlerde yemedın Kopya bononun ustunde kopya yazmıyor Herkesle tıcaret yapmayın ozellıkle Emınonu Bankadan uzak durun Arkadaslar ben özellıkle uzak duruyordum ama emınonu sunucu kopya bono yuzunden mahvoldu herkesle alısverıs kesınlıkle Yapmayın Ben tayfun Bılge Kuklacıda senelerımı verdım Emınonunde son 1 aydır oynuyordum ama emeklerımle bı yere gelmeye kalkmama ragmen ban yedım umarım bu sorun duzelır yoksa Benım Istanbul Kıyamet vaktı maceram son bulucak Cunku Ben hıc bı sekılde mılletın hakkına tecavuz etmem Hak hukuk bılıyorum Sunucuya yenı gelenler dıkkat etsın ozellıkle Benım basım yandı umarım duzelır ama dıkkatlı olun
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lord Of Light
Re: Hesap kapatılma
Dostum ben de kuklacıdan eminönüde geldim. 1 ayda emeklerim çöp oldu. Karakterlerimi gm’ler sildi. Elim 13 kevel karakter kaldı. Oyuna tek bi şekilde geri dönerim anca silinen full büyücüm geri gelirse. Yoksa zaten başka karakterimde yok.blgtyfnn yazdı: ↑16 Nis 2020 17:01 Arkadaslar öncelıkle merhaba Ben Tayfun Bilge 1 aydır Eminönünde karakter acıp emeklerımde bı yere gelmeye calısıyordum ama Dün biri ve birileriyle Ticaret Yapıp Gece 23.00 larda Hesabım blok yemıs 3 Senelık Nedenını Arastırdıgım zaman kopya bono vermıslerdır dedıler Sunucuya Yenı Gelen arkadaslarım bu konuda cok dıkkat etsın ben sucsuz yere hıc bı sekılde bısey yapmadan ban yedım Sızlerde yemedın Kopya bononun ustunde kopya yazmıyor Herkesle tıcaret yapmayın ozellıkle Emınonu Bankadan uzak durun Arkadaslar ben özellıkle uzak duruyordum ama emınonu sunucu kopya bono yuzunden mahvoldu herkesle alısverıs kesınlıkle Yapmayın Ben tayfun Bılge Kuklacıda senelerımı verdım Emınonunde son 1 aydır oynuyordum ama emeklerımle bı yere gelmeye kalkmama ragmen ban yedım umarım bu sorun duzelır yoksa Benım Istanbul Kıyamet vaktı maceram son bulucak Cunku Ben hıc bı sekılde mılletın hakkına tecavuz etmem Hak hukuk bılıyorum Sunucuya yenı gelenler dıkkat etsın ozellıkle Benım basım yandı umarım duzelır ama dıkkatlı olun
valla abı dün gecen berı cevaplarını beklıyorum haksız yere ban yedım Yanı O kadar buyuk hevesle oynuyordum kı 53 level karaköy gıremeyen bı karaktere saatte exo kasıyordum para kasıyordum gece gunduz dusun ben ınsanların kopya bono yaptını bu sunucuda bılıyordum zaten ama nasıl anlıcam kı muneccır degılım ustunde kopya bono yazmıyor sonucda
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı
Güzel dille anlattık anlamadılar. İsyan ettik yazılarımızı sildiler. Desteğe yazdık cevap vermediler. O kadar akçe satın aldım boşuna gitti. Yılda 1-2 ay oyuna giriyordum mahvettiler. Ama bunun hesabı sorulacak merak etme.blgtyfnn yazdı: ↑17 Nis 2020 01:06 valla abı dün gecen berı cevaplarını beklıyorum haksız yere ban yedım Yanı O kadar buyuk hevesle oynuyordum kı 53 level karaköy gıremeyen bı karaktere saatte exo kasıyordum para kasıyordum gece gunduz dusun ben ınsanların kopya bono yaptını bu sunucuda bılıyordum zaten ama nasıl anlıcam kı muneccır degılım ustunde kopya bono yazmıyor sonucda
Dün senin karakterini oyunda gördüm. Forum üyeliğinle aynı isim LexoqeLexoqe yazdı: ↑17 Nis 2020 09:28Güzel dille anlattık anlamadılar. İsyan ettik yazılarımızı sildiler. Desteğe yazdık cevap vermediler. O kadar akçe satın aldım boşuna gitti. Yılda 1-2 ay oyuna giriyordum mahvettiler. Ama bunun hesabı sorulacak merak etme.blgtyfnn yazdı: ↑17 Nis 2020 01:06 valla abı dün gecen berı cevaplarını beklıyorum haksız yere ban yedım Yanı O kadar buyuk hevesle oynuyordum kı 53 level karaköy gıremeyen bı karaktere saatte exo kasıyordum para kasıyordum gece gunduz dusun ben ınsanların kopya bono yaptını bu sunucuda bılıyordum zaten ama nasıl anlıcam kı muneccır degılım ustunde kopya bono yazmıyor sonucda
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı
Silindikten sonra yenisini açtım. Öyle yavaştan görev yapıyorum.4thEspada yazdı: ↑17 Nis 2020 09:53Dün senin karakterini oyunda gördüm. Forum üyeliğinle aynı isim LexoqeLexoqe yazdı: ↑17 Nis 2020 09:28Güzel dille anlattık anlamadılar. İsyan ettik yazılarımızı sildiler. Desteğe yazdık cevap vermediler. O kadar akçe satın aldım boşuna gitti. Yılda 1-2 ay oyuna giriyordum mahvettiler. Ama bunun hesabı sorulacak merak etme.blgtyfnn yazdı: ↑17 Nis 2020 01:06 valla abı dün gecen berı cevaplarını beklıyorum haksız yere ban yedım Yanı O kadar buyuk hevesle oynuyordum kı 53 level karaköy gıremeyen bı karaktere saatte exo kasıyordum para kasıyordum gece gunduz dusun ben ınsanların kopya bono yaptını bu sunucuda bılıyordum zaten ama nasıl anlıcam kı muneccır degılım ustunde kopya bono yazmıyor sonucda
valla bılemıyorum kardesım yonetıcıler napıyor suan 2 gundur mesajlarıma cevap vermedıler destek . nıhat özpaya kadar yazdım Haksız yere blok yedım yanı Insanogluyuz ben kopya bono aldıysam onun nasıl anlıcam kopya bono oldugunu Yukarda ALLAH var ya Insan neden Haksız kazanc sağlayıp adını kırletsın ayıp ya
Hayır, karakter karaköydeydi.Lexoqe yazdı: ↑17 Nis 2020 12:42Silindikten sonra yenisini açtım. Öyle yavaştan görev yapıyorum.4thEspada yazdı: ↑17 Nis 2020 09:53Dün senin karakterini oyunda gördüm. Forum üyeliğinle aynı isim LexoqeLexoqe yazdı: ↑17 Nis 2020 09:28Güzel dille anlattık anlamadılar. İsyan ettik yazılarımızı sildiler. Desteğe yazdık cevap vermediler. O kadar akçe satın aldım boşuna gitti. Yılda 1-2 ay oyuna giriyordum mahvettiler. Ama bunun hesabı sorulacak merak etme.blgtyfnn yazdı: ↑17 Nis 2020 01:06 valla abı dün gecen berı cevaplarını beklıyorum haksız yere ban yedım Yanı O kadar buyuk hevesle oynuyordum kı 53 level karaköy gıremeyen bı karaktere saatte exo kasıyordum para kasıyordum gece gunduz dusun ben ınsanların kopya bono yaptını bu sunucuda bılıyordum zaten ama nasıl anlıcam kı muneccır degılım ustunde kopya bono yazmıyor sonucda
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı
Nasıl ya? Nasıl olur. Abi neler oluyor çıldıracam. Benim karakterim kimde yönetim??4thEspada yazdı: ↑17 Nis 2020 12:55Hayır, karakter karaköydeydi.Lexoqe yazdı: ↑17 Nis 2020 12:42Silindikten sonra yenisini açtım. Öyle yavaştan görev yapıyorum.4thEspada yazdı: ↑17 Nis 2020 09:53Dün senin karakterini oyunda gördüm. Forum üyeliğinle aynı isim LexoqeLexoqe yazdı: ↑17 Nis 2020 09:28Güzel dille anlattık anlamadılar. İsyan ettik yazılarımızı sildiler. Desteğe yazdık cevap vermediler. O kadar akçe satın aldım boşuna gitti. Yılda 1-2 ay oyuna giriyordum mahvettiler. Ama bunun hesabı sorulacak merak etme.blgtyfnn yazdı: ↑17 Nis 2020 01:06 valla abı dün gecen berı cevaplarını beklıyorum haksız yere ban yedım Yanı O kadar buyuk hevesle oynuyordum kı 53 level karaköy gıremeyen bı karaktere saatte exo kasıyordum para kasıyordum gece gunduz dusun ben ınsanların kopya bono yaptını bu sunucuda bılıyordum zaten ama nasıl anlıcam kı muneccır degılım ustunde kopya bono yazmıyor sonucda
Kardeşim %90 bu karakteri karaköyde gördüm aynı benzeri bir isim miydi değil miydi tam bilmiyorım ama karaköyde bir büyücü gördüm. Büyücüydü değil mi karakterin? Bir de aynı isimle açabilir misin? Veya arkadaşlarında ekliyse arkadaşlistesinden seni kontrol edebilirler miLexoqe yazdı: ↑17 Nis 2020 19:12Nasıl ya? Nasıl olur. Abi neler oluyor çıldıracam. Benim karakterim kimde yönetim??