Eski ruh nerde? (umarım bu başlık silinmez, en azından bir günlüğüne!)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
teperecep5
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders of Justice

Re: Eski ruh nerde? (umarım bu başlık silinmez, en azından bir günlüğüne!)

Mesaj gönderen teperecep5 »

Siz iyi düşünen insanlar yüzünden oynanıyor bu oyun hala. Tekrar açtım oyunu girdim, sağolsun yardım edenler oluyor, yardımdan kastım hoş sohbet iyi niyet başka bir şey değil
Eminönü Sunucusu
Rhill/ Rhillx / Rhillxx / Rhilxxx
Kenanak
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kenanak »

Bence yöneticilere oyuna vb unsurlara suç bulmadan kendimize bakmalıyız. 59 olduktan sonra kimseye yardım etmemek item kasmak için canavar keserken görevi olanlara yardımcı olmamak çogalta biliriz bunları. Önce kendimize bakmalıyız oyunun amacını anlamalıyız oyunun amacının BİRLİKTE OYNAMAK olduğunu unutmamalıyız.
LeGaLL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Bey

Mesaj gönderen LeGaLL »

Kenanak yazdı: 14 Nis 2020 23:42 Bence yöneticilere oyuna vb unsurlara suç bulmadan kendimize bakmalıyız. 59 olduktan sonra kimseye yardım etmemek item kasmak için canavar keserken görevi olanlara yardımcı olmamak çogalta biliriz bunları. Önce kendimize bakmalıyız oyunun amacını anlamalıyız oyunun amacının BİRLİKTE OYNAMAK olduğunu unutmamalıyız.
Hocam haklısın ama bazı durumlarda artık yardım etmeyeceğim diyorum ara sıra. Adam geçenlerde kızgın kuma yardım etmezsem diğer hesabıyla adımı çıkaracağını söyledi mesela. Yeniden başlayan bir diğer arkadaş emrivaki yardım istedi. Yani kimse yardım etmek zorunda değil ama emin ol ki çoğu oyuncu buna benzer durumlardan yardım etmeyi kesiyor. Olay karakterle alakalı kısacası :)
Zümrüd-ü Anka ölse de kimse gidip baykuşun gölgesine sığınmaz.
ASCLEPIUS
DOGUlBEY
Kenanak
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kenanak »

LeGaLL yazdı: 14 Nis 2020 23:49
Kenanak yazdı: 14 Nis 2020 23:42 Bence yöneticilere oyuna vb unsurlara suç bulmadan kendimize bakmalıyız. 59 olduktan sonra kimseye yardım etmemek item kasmak için canavar keserken görevi olanlara yardımcı olmamak çogalta biliriz bunları. Önce kendimize bakmalıyız oyunun amacını anlamalıyız oyunun amacının BİRLİKTE OYNAMAK olduğunu unutmamalıyız.
Hocam haklısın ama bazı durumlarda artık yardım etmeyeceğim diyorum ara sıra. Adam geçenlerde kızgın kuma yardım etmezsem diğer hesabıyla adımı çıkaracağını söyledi mesela. Yeniden başlayan bir diğer arkadaş emrivaki yardım istedi. Yani kimse yardım etmek zorunda değil ama emin ol ki çoğu oyuncu buna benzer durumlardan yardım etmeyi kesiyor. Olay karakterle alakalı kısacası :)
Tabiki buda var öyleleri için değil lafım zaten. Ama gerçekten teşekkür eden ve iyi niyet gösteren kişilere yardım edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabi bu şahsi fikrimdir sizinkilerede saygı duyarım

Eminönü:Rafıklar
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Bazen sıkıntıdan insanlara yardım edesim geliyor , o derece d-a-r-a-l-ı-y-o-r-u-m..
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \

“Genel Etkileşim” sayfasına dön