Selamlar herkese,
Klişe olacak ama ben de bir çoğu gibi eskilerdenim ve 12 yıllık oyuncuyum. Oyuna tekrar başlayalı 3 hafta oldu ve büyük bir hevesle başlayarak plusu da alıp 56 oldum. Şu sürede elde ettiğim tecrübeleri sizlerle paylaşmak istedim. En azından 20 yaş üstü ve gerçekten ahlaklı olanlarla.
1-) Yalnızsan bir hiçsin. Tanıdığın güçlü birileri yoksa , bir görevi yapmak için millete yalvarır hale gelirsin. Ve hatta birileri senin bu durumunla dalga bile geçer!
2-) Hala yardımsever insanların varlığı harikulade bir umut fakat yetersiz. Sıradan 55 seviye sıradan 6 kişinin her şeyi çok iyi bilmesine rağmen büyük büyücüyü kesmesi imkansız! 6 tane sıradan 49 seviyenin gaffarı kesmesi imkansız!
3-) İnsanlar inanılmaz bir şekilde bencil hale dönmüşler. Hırsızlık, karaktersizlik her oyunda olduğu gibi burada da mevcut!
Bu oyunu diğer oyunlardan farklı kılan şey ruhuydu! İnsanlar sohbet muhabbet için bu oyuna girerdi, birlik beraberlikten keyif alınırdı. Ben şuan bu oyunda ne görüyorum biliyor musunuz? Sokakta dayak yiyen birini gördüğünde izleyip geçen insanlar mantalitesine sahip insanlar görüyorum. Tabi ki ahlaklı olanları tenzih ediyorum.
Kimse kimsenin görevine yardım etmek zorunda değil kabul, ama bugün başıma geleni sizlerle paylaşmak istiyorum. [Düzenlendi] loncasının büyük büyücüyü 10 kere kesip, görevi olan 6 kişinin dakikalarca istediğine sessiz kalıp( bir nevi yalvarmasına) en sonunda tamam grup kurun kesicez dendi. Grup kurduk beklemeye geçtik. Sıra bize geldi, [Düzenlendi] denilen karakter, yok siz yaratık çektiniz video çektim sizi şikayet edicem diyip iftira atıp sırf gönülsüz oldukları için bizi görmezden geldiler. Kesmeye devam ettiler. Belki şuan 30. Yu kesiyorlardır. Bu oyun nerede? Bu yönetim nerede? Bu nasıl bir saçmalık? Velev ki ben güçlüyüm büyük büyücüyü kesecek ekibi de topladım. Ben nasıl görevimi yapıcam? Biz güçlü tanıdıkları olmayan ahlaklı insanlar olarak bu büyük görevleri yapmak için insanlara yalvarmak zorunda mıyız?
Böyle oyun olmaz olsun. Bir daha geri gelmemek üzere bu oyunu bırakıyorum.
Her YouTube da İkv videosu önüme çıktığında eskiyi özleyerek oyuna geri dönüyorum ama artık yeter.
IıMoMoıI, naamlos gibi efendi isimlere. Paşa gönlüm, aldem gibi efendi loncalara selamlarım olsun. Sizler gibi insanlar gerçekten bu oyunun umudu. Ama benden bu kadar
Allaha emanet olun. İnşallah bu gönderi sadece 1 gün de olsa şurda kalır. Her zaman ki gibi sessiz kalmaktan yoruldum, bare burda sesimiz duyulsun. Küfür etmedim, saygısızlık yapmadım.
İyi oyunlar!
Rhill/Eminönü sunucusu
Eski ruh nerde? (umarım bu başlık silinmez, en azından bir günlüğüne!)
- teperecep5
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of Justice
Eski ruh nerde? (umarım bu başlık silinmez, en azından bir günlüğüne!)
Eminönü Sunucusu
Rhill/ Rhillx / Rhillxx / Rhilxxx
Re: Eski ruh nerde? (umarım bu başlık silinmez, en azından bir günlüğüne!)
İKV artık birlikte oynanarak kazanç sağlanan bir oyun değil. Senin maden çekmen, patron kesmen, yaratık kesmen, görev yapıp Karaköye gelmen insanların menfaatlerine zarar veriyor. Nitekim emir büyük yerden; dirençler düşürüldü, grup bölgeleri zorunlu hale getirildi, Karaköyden yüksek seviye olarak gelenlerin efsun güçleri düştü. Oyun beni oynama diyor. Hepsi bir çözüm olarak geldi oyuna, ama sonuç ortada. Belki sonuçlara değil de süreçlere ihtiyacımız vardır.
- teperecep5
- Salgın Koruyucusu
Çok doğru söylüyorsun. Gerçekten oyunu oynama sebebim sosyallik, birlik beraberlik sohbetti. Hayatta hiç bir başarısı olmamış sokak serserilerinin gelip senin aldığın zevkleri kısıtlaması çok saçma. Yani tabi ki oyundaki herkes benden üstün olabilir, güçlü olabilir buna tek kelime edemem. Ama ben bir görevimi yapmak için birilerinin peşinde dolaşacaksam orda ni sıkıntı vardır. Ben hiç bir oyunda böyle bir şey görmedim
Eminönü Sunucusu
Hocam DOGUlBEY adım oyunda, Bey loncasına da ulaşabilirsin. Kurucudan en küçük üyeye kadar hepimiz saygılo ve ahlaklıyız. Görevlerinde de elimden geldiğince yardım edebilirim. İstediğin zaman ulaşabilirsin.
Zümrüd-ü Anka ölse de kimse gidip baykuşun gölgesine sığınmaz.
ASCLEPIUS
DOGUlBEY
ASCLEPIUS
DOGUlBEY
-
- İskele Babası
- Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD
Eminönü sunucusunda her gece saat 00:01 de RUH çağırma ayini var. Eski ruha ulaşmaya çalışıyoruz. Genelde '' the person you have called can not be reached at the moment please try again later '' ses kaydı geliyor. Ama azimliyiz ulaşıcaz.
İnsan ister istemez bir yerden sonra dönüyor ama belki özlenen eskinin kendisidir. Ben hol zamanı da beğenmezdim ama saatte sabahlamayı özlüyorum. Beta zamanındaki Karaköy'ü de özlüyorum. Belki bir gün bugünü de özleyeceğim. Oyun kadar bizim de suçumuz olabiliyor bazen. Biz devam etmeseydik oyun bugüne kadar gelemezdi.
- teperecep5
- Salgın Koruyucusu
Bey loncasının ne kadar ahlaklı bir lonca olduğunu hangi üyesine denk geldiysem gördüm. Sizin loncanız gibi kaliteli loncalar iyi ki var
Eminönü Sunucusu
- teperecep5
- Salgın Koruyucusu
Bunu ben de çok düşündüm. İnsan aslında geriye getiremediği şeyleri özler. İsteyip de ulaşamayacağı şeyleri ister. Sorun elbet bizdedir buna lafım yok. Ama insanların ne kadar bencilleştiğini görünce seni oyuna bağlayan bir şeyler kalmıyor maalesef.TOLGARDA yazdı: ↑10 Nis 2020 18:38 İnsan ister istemez bir yerden sonra dönüyor ama belki özlenen eskinin kendisidir. Ben hol zamanı da beğenmezdim ama saatte sabahlamayı özlüyorum. Beta zamanındaki Karaköy'ü de özlüyorum. Belki bir gün bugünü de özleyeceğim. Oyun kadar bizim de suçumuz olabiliyor bazen. Biz devam etmeseydik oyun bugüne kadar gelemezdi.
Eminönü Sunucusu
Selamlar kardeşim, hayırla geldin öncelikle.
Maalesef bahsettiğin gibi oldu oyun ve en kötüsü de biz beta oyuncuların şuan 3/5 çocuk tarafından çok bilmişlik taslanmasıda en zoru.
Güncelerce maden kapışması yapan bizler nerede? Şimdi 5 dakika da kopya ile binlerce maden yapan çocuklar nerede?
Velhasıl.. Konu çok uzun ve iç açıcı değil. Eğer ki Meran veya Beyazköşk sunucusuna gelir isen elimdenizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız.
Maalesef bahsettiğin gibi oldu oyun ve en kötüsü de biz beta oyuncuların şuan 3/5 çocuk tarafından çok bilmişlik taslanmasıda en zoru.
Güncelerce maden kapışması yapan bizler nerede? Şimdi 5 dakika da kopya ile binlerce maden yapan çocuklar nerede?
Velhasıl.. Konu çok uzun ve iç açıcı değil. Eğer ki Meran veya Beyazköşk sunucusuna gelir isen elimdenizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Hocam biz elimizden geleni yaparız. Şahsen ben çtye alınmadım yıllarca uğraşıp. Bir kere bile giremedim şakasızteperecep5 yazdı: ↑14 Nis 2020 15:24Bey loncasının ne kadar ahlaklı bir lonca olduğunu hangi üyesine denk geldiysem gördüm. Sizin loncanız gibi kaliteli loncalar iyi ki var
Zümrüd-ü Anka ölse de kimse gidip baykuşun gölgesine sığınmaz.
ASCLEPIUS
DOGUlBEY
ASCLEPIUS
DOGUlBEY