Geriye sarma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Geriye sarma

Mesaj gönderen 4thEspada »

LadyGAGA yazdı: 09 Nis 2020 19:13 Geri sarmanın sebeplerinden birisi kopyadır oyunu bu hale getirene(kopyacı) hakkımı helal etmiyorum emek verip ürettim adamlar ticaretini yapıyor şaka gibi
Geri sarma eskidende vardı ama bu kadar değil. Şimdi 50 oluyorsa eskiden 2,3 tü nadirdi. Kopyacılar geri sarmıyor oyunu oyunda sıkıntı var nerde tam bilmiyorum ama bu işlerden iyi anlayan insanlar yorum yaparsa iyi olur.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

4thEspada yazdı: 09 Nis 2020 19:25
LadyGAGA yazdı: 09 Nis 2020 19:13 Geri sarmanın sebeplerinden birisi kopyadır oyunu bu hale getirene(kopyacı) hakkımı helal etmiyorum emek verip ürettim adamlar ticaretini yapıyor şaka gibi
Geri sarma eskidende vardı ama bu kadar değil. Şimdi 50 oluyorsa eskiden 2,3 tü nadirdi. Kopyacılar geri sarmıyor oyunu oyunda sıkıntı var nerde tam bilmiyorum ama bu işlerden iyi anlayan insanlar yorum yaparsa iyi olur.
Geri sarmayı herkes kopyaya bağlıyor, benim bildiğim kopya olduğunda da geri sarma yapılıyor ama hata sonucu meydana gelenler de var. Ama hiçbir bilgim yok, mesajlardan yaptığım çıkarım bu.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

TOLGARDA yazdı: 10 Nis 2020 18:32
Geri sarmayı herkes kopyaya bağlıyor, benim bildiğim kopya olduğunda da geri sarma yapılıyor ama hata sonucu meydana gelenler de var. Ama hiçbir bilgim yok, mesajlardan yaptığım çıkarım bu.
Geri sarmak demek hata demek zaten. Kopya olayı sadece geri sardığı için sistemde çakışmalar oluyor aynı eşya fazlalaşıyor. Öyle hile falan aslında yok oyunda. Yok indirem yok çoğaltam. Oyunun kendi arızası bu
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

Sadece oyun sarmasıyla olmuyor bunlar. Bu kadarını söyleyeyim. Diğerini siz tamamlayın.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

TOLGARDA yazdı: 10 Nis 2020 18:32
Kopya olduğunda geri sarmıyor, geri sardığında kopya oluyor.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Cheteenx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cheteenx »

sıkıntı keşke o olsa kopyacılar gözlerinin önündeyken başka insanların hesaplarını kapatması.. adam 1 haftada kendine halley set dizmiş hala dolaşıyor ortada çok kolaydı dizmek
Eski nefer Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön