Geri sarma eskidende vardı ama bu kadar değil. Şimdi 50 oluyorsa eskiden 2,3 tü nadirdi. Kopyacılar geri sarmıyor oyunu oyunda sıkıntı var nerde tam bilmiyorum ama bu işlerden iyi anlayan insanlar yorum yaparsa iyi olur.
Geriye sarma
Re: Geriye sarma
Geri sarmayı herkes kopyaya bağlıyor, benim bildiğim kopya olduğunda da geri sarma yapılıyor ama hata sonucu meydana gelenler de var. Ama hiçbir bilgim yok, mesajlardan yaptığım çıkarım bu.
Geri sarmak demek hata demek zaten. Kopya olayı sadece geri sardığı için sistemde çakışmalar oluyor aynı eşya fazlalaşıyor. Öyle hile falan aslında yok oyunda. Yok indirem yok çoğaltam. Oyunun kendi arızası buTOLGARDA yazdı: ↑10 Nis 2020 18:32Geri sarmayı herkes kopyaya bağlıyor, benim bildiğim kopya olduğunda da geri sarma yapılıyor ama hata sonucu meydana gelenler de var. Ama hiçbir bilgim yok, mesajlardan yaptığım çıkarım bu.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Sadece oyun sarmasıyla olmuyor bunlar. Bu kadarını söyleyeyim. Diğerini siz tamamlayın.
Kopya olduğunda geri sarmıyor, geri sardığında kopya oluyor.TOLGARDA yazdı: ↑10 Nis 2020 18:32Geri sarmayı herkes kopyaya bağlıyor, benim bildiğim kopya olduğunda da geri sarma yapılıyor ama hata sonucu meydana gelenler de var. Ama hiçbir bilgim yok, mesajlardan yaptığım çıkarım bu.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Cheteenx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
sıkıntı keşke o olsa kopyacılar gözlerinin önündeyken başka insanların hesaplarını kapatması.. adam 1 haftada kendine halley set dizmiş hala dolaşıyor ortada çok kolaydı dizmek
Eski nefer