Eminönünde karaköy slotları
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Re: Eminönünde karaköy slotları
20 dakika olayı oyuncuları oyunda tutmaya yönelik lakin eminönü , köşk gibi sunucularda bu kalabalıkta nasıl döküman toplayacaklar merak konusu değil mi ?
13. Yıl dönümü etkinliği ile yeni gelen görevde kimse bir şey düşüremedi. Sabahtan bu yana herkes kesim yapıyor. Bu 1 nisan şakası olabilir mi sizce?
Savaşçı | Büyücü | Şifacı |
DaDaşBey | DaDasBey | DaDasBeyII[/b] |
Rıfkı reiz oyunun son 5 yıldır sanki hiç 2 nisan olmuyor , hep 1 nisan da kalıyor ve hep biri şakaydı aslında yönetim ve oyun aslında böyle değil bunlar hep şaka diyecek diye umutla beklemekteyim
- otobanfaresi
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Beyazköşkte görev materyali düşürebilen bi fotoğrafla kanıtlayabilir mi ? Problem var sanırım kimseye düşmüyor
Beyazköşk
OTOBANxFARESİ
xoToBaNxFaReSix
Otobanfaresii
Betadan Günümüze...
OTOBANxFARESİ
xoToBaNxFaReSix
Otobanfaresii
Betadan Günümüze...
20 dakikada kalkıyorTOLGARDA yazdı: ↑01 Nis 2020 08:54Hocam biz görev almadan tüm slotları kestik. Geri de kalkmıyorlarBalikEkmekk yazdı: ↑01 Nis 2020 08:28 Şimdi fark ettim. Komutandan görev veriliyor Görevin Açıklamasında ise bir grup zırhlı gizit birliklerinin karaköyden eminönüne geldikleri yazıyor. Sanırım güncelleme geya etkinlik gelecek![]()
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Hocam güncelleme yapmışlar, ilk slotu 7.20'de kestim saat 10.00'a kadar başlarındaydım kalkmadı. Aradan 20 dakika geçmiş olmalıEsadullah yazdı: ↑01 Nis 2020 15:2620 dakikada kalkıyorTOLGARDA yazdı: ↑01 Nis 2020 08:54Hocam biz görev almadan tüm slotları kestik. Geri de kalkmıyorlarBalikEkmekk yazdı: ↑01 Nis 2020 08:28 Şimdi fark ettim. Komutandan görev veriliyor Görevin Açıklamasında ise bir grup zırhlı gizit birliklerinin karaköyden eminönüne geldikleri yazıyor. Sanırım güncelleme geya etkinlik gelecek![]()
Düzenleme: Buldum saat 13.50'ye kadar ilk kesilenler kalkmamış viewtopic.php?f=100&t=159008#p1225493
Etkinliğin sınırsız yapılması gerekmektedir. Şu an eminönünde adım atılmıyor her yeri kapmışlar. Ve bunun gittikçe azalmasını da beklemiyorum herkesin en az 3 karakteri var. 1 hafta boyunca uğraşıp 49 döküman toplayan kişinin emeği ne olacak? Bir hiç için mi uğraşmış olacağız. Acil buna bir düzenleme getirilmesi lazım.
Everything is about math just math
- secruty0209
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: A T A
teşkilattada aynı uzaması lazım
viewtopic.php?f=137&t=152568
Günlüğümü yukarıdaki linkten takip edebilirsiniz
O gemi hiç dönmeyecek o yüzden hoşçakal.
Günlüğümü yukarıdaki linkten takip edebilirsiniz
O gemi hiç dönmeyecek o yüzden hoşçakal.
6 kişilik grubun 4 bombacı 4 bıçakçı 2 lideri her 20 dakikada bir kestiğini varsayalım.Her kesim de parşömen düştüğünü de varsayalım yani 20 dakikada 10 parşömen düşüyor 6 kişinin ihtiyacı olan parşömen sayısı ise 300 adet yani 30 kere kesmemiz lazım.Bu da yaklaşık 10 saat yapıyor kesim süreleri hariç.Peki kaç adet bombacı bıçakçı lider var derseniz 12 bombacı 12 bıçakçı 6 lider var bu miktar yetersiz.Kısacası 7/24 hiç durmadan kesilirse yaklaşık olarak her sunucuda 300 kişilik parşömen var 300 kişi den daha az kişi görevi tamamlayabilecek demek bu da oyunda kargaşaya neden olacaktır.
Evet etkinlik güzel daha uzun olsa ne iyi olurmovie yazdı: ↑01 Nis 2020 15:49 Etkinliğin sınırsız yapılması gerekmektedir. Şu an eminönünde adım atılmıyor her yeri kapmışlar. Ve bunun gittikçe azalmasını da beklemiyorum herkesin en az 3 karakteri var. 1 hafta boyunca uğraşıp 49 döküman toplayan kişinin emeği ne olacak? Bir hiç için mi uğraşmış olacağız. Acil buna bir düzenleme getirilmesi lazım.