Eminönünde karaköy slotları
- BalikEkmekk
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
Eminönünde karaköy slotları
Bugün Beyazköşk sunucusuna girdiğimde eminönü uçak çevresinde ölmüş tırpancı bombacı ve gizit lideri gördüm. birkaç arkadaşım da gördü bunun sebebi nedir? Bilgisi olan var mı
Re: Eminönünde karaköy slotları
Arkadaşlar yönetim bizi düşünerek siz gidemiyorsanız Karaköy size gelsin demiş ve bakın kimleri nereye getirmiş.

Keşke Milis fareler gelseydi de biraz seviye kasabilseydik. Bunlar çok zor olmuş

Keşke Milis fareler gelseydi de biraz seviye kasabilseydik. Bunlar çok zor olmuş
- BalikEkmekk
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sonuna Kadar
Şimdi fark ettim. Komutandan görev veriliyor Görevin Açıklamasında ise bir grup zırhlı gizit birliklerinin karaköyden eminönüne geldikleri yazıyor. Sanırım güncelleme geya etkinlik gelecek
Hocam biz görev almadan tüm slotları kestik. Geri de kalkmıyorlarBalikEkmekk yazdı: ↑01 Nis 2020 08:28 Şimdi fark ettim. Komutandan görev veriliyor Görevin Açıklamasında ise bir grup zırhlı gizit birliklerinin karaköyden eminönüne geldikleri yazıyor. Sanırım güncelleme geya etkinlik gelecek
Kestikçe ilerleme oluyor mu, ben burada boş boş kaldımBalikEkmekk yazdı: ↑01 Nis 2020 08:28 Şimdi fark ettim. Komutandan görev veriliyor Görevin Açıklamasında ise bir grup zırhlı gizit birliklerinin karaköyden eminönüne geldikleri yazıyor. Sanırım güncelleme geya etkinlik gelecek
- pegasusejder2
- Sahaf Yardımcısı
Teşkilatta hepsini kesmişler. Tekrar kalkmamaları kötü olmuş bence. erken giren 1 grup zevkine kesiyor (eleştirmek için söylemiyorum) sonra girenler bu işten zevk alamıyor sadece "Aaa! Gizit fare adamlar gelmiş" diyebiliyor.
Benim karakterim 56. seviye ve Karaköy'e giremiyorum. Tecrübe kazanmak için bugünü değerlendiririm dedim sonra kalkmıyorlarmış, neredeyse hepsini sabahtan ben kestimpegasusejder2 yazdı: ↑01 Nis 2020 10:58 Teşkilatta hepsini kesmişler. Tekrar kalkmamaları kötü olmuş bence. erken giren 1 grup zevkine kesiyor (eleştirmek için söylemiyorum) sonra girenler bu işten zevk alamıyor sadece "Aaa! Gizit fare adamlar gelmiş" diyebiliyor.
- pegasusejder2
- Sahaf Yardımcısı
Yani hocam millet kasılmak için arkadaşlarıyla takılmak için kesmiştir. Bence bunları tekrardan kaldırmaları lazım. Mesela bende karaköye giremiyorum en azından arkadaşımla 1-2 tane slot kesmek isterdim
- secruty0209
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: A T A
slotlar kalkıyormu geri yapamadık görevi
viewtopic.php?f=137&t=152568
Günlüğümü yukarıdaki linkten takip edebilirsiniz
O gemi hiç dönmeyecek o yüzden hoşçakal.
Günlüğümü yukarıdaki linkten takip edebilirsiniz
O gemi hiç dönmeyecek o yüzden hoşçakal.
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
TOLGARDA yazdı: ↑01 Nis 2020 08:54Hocam biz görev almadan tüm slotları kestik. Geri de kalkmıyorlarBalikEkmekk yazdı: ↑01 Nis 2020 08:28 Şimdi fark ettim. Komutandan görev veriliyor Görevin Açıklamasında ise bir grup zırhlı gizit birliklerinin karaköyden eminönüne geldikleri yazıyor. Sanırım güncelleme geya etkinlik gelecek![]()
Acaba slotlar yeniden doğunca Karaköy bölgesindemi doğuyor