Sunucu Dolu?!?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Re: SUNUCU DOLULUGU HAKKINDA

Mesaj gönderen IFonQzrail »

sabitfikir yazdı: 31 Mar 2020 20:59 Sunucu "Çok kalabalık" olana kadar plussızları içeri alırlarsa birazdan yemeğini bitirip gelecek olan pluslıları nereye alacaklar.

Her gün yeni birileri plus alıyor. Pluslılara ayrılan yeri arttırmak lazım.
Resim

Resim

Resim
Mkral
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Mkral »

Bu yapılan hangi etiğe sığar hala dünyanın parasını kazanıyorsunuz oyunu iyice pay 2 win yapmak yerine serverları büyütme seçeneğini düşünseniz?
Kullanıcı avatarı
Cheteenx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Cheteenx »

kısıtlandığı çok belli abiler eskiden 1 defa derdi 2 defa derdi hadi enfazla 5 şimdi sabah saat 12 den beri deniyorum girmiyor imkansız okadar oyuncularının aktif kalması
Eski nefer Resim
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

Anlamak istemiyor kimse geçenlerde sabah güncellemesi olurken sunucu kalabalık görünüyordu. Yani bir bakıma kalabalık yazısı azalma olmasına rağmen değişmiyor. Burda kısıtlama yapılıyor diyenler 10 sene önce biz de giremiyorduk ama böyle ağlamıyorduk. Oyun açıldığından beri boyle düzen bu şekil anlamayan ağlamasın burda kimseye iftira atmayın bu konuda. diger konularda ben de yazıyorum ban aldim bu yüzden ama bu konu oyun açıldığından beri boyle
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Gece saatlerinde dahi Meteor Bölgesi, Yeraltı, Eminönü, Sivri Ada gibi tenhalaştığını düşüneceğimiz haritalarda bile gerçekten hatrı sayılır bir kalabalık var. Dolaşırken görüyorum. Eminönü sunucusu için böyle tabi. En tazesini söyleyeyim dün gece 4 sularında hol ile ada girişinin arasındaki çamurda 4 kişi çamur çekmeye çalışıyordu. İlk başlarda görünce şaşırıyordum fakat iyice alıştım. Çünkü ben de 2 yıldır hiç giriş yapmadığım oyuna Covid-19 sebebiyle verilen tatilde başka alternatiflere yönelmek yerine vakit öldürmek için girdim diğer insanlar da keza öyle.

Özetle Eminönü sunucusu sözde değil özde kalabalık hocamlar. :)

Yetkililerin şimdi de geçmişte de açıkladığı gibi her sunucunun bir kapasitesi var plus paketli kullanıcıların öncelikli olarak girebilmesi için belli bir popülasyona ulaştığında sunucuya normal üyelikli hesaplar erişim sağlayamıyor.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
therose
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

RE: SUNUCU DOLULUGU HAKKINDA

Mesaj gönderen therose »

Merhabalar, normalde oyun için alınmış her karara neredeyse her zaman saygı duyuyorum.

Ama bugün gözlemlediğim şey gerçekten içler acısı. Bunu yıkıcı bir eleştiri olsun diye yazmıyorum cidden biraz anlamalısınız o yüzden yazıyorum.

Benim 2 hesabım var. birisi depo olarak kullandığım biriside ana hesabım.

Ben ana hesabıma rahatça girebilmek için Plus paket alıyorum, peki 1 levellik depo karakterimin olduğu hesaba neden Plus paket alayım ? Hangi akıl 1 levellik kasmayacağı hesaba sırf 10 dakika oyuna girip çıkabilmek için 20 Türk Lirası öder ?

Dün "Çok Kalabalık" yazısında zar zor girebildiğimiz Eminönü sunucusuna artık "Kalabalık" yazısında giremiyoruz.

Sunucular mı zayıf ? Mesela yükseltebilirsiniz ? Biz bunca yıldır emek veren oyunculara bunu çok görecek değilsiniz ya ? Yada görüyor musunuz... Artık hiç emin değilim.

Ben bu başlığı tartışma yaratmak için açmadım ve silinmesine hiç ama hiç razı değilim. Hızlı desteğe'de atmadım normal desteğe'de atmadım çünkü hazır cevaplardan başka bir şey okumayacağım.

Size yalvarmıyorum, Sizi kötülemiyorum Anlayışlı olmanızı istiyorum birazcıkta empati.
emnatmaca
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Bu konuda sessiz KALMAMALIYIZ.

Mesaj gönderen emnatmaca »

Hocam sen bütün iyi niyetinle bu yazıyı yazmışsın iyiki de yazmışsın ama senin gibi bunu anlayacak birilerini göremeyeceğin için karşılığını da göremeyeceğimiz için üzgünüm ...
Kullanıcı avatarı
Kasdar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Kasdar »

sabahtan beri eminönü sunucusuna girmeye çalışıyorum saat gece 1 e geliyor hala server dolu
Güneşi besleyen ateşi çelik pençemde toplayıp yaralarımı dağlayacağım. Gül bahçeleri açtıracağım kanayan yerlerimde."

Sultan IV. Murat
Kullanıcı avatarı
therose
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen therose »

emnatmaca yazdı: 01 Nis 2020 00:09 Hocam sen bütün iyi niyetinle bu yazıyı yazmışsın iyiki de yazmışsın ama senin gibi bunu anlayacak birilerini göremeyeceğin için karşılığını da göremeyeceğimiz için üzgünüm ...
:(
MkAxIZDIRAP
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD

Mesaj gönderen MkAxIZDIRAP »

Sessiz kalmama mevzusu birlik olalım hadi yönetime gücümüzü gösterelim MÜSLÜMAN UYUMA efekti olur. Çünkü bu durumları çözecek ne ekip var ne de yönetim var. Bitik bir oyun oynadığımızı unutmadan eğlencemize bakalım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön