Sunucu Dolu?!?
Re: SUNUCU DOLULUGU HAKKINDA
Banka önünde 50 kişi varsa belki kalabalıktır aksi takdirde sunucu önbelleği silinmemişse oyundan çıkan karakter bile oyunda gözüküyordur
çemberlitaş sorununu bilenler bilir boş olsa bile yer yok diyordu 
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Arkadaşlar bu kural daha akçe sistemi gelmemişken bile var olan bir şeydi hani, yeni bir şey değil.
Milleti evde kalma zorunluluğuna iten bu virüs yüzünden piyasa da maske dezenfektan fırsatçıları bol bol vardı şimdi birde siz eklendiniz bu fırsatçılara bilerek yapıpta boğazınızdan geçen 5 kuruş varsa haram zehir zıkkım olsun tüm yönetime duyurulur

Ikv yönetimide fırsat bulmuş kaçırır mi hiç akçe almanız isteniyor ki krizi fırsata cevirsinler
RE: SUNUCU DOLULUGU HAKKINDA
dün çok kalabalık yazan eminönü ne hikmetse bugün kalabalık yazdıgı halde girilmiyor suan pluslu oyuncular dışında kimseyi almıyorsunuz neden böyle bişi yapılıyor alacam varsada artık almıyorum yaptınız etik bişi deil zorlar insanlara diretiyorsunuz plusu cok fazla oyuncu kaybedersiniz böyle haberiniz olsun
Hiç Birsey Eskisi gibi Olmayacak!
normalde bu #evdekal durumuna kadar çok kalabalıkken bile bir iki kere o hatayı alırdın üçüncüde girerdin ancak sevgili AhiEvran madem bu kadar oyuncu var plussuz girişleri azaltıp insanları sunucuya almayınca plus alsınlar mantığını görüyorum ve alkışlıyorum yönetim iş başında....AhiEvran yazdı: ↑31 Mar 2020 15:33AhiEvran yazdı: ↑31 Mar 2020 13:51 Merhabalar;
Her bir sunucumuzun belli bir oyuncu kapasitesi bulunmaktadır. İlgili sunucuda bu oranın korunması amacı ile belli bir sayıdaki Plususuz oyuncularımızın beklemeden giriş imkanı sunulmaktadır. Bu sayısının aşılması durumunda Plus sahibi olamayan oyuncularımızın ilgili sunucuya girişi kısıtlanmaktadır.
Bu gibi durumlarda beklemeden giriş yapmak istiyor iseniz playstore.com yada perdigital üzerinden Plus paketi satın alabilirsiniz.
İyi forumlar dileriz.
- Cheteenx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
saat sabah 12den beri deniyorum insafınıza bırakıyorum insaflıysanız tabii...
Eski nefer 

- OneNisseDCaLL
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
Fakat bundan 2 gün önce sunucu Çok kalabalık iken giriş yapamıyordun şuan kalabalık iken demek istediğim ikv yönetimi bu durumu fırsat bilip plussuz giren oyuncu sayısının limitini düşürdü
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Pazar günü çok kalabalık yazarken kasa çarıma girebilirken şuan kalabalık yazdığı halde yaklaşık 50 defa denememe rağmen kasa çarıma giremiyorum plussuz girişleri kısıtlamışlar etik olmayan bir davranış oyundan soğudum şahsen.
-
- İri Fare Avcısı
Sunucu "Çok kalabalık" olana kadar plussızları içeri alırlarsa birazdan yemeğini bitirip gelecek olan pluslıları nereye alacaklar.
Her gün yeni birileri plus alıyor. Pluslılara ayrılan yeri arttırmak lazım.
Her gün yeni birileri plus alıyor. Pluslılara ayrılan yeri arttırmak lazım.