Servetim gitti
Servetim gitti
Cuma günü oyundan esc çıktıktan sonra bugün maden almak için girdim bankamdaki bono kayıp olmuş aynı hatayı yaşıyan varmı
- legendpolice
- Cin Avcısı
-
- İri Fare Avcısı
Re: Servetim gitti
Başka bir itemin altında kalmış olabilir. Çanta ve bankadaki her şeyi tek tek boş bir kutuya taşımayı bir dene bence.
Eminönü, Köşk vs boşver gel yanıma Meran'a
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Geçtiğimiz günlerde karakterimi Eminönü sunucusuna aktardım. Kopyadan ötürü, aktardığımdan itibaren ne bir alışverişte bulundum ne de Cumartesi akşam saat 19:00 dan sonra oyuna girdim. 3 5 item düşürüp geri Kuklacı veya Sancak sunucusuna aktarmayı düşünüyorum bu konularda biraz dikkatli olmak lazım bence
Eminönü Sunucusu, karantinaya alınması gerek. Korona gibi her yere bulaşıyor kopya. Senin çektiğin Ganoderma ile kopya edilmiş Erbium'u takas ettiğin vakit geçmiş olsunSonne yazdı: ↑29 Mar 2020 17:51 Geçtiğimiz günlerde karakterimi Eminönü sunucusuna aktardım. Kopyadan ötürü, aktardığımdan itibaren ne bir alışverişte bulundum ne de Cumartesi akşam saat 19:00 dan sonra oyuna girdim. 3 5 item düşürüp geri Kuklacı veya Sancak sunucusuna aktarmayı düşünüyorum bu konularda biraz dikkatli olmak lazım bence![]()
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Bugün az daha ediyordum son anda vazgeçtim.Esadullah yazdı: ↑29 Mar 2020 17:56Eminönü Sunucusu, karantinaya alınması gerek. Korona gibi her yere bulaşıyor kopya. Senin çektiğin Ganoderma ile kopya edilmiş Erbium'u takas ettiğin vakit geçmiş olsunSonne yazdı: ↑29 Mar 2020 17:51 Geçtiğimiz günlerde karakterimi Eminönü sunucusuna aktardım. Kopyadan ötürü, aktardığımdan itibaren ne bir alışverişte bulundum ne de Cumartesi akşam saat 19:00 dan sonra oyuna girdim. 3 5 item düşürüp geri Kuklacı veya Sancak sunucusuna aktarmayı düşünüyorum bu konularda biraz dikkatli olmak lazım bence![]()
![]()
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD
Eee ne oldum demeyeceksin ne olucam diyeceksin. Bak ne oldu şimdi oyunda tipini beğenmediklerin özeline yazınca yardım isteyince cevap vermez veya engellerdin. Şimdi ne oldu hey gidi hey.
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lord Of Light
Benim bütün emeklerim gitti. Eminönü 11 bin bono.