Servetim gitti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Demirden
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Servetim gitti

Mesaj gönderen Demirden »

Cuma günü oyundan esc çıktıktan sonra bugün maden almak için girdim bankamdaki bono kayıp olmuş aynı hatayı yaşıyan varmı
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Servetim gitti

Mesaj gönderen melihbey »

Dun gece ayni durum benimde basima geldi

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
legendpolice
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen legendpolice »

geçmiş olsun hocam
sabitfikir
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen sabitfikir »

Başka bir itemin altında kalmış olabilir. Çanta ve bankadaki her şeyi tek tek boş bir kutuya taşımayı bir dene bence.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Eminönü, Köşk vs boşver gel yanıma Meran'a
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Geçtiğimiz günlerde karakterimi Eminönü sunucusuna aktardım. Kopyadan ötürü, aktardığımdan itibaren ne bir alışverişte bulundum ne de Cumartesi akşam saat 19:00 dan sonra oyuna girdim. 3 5 item düşürüp geri Kuklacı veya Sancak sunucusuna aktarmayı düşünüyorum bu konularda biraz dikkatli olmak lazım bence :thinking_face:
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Sonne yazdı: 29 Mar 2020 17:51 Geçtiğimiz günlerde karakterimi Eminönü sunucusuna aktardım. Kopyadan ötürü, aktardığımdan itibaren ne bir alışverişte bulundum ne de Cumartesi akşam saat 19:00 dan sonra oyuna girdim. 3 5 item düşürüp geri Kuklacı veya Sancak sunucusuna aktarmayı düşünüyorum bu konularda biraz dikkatli olmak lazım bence :thinking_face:
Eminönü Sunucusu, karantinaya alınması gerek. Korona gibi her yere bulaşıyor kopya. Senin çektiğin Ganoderma ile kopya edilmiş Erbium'u takas ettiğin vakit geçmiş olsun :zap:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Esadullah yazdı: 29 Mar 2020 17:56
Sonne yazdı: 29 Mar 2020 17:51 Geçtiğimiz günlerde karakterimi Eminönü sunucusuna aktardım. Kopyadan ötürü, aktardığımdan itibaren ne bir alışverişte bulundum ne de Cumartesi akşam saat 19:00 dan sonra oyuna girdim. 3 5 item düşürüp geri Kuklacı veya Sancak sunucusuna aktarmayı düşünüyorum bu konularda biraz dikkatli olmak lazım bence :thinking_face:
Eminönü Sunucusu, karantinaya alınması gerek. Korona gibi her yere bulaşıyor kopya. Senin çektiğin Ganoderma ile kopya edilmiş Erbium'u takas ettiğin vakit geçmiş olsun :zap:
Bugün az daha ediyordum son anda vazgeçtim. ':) Eminönünde alışveriş yapmak için önce şu kopya illetinin temizlenmesi gerekiyor. Aksi taktirde gerekleşen tüm alışverişler çok sakıncalı.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
MkAxIZDIRAP
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD

Mesaj gönderen MkAxIZDIRAP »

Eee ne oldum demeyeceksin ne olucam diyeceksin. Bak ne oldu şimdi oyunda tipini beğenmediklerin özeline yazınca yardım isteyince cevap vermez veya engellerdin. Şimdi ne oldu hey gidi hey.
Kullanıcı avatarı
Lexoqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lord Of Light

Mesaj gönderen Lexoqe »

Benim bütün emeklerim gitti. Eminönü 11 bin bono.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön