SON 3 gün !!! Destek olma vakti
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Re: SON 3 gün !!! Destek olma vakti
Şu oyunun elinden birileri tutsa iyi yerlere geleceğine çok inanıyorum ama oyunu çürümeye terkeden Türk Telekom utansın...
Never beleive someone who tells who they are.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Göster
KraToSs yazdı: ↑29 Ara 2019 21:11Sorun para değil gördüğün gibi. Sence sorun nedir? Tekrar etmeme gerek yok yazdıklarımıLorry yazdı: ↑29 Ara 2019 15:35Hatırlıyorum 39 levellerdeyken 3-4 m verip 1 aylık plus alıyordum o zamanlarda fiyatı 12 TL civarıydı , aradan 9-10 yıl geçmesine rağmen hala 1 aylık plus parasıyla neredeyse aynı , suan 12 TL ye bir paket si**** alamıyorsun ne demek istediğimi anlamışsınızdır . Önemli olan akçe de çekmek değil ama sürekli yönetimi suçlamaktansa birazda bi oyuncular olarak birşeyler yapmalıyız oyunda biraz vakit geçirebilirsiniz etkinlikleri takip edebilirsinizKraToSs yazdı: ↑29 Ara 2019 14:52 Oyuncular 5 yıl boyunca akçe aldı. Hiçbir şey değişmedi. Ben oyuna para yatırıyorsam karşılığını almalıyım ama bu yok artık. Eskiden sunucuda toplasan 500 kişi içinde 15 tane pluslu vardı banka önüne herkes toplanıyordu çünkü plusumuz yoktu,yazışma kanalını göremezdik bile. E şimdiye bakıyorsun bunun 150 katı akçeymiş,dükkan ürünüymüş herkes alıyordu peki değişen nedir? Oyunun iki tane beyni olan adam bıraktıysa oyunu ben nasıl umut bağlayayım oyuna? Nerull’a oyuncular olarak eskiyi istediğimizi söyledik ama ona iyi fikir gelmedi.
İKVnin zirve yaptığı yer derindeki sır genişlemesidir. Onun dışında meteor ve sivri ada genişlemesi çok beğenilmiş, özlem duyulan zamanlarıdır. Ortak yönlerine bakalım; Açık bölge, geniş efsun ve eşya seçenekleri, patron yaratıkların maddi kazanç kapısı olmaması, mekan tasarımlarının etkileyiciliği, hikayenin etkileyiciliği.
Derindeki sır meteordan daha iyi yönlere sahip. Mekan tasarım çok iyi, hikaye aşırı ilgi çekici, hidra çok zorlayıcı bir patrondu, yeni yetenekler oyunun sıkıcı dövüş sistemine hareket getirdi. Kötü yön olarak ise gezilecek ve savaşılacak bir bölge değil, bu çok ciddi bir kötü yönü benim gözümde.
Çemberlitaş, Hol, Karaköy bölgelerinin eksiklerine bakalım.
Çemberlitaş eksikleri; Açık bölge değil, diğer oyunculardan kopuyorsun. Efsun çeşitliliği ve tercihlerimiz çok kısıtlandı. Hikaye ve mekanları etkileyici buldum, belki mekan olarak beğenmeyen vardır. Patron yaratıkları kesmek gelişmenin, maddi kazancın yolu oldu. Bizim zindan sistemimiz çok oturaklı değil, grup bölgesi işi zamanında çok can sıktı. Grubu otomatik bulduğun oyunlara göre iyi bir sistem ancak İKVde zor.
Hol eksikleri; Windows 10, hikaye doyurucu değil, mekan doyurucu değil, efsun çeşitliliği az.
Karaköy eksikleri;Efsun çeşitliliği yok. Patron yaratıklar üstünden geliştiğimiz için rekabet kavgaya dönüşüyor. Maden işinde el becerin yüksekse alıyorsun ama bu patron işi daha karışık, suistimale açık. Yönetim pek iyi bir mücadele veremedi sıkıntılara karşı, bunun da etkisi yüksek.
Zamanında birisi "Böyle giderse tek başımıza fanatik kesip çıkacağız." demişti.
Hol bölgesi ile alakalı iyi, beğendiğim bir özellik gelişme, maddi kazanç sistemiydi. Maden çok sıkıcı olabiliyor. Patronlara bağlı gelişme sistemi ise haksız rekabete yol açıyor. Hol bölgesinde kazanç sistemi çeşitliliği olan, düşük veya yüksek güçteki oyunculara farklı seçenekler sunabilen tadında bir bölgeydi.
- SaNCaKTaRIV
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Evi satıp akçe aldım, mutluyum
ıPROPHETı-Anka
Olayı yanlış anlamışsınız hocam
İKV'deki büyük sorunlardan birisi her zaman egoizm ve dışlama olmuştur, senden olmayanı veya güçlü olmayanı gruba almazsın ama daha önce senin de bu yollardan geçtiğini asla hatırlamazsın. Karaköy böyle bi suistimale çok açık bi bölge, karşı klandaki bi tane sivilceli ergen yüzünden, tek başına normal yolda yürüyemiyorsun tüm arkadaşlarını mitoz bölünmeyle çağırıp sana kan kusturuyorlar, veya adam hasarın düşük veya onun loncasında değilsin diye seni boss kesim grubuna almıyor, tek başına 2 fanatik kesip çıkıyorsun, zaten o da sarmıyor, bi getirisi yok. Dediğiniz gibi patronlardan maddi kazanç elde edildiği için denge çok bozuldu. Holde hemen herkesin grup bulma ihtimali vardı, veya bulmasa bile tek başına da eğlenebilirdi. Mesela benim büyücüm hasarsız olmasına rağmen yanıma benim ayarımda bi şifacı alıp 900 ateş hasarıyla ateş 11 direnç 11 takıp kuyuda salgı peptit kasabilirdim veya delileri öldürüp satmak için minör tılsımlar düşürebilirdim. Ve genelde insanlar sırasını usulca beklerdi. Ama karaköyde kesinlikle böyle bi durum yok. zannımca insanların bıkmasının temel sebeplerinden biri budur.Acelikerk yazdı: ↑30 Ara 2019 13:09 Hol bölgesi ile alakalı iyi, beğendiğim bir özellik gelişme, maddi kazanç sistemiydi. Maden çok sıkıcı olabiliyor. Patronlara bağlı gelişme sistemi ise haksız rekabete yol açıyor. Hol bölgesinde kazanç sistemi çeşitliliği olan, düşük veya yüksek güçteki oyunculara farklı seçenekler sunabilen tadında bir bölgeydi.
Tılsımlarımın çoğunu kendim maden kasarak ve hol bölgesinde takılarak kastım , ilk şifacı karakteri açtığım için hydar erg hidro gibi materyaller için bölgelere girdim Karabarutu şifacımla kastım mikroçipleri fanatiklerde düşürdüğüm itemlerle aldım halley asa malzememi tamamlayınca büyücümü kurdum . Büyücünle de şaheser item düşürme ve zırh üretimi için maden biriktirirken vakit geçiriyorum eksik sadece met23 kaldı onun içinde ara ara hole gidiyorum , bu şekilde vakit öldürüyorum oyunda . Oyuncu yeterki vakit geçirmeyi bilsin birkaç kişiyle muhabbet ederken hortlak keserek bile vakit geçiriyor insan . Oyuncu doğru bir başlangıçla ve biraz emekle diğer oyuncular ile arasındaki farkı kapatabilir ve oyundaki diğer oyuncularla iletişime geçebilir benim fikrime göremstfmrt yazdı: ↑30 Ara 2019 21:30İKV'deki büyük sorunlardan birisi her zaman egoizm ve dışlama olmuştur, senden olmayanı veya güçlü olmayanı gruba almazsın ama daha önce senin de bu yollardan geçtiğini asla hatırlamazsın. Karaköy böyle bi suistimale çok açık bi bölge, karşı klandaki bi tane sivilceli ergen yüzünden, tek başına normal yolda yürüyemiyorsun tüm arkadaşlarını mitoz bölünmeyle çağırıp sana kan kusturuyorlar, veya adam hasarın düşük veya onun loncasında değilsin diye seni boss kesim grubuna almıyor, tek başına 2 fanatik kesip çıkıyorsun, zaten o da sarmıyor, bi getirisi yok. Dediğiniz gibi patronlardan maddi kazanç elde edildiği için denge çok bozuldu. Holde hemen herkesin grup bulma ihtimali vardı, veya bulmasa bile tek başına da eğlenebilirdi. Mesela benim büyücüm hasarsız olmasına rağmen yanıma benim ayarımda bi şifacı alıp 900 ateş hasarıyla ateş 11 direnç 11 takıp kuyuda salgı peptit kasabilirdim veya delileri öldürüp satmak için minör tılsımlar düşürebilirdim. Ve genelde insanlar sırasını usulca beklerdi. Ama karaköyde kesinlikle böyle bi durum yok. zannımca insanların bıkmasının temel sebeplerinden biri budur.Acelikerk yazdı: ↑30 Ara 2019 13:09 Hol bölgesi ile alakalı iyi, beğendiğim bir özellik gelişme, maddi kazanç sistemiydi. Maden çok sıkıcı olabiliyor. Patronlara bağlı gelişme sistemi ise haksız rekabete yol açıyor. Hol bölgesinde kazanç sistemi çeşitliliği olan, düşük veya yüksek güçteki oyunculara farklı seçenekler sunabilen tadında bir bölgeydi.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Güzel kardeşim ben kopya yapmadım ve bloklanmadım. Benim durumum çok enteresan bir hal. Hesabımdaki karakterlerim silinmiş. Karakterleri kendi yöntemlerimle araştırdığımda silinmediğini öğrendim. Kimseyle zaten pek bi alışverişim olmaz bir madene veya bir materyale ihtiyaç duyduğumda kendim çekerim veya düşürmeye çalışırım. Hesabımdaki büyücüme aylarca girmediğim zaman oldu en son girdiğimde 3 4 adet tılsımı arkadaşıma verdiğimi hatırlıyorum. Daha sonra geri almak için girdiğimde karakterlerin hesapta olmadığını gördüm. Tılsımlar kopya mıydı ki böyle bir şey başıma geliyor? Hayır asla olamaz. Tılsımları yıllar önce bizzat kendim ürettim. Üretim malzemeleri kopya mıydı? Hayır o madenleri de Eminönü sunucusunda oynayan ve büyük hol zamanı saatte xenotim kasanlar gayet iyi bilir ki nice zorluklar arasında biriktirdim. Aynı hesapta bulunan kasa olarak kullandığım hesaba ise yüklü miktarda materyal aldım. Materyalleri aldığım zamanlarda ne kopya ne de o anlamda hiç bir bug yoktu. Oyunu bırakmış ve tekrar başlamış eski bir arkadaş ile 3 ipek karşılığında anlaşarak alındı. Madenlerin her biri fiyatlandırıldı ve o zamanın parası ile ufak bir pazarlıkla 3 ipeğe denk geliyordu. Verdiğim 3 ipek tamamen boss kesilerek düşürüldü ve borç ödendi. Konu ile alakalı gerekli kanıtlar hesaplar silinmeden çok öncesi tarihi açıkça belli olacak şekilde mevcut olmasına rağmen konu ile ilgilenen hiç kime olmadı. Ben bu mağduriyeti neden yaşıyorum? Neden hiç bir illegale karışmadığım halde hesabımdaki karakterleri siliyorlar? Şu oyunda küfür ettim cezama razı geldim susturuldum. Aynı şekilde boss kaçırdım ve asla inkar etmedim cezama razı oldum. Ama asla karakterlerimin silinmesine razı olmayacağım. Ceza alan hesaplar arasında yoksun denildiği halde hesabıma erişemiyorum. Konunun temasına gelecek olursak maalesef sırf şu oyun bir süre daha ayakta kalabilsin diye payıma düşen alışverişimi yaptım. Çocukluğumuzun ortak oyunu, kalan tek değişmezi bu oyun. Kızsam da sahip çıkmak gerekiyor.Lorry yazdı: ↑29 Ara 2019 11:31 İKV yönetimi bir çok oyuncuya blok attı benim çevremden de bir çok kişi bu sebepten dolayı bıraktı fakat konuştuğum kişilerin en azında yüzde 90 ı bug yaptığı için blok yedi diğer kısım ise bu durumdan faydalanan insanlar olduğunu düşünüyorum , hidrojenin 400m olduğu piyasada 100m den İpek alıp zırh basan sonra da blok yedim diye dolaşan çok boş insan var , ben 6 aydır sıfırdan başlamama rağmen sayısız alışveriş yaptım hepsini de dikkat ederek yaptım güvendiğim kişilerle alışveriş yaptım. Sonuçta bu durumu da kötüye herkes kullandı suçun %49 ı İKV yönetimindeyse %51 i de oyuncularda kimse kusura bakmasın
sevgilerle.
An itibarı ile 2020 stoğu yapıldı. Şahsen bana düşen desteği yaptım.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN