" Ultra " ezmeler topluluğu :))

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: " Ultra " ezmeler topluluğu :))

Mesaj gönderen Tydixx »

Melankolik yazdı:Konu başlığına bakın Tydixx'in yazdığı yorumlara bakın :D
Sanane lan partheniousla aramdaki mevzudan?
Al sana linki verdim orda tartıştık ve konu kapandı daha da o konu hakkında konuşmam.
Ben ne dediysem arkasındayım bu sebepten ötürü beni düşman bellediysen tamam düşmanımsın de olsun bitsin.
Burda bana laga luga yapma işine gelmiyince konuyu değiştirme.
Bu arada sen de mi ultra loncasındasın? :D
bak abi dediğin insanlara lan da demeye başlamışsın , ultra loncasındayım evet batıyo mu sana?
aferin büyümüşsün ama adam olamamışsın.
atmayacam dedıgım mesajı attırıyorsuunz illa
kapanmış konuyu açacam sen kafanı yorma..lonca kurunmakla item dizmekle adam olunmuyor bkz. şekil a olsan sen olurdun be.
hayranlık günlerine geri döndürecem seni kafanı yorma.hadi ciciş yoluna şimdi o mevzu daha çok uzayacak ;)
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

sana abi dediğimi ispatlayan bir foto koymassan en adi ş.refsizsin.
Geçenlerde Row'a girmek için bi yerlerini yırtıyodun almadık diye mi bu tavırlar?
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
quenT061
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen quenT061 »

Tydxx artık sus isteRsn inanılmaz cok konustn sen deil konuyla asıl ilqisi olanlar konussn ama konusulcak bişi kalmadı oqe az sus ;) cok konusanı sevmezleR qelmiş qecmiş konuları daha yeni öqreniosn bu heycan ne anlamadm sen deilde konuya adam qibi bişiler yazması qerekenler konussn.. ama neRde sizde o düzen adam akıllı baskanınız düzeniniz yok bakalım neReye kadr qideRsnzz bu "HAVAYLA" ...
GueNT
Kullanıcı avatarı
xJokerx24
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xJokerx24 »

Ferhat yaptıqın çok ayıp bi meSeLe yüzünden eski dostun Tydixx iLe bu durunma qeLmen fazLasıyLa şaşırttı beni. :? HatırLarsan 39 un iLk zamanLarında sunucunun en iyi sawascıLarından biriydi Tydixx we onda sunucuda tek oLan bi zırh waRdı o zmnLar bayaqı ii di ws Lerde faLan.. O zamanLar cok yakındınız.. HatırLarsan LodosLar Tydixx e Laf ettiqinde arzLardan en cokda sen desdek cıkardın Tydixx e.. Şimdi ne oLduda 49 qeLdkden snra eski dostunLa bu duruma qeLdn?? UnutuLmamaLıdırki oyunda en qücLü baq dostLuktur.. Bence bu durumda oLmanz fazLasyLa ayıp umarım aranızdaki sorun çözüLür..

YanLış anLaşLmasn kmseyi sawunduqum yada kimseyi kötüLediqim yok.!!! Sadece qörünen şeyLern yanLş oLduqunu beLrteym..
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine.. :)]

SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i.. ;) :D

KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!

Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen katakuli »

İçerik silindi. Forum hesabı 7 gün uzaklaştırıldı.

[GM]Erdoğan
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Joker,
konudaki tüm yorumları oku ondan sonra yorum yap.
Tydixx ultra loncasına girmiş loncasını savunmak adına bana laf attı.
Bu tartışma ondan başladı. Konu başlığına bakın Tydixx'in yazdığı yorumlara bakın.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

Row loncasına gireceğim diye hiçbir zaman bir taraflarımı yırtmadım , velo davet etti.Belki olur belki olmaz dedim.Sonrasında olmadı gelip sana bir tane laf ettim mi ? Nedenini bile sormadım . İftira atıyorsun diyorsun , asıl bu iftiradır .
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

F.K:
viewtopic.php?f=52&t=18

F.K:
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön