Yine ne oldu?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hypatiaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Yine ne oldu?

Mesaj gönderen Hypatiaa »

Günaydın :blush: sabah sabah ne oldu da oyun yine hata veriyor? Ne zaman hatasız oynayabileceğiz? Artık yorulduk, hemfikir miyiz?

Bir yerde kötülük varsa, oradaki herkes biraz suçludur.

~
Niye bu kadar anlayışsızdı insanlar birbirlerini karşı? Niye sırtlan gibi dişlerini gösteriyorlardı?
. . .
Kullanıcı avatarı
ASPECT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Re: Yine ne oldu?

Mesaj gönderen ASPECT »

Yakında avuç kadar kalan oyuncu isyan çıkarıp eylem başlatacaklar çok yakında...
Kullanıcı avatarı
Hypatiaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Ne yapalım? Onca emeğimiz boşa mı gitsin? Alem kopya yapıyor diye sevdiğimiz şeylerden vaz mı geçelim? Onlara mı bırakalım oyunu?
Aylar yıllar verdik gecemizi gündüz ettik, oynuyorsak dost edindik de oynuyoruz, bizde en az sizin kadar bıktık ama bırakmıyoruz savaşıyoruz kaçmıyoruz.

~
Niye bu kadar anlayışsızdı insanlar birbirlerini karşı? Niye sırtlan gibi dişlerini gösteriyorlardı?
. . .
Kullanıcı avatarı
DHARIA
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DHARIA »

her zamanda dedigimiz gibi oyuncu oyundan hem memnun hem huzursuz...
isbilir27
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen isbilir27 »

YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL HER KARATKTERDE EN AZ 10 TANE SİLAH YÜKSELTME OLMUŞTUR BİR ZAMANLAR PARANIN ALTINDA KALIRDINIZ BÖYLE PROBLEMLER YİNE VARDI AMA AÇIKLAMALI ŞUAN AÇIKLAMA BİLE YAPMIYORSUNUZ BEN DAHA BİR ŞEY DİYEMİYORUM MALESEF SİZE OYUNUMUZ MAHVOLDU 2009 DAN BERİ OYNARIM 10 YIL OLMUŞ NE EMEKLER VERDİM. KALDIRACAKSANIZ SÖYLEYİN BARİ BİZE YADA ÜCRETLERİMİZİ VERİN SİLAH YÜKSELTME AKÇE ALIM ÜCRETLERİMİZİ BU KADAR DA OLMAZ
Kullanıcı avatarı
Baltalilah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Baltalilah »

Kusura bakmayın bu savaşmak değil bu birşeyleri saplantı haline getirmek, bu oyun bitti artık ortada sobee diye bir şirket bile kalmadı kapandı, gerçekten böyle kalacağını, ilerlemeyeceğini, hatta hergün daha kötüye gideceğini bile bile devam etmek saplantı. Emek verdiğimiz şeylerden vazgeçmek zor haklısınız ama bu oyundan artık vaz geçmeniz lazım, kendi iyiliğiniz için...
Resim
Kullanıcı avatarı
Hypatiaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Siz yönetimden misiniz, nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? Merak ettim. Saplantılıyız evet madem öyle görmek istiyorsunuz.

~
. . .
Kullanıcı avatarı
Cinno
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Cinno »

Kafanız mı güzel ne alaka paramızı verin ne alaka saplantı ne alaka böyle muhabbetler burası neresi sen kimsin o kim niye böyle konuşuyoruz kafamız mı güzel arkadaş kendi kendinize suç atar olmuşsunuz
Kullanıcı avatarı
Hypatiaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Hiçbir şeye denk gelmedim oyunun kapanmasıyla ilgili. Gelmekte istemiyorum. [YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=gz6XDTgyPio[/YouTube]

Yönetim cevap verirseniz çok sevinicem :blush:

~
. . .
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

AhiEvran yazdı: 20 Kas 2019 10:39 Merhabalar;

Yaşanan sorun ile alakalı teknik ekibimize gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Yaşanan bu aksaklığın planlı bir bakım olmadığını, her ne kadar sunucu performanslarını üst düzeyde tutsak da maalesef bu gibi sorunların yaşanabildiğini, bu gibi sorunların önüne geçmek için teknik ekibin çalışmalarının devam ettirdiğini bilgilerinize sunarız.

Bilginize.
Merhaba arkadaşlar;

Yapılan çalışmalar ile alakalı gelişmeleri yine bu konu başlığı altında bilgilendirme yapılacaktır. Bu süre zarfında yeni konu başlığı açmayarak mevcut konu içerisinde devam edebilirsiniz.

Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön