Yine ne oldu?
Yine ne oldu?
Günaydın
sabah sabah ne oldu da oyun yine hata veriyor? Ne zaman hatasız oynayabileceğiz? Artık yorulduk, hemfikir miyiz?
Bir yerde kötülük varsa, oradaki herkes biraz suçludur.
~
Niye bu kadar anlayışsızdı insanlar birbirlerini karşı? Niye sırtlan gibi dişlerini gösteriyorlardı?
. . .
Re: Yine ne oldu?
Yakında avuç kadar kalan oyuncu isyan çıkarıp eylem başlatacaklar çok yakında...
Ne yapalım? Onca emeğimiz boşa mı gitsin? Alem kopya yapıyor diye sevdiğimiz şeylerden vaz mı geçelim? Onlara mı bırakalım oyunu?
Aylar yıllar verdik gecemizi gündüz ettik, oynuyorsak dost edindik de oynuyoruz, bizde en az sizin kadar bıktık ama bırakmıyoruz savaşıyoruz kaçmıyoruz.
Aylar yıllar verdik gecemizi gündüz ettik, oynuyorsak dost edindik de oynuyoruz, bizde en az sizin kadar bıktık ama bırakmıyoruz savaşıyoruz kaçmıyoruz.
~
Niye bu kadar anlayışsızdı insanlar birbirlerini karşı? Niye sırtlan gibi dişlerini gösteriyorlardı?
. . .
her zamanda dedigimiz gibi oyuncu oyundan hem memnun hem huzursuz...
YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL HER KARATKTERDE EN AZ 10 TANE SİLAH YÜKSELTME OLMUŞTUR BİR ZAMANLAR PARANIN ALTINDA KALIRDINIZ BÖYLE PROBLEMLER YİNE VARDI AMA AÇIKLAMALI ŞUAN AÇIKLAMA BİLE YAPMIYORSUNUZ BEN DAHA BİR ŞEY DİYEMİYORUM MALESEF SİZE OYUNUMUZ MAHVOLDU 2009 DAN BERİ OYNARIM 10 YIL OLMUŞ NE EMEKLER VERDİM. KALDIRACAKSANIZ SÖYLEYİN BARİ BİZE YADA ÜCRETLERİMİZİ VERİN SİLAH YÜKSELTME AKÇE ALIM ÜCRETLERİMİZİ BU KADAR DA OLMAZ
- Baltalilah
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
Kusura bakmayın bu savaşmak değil bu birşeyleri saplantı haline getirmek, bu oyun bitti artık ortada sobee diye bir şirket bile kalmadı kapandı, gerçekten böyle kalacağını, ilerlemeyeceğini, hatta hergün daha kötüye gideceğini bile bile devam etmek saplantı. Emek verdiğimiz şeylerden vazgeçmek zor haklısınız ama bu oyundan artık vaz geçmeniz lazım, kendi iyiliğiniz için...

Siz yönetimden misiniz, nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? Merak ettim. Saplantılıyız evet madem öyle görmek istiyorsunuz.
~
. . .
Kafanız mı güzel ne alaka paramızı verin ne alaka saplantı ne alaka böyle muhabbetler burası neresi sen kimsin o kim niye böyle konuşuyoruz kafamız mı güzel arkadaş kendi kendinize suç atar olmuşsunuz
Hiçbir şeye denk gelmedim oyunun kapanmasıyla ilgili. Gelmekte istemiyorum. [YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=gz6XDTgyPio[/YouTube]
Yönetim cevap verirseniz çok sevinicem
Yönetim cevap verirseniz çok sevinicem
~
. . .
Merhaba arkadaşlar;AhiEvran yazdı: ↑20 Kas 2019 10:39 Merhabalar;
Yaşanan sorun ile alakalı teknik ekibimize gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Yaşanan bu aksaklığın planlı bir bakım olmadığını, her ne kadar sunucu performanslarını üst düzeyde tutsak da maalesef bu gibi sorunların yaşanabildiğini, bu gibi sorunların önüne geçmek için teknik ekibin çalışmalarının devam ettirdiğini bilgilerinize sunarız.
Bilginize.
Yapılan çalışmalar ile alakalı gelişmeleri yine bu konu başlığı altında bilgilendirme yapılacaktır. Bu süre zarfında yeni konu başlığı açmayarak mevcut konu içerisinde devam edebilirsiniz.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!