Ekiple Başladık :)
- hewlet57
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: FireNation
Re: Ekiple Başladık :)
Anlık olarak 10 yeni arkadaşımız geldi fakat üyelik alamıyorlar
üyelik problemi yüzünden umarım ilgilenirler.
Server :Eminönü
Nick : Hewlet
Lonca : FireNation
ben de gelebilir miyim
- hewlet57
- İri Fare Avcısı
Tabiki gelebilirsiniz eminönü sunucusunda
Seboistadam
Hewlet
Hewletiki
rexony
seboistbey
Tanrıturkukorusun
gibi isimlere mesaj atabilirsiniz veya gördüğünüz yerde firenation a ulaşmak ıstedıgınızı soyleyın yonlendırırler.
Seboistadam
Hewlet
Hewletiki
rexony
seboistbey
Tanrıturkukorusun
gibi isimlere mesaj atabilirsiniz veya gördüğünüz yerde firenation a ulaşmak ıstedıgınızı soyleyın yonlendırırler.
- pegasusejder2
- Sahaf Yardımcısı
Kardeşim merak ettiğimden soruyorum hedef ne tam olarak muhabbet falan ederek 49 olup bırakmak mı? Yani ilerisiyle ilgili düşünceniz var mı?
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Sayı az kalırsa 49 un sonrası zor olur ama şöyle 15 20 kişiyi geçerse ve ful beraber oynanırsa üstesinden gelirler heralde diğer halükarda baya zorpegasusejder2 yazdı: ↑10 Eyl 2019 12:07 Kardeşim merak ettiğimden soruyorum hedef ne tam olarak muhabbet falan ederek 49 olup bırakmak mı? Yani ilerisiyle ilgili düşünceniz var mı?

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
- pegasusejder2
- Sahaf Yardımcısı
Yeni gelen direnç sistemiyle grup bölgeleri zorlaştı iyice zaten ilk elden maraton falan da olmayacak herkesin girdiği grup bölgesi ayrı bir dert zaten. Eskiden grup bölgesine giremesen bile karaköyde takılabiliyordun ama şimdi oda olmuyor maalesef. O yüzden merak ettim yani amaç sadece 49 a kadar sohbet muhabbetse başka insanlarda gelir tahminimcemelihbaba yazdı: ↑10 Eyl 2019 16:44Sayı az kalırsa 49 un sonrası zor olur ama şöyle 15 20 kişiyi geçerse ve ful beraber oynanırsa üstesinden gelirler heralde diğer halükarda baya zorpegasusejder2 yazdı: ↑10 Eyl 2019 12:07 Kardeşim merak ettiğimden soruyorum hedef ne tam olarak muhabbet falan ederek 49 olup bırakmak mı? Yani ilerisiyle ilgili düşünceniz var mı?
- hewlet57
- İri Fare Avcısı
10-15 civarı arkadaşımız var.2 3 arkadaşımız yardımcı olucak zaten gidebildiğimiz yere kadar artık
Ulan sizin kadar sunucuyu yoran adam görmedim
Ricardo Quaresma #7
Eski, eskide mi kalıyor sahi ?
Eski, eskide mi kalıyor sahi ?
- hewlet57
- İri Fare Avcısı
Oda farklı bir bakış açısı tabi 
Bazı arkadaşlar 600 dirençle junon ve çemberlitaşın zor olacağını hatta kesilmeyeceğini söylemişler sonuna kadar haklılar lakin imkansız değil yaptık. Baştan 4 büyücü 1 şifacı ve 1 savaşçı kasıp 0 migrat ve 0 sığınak itemiyle gaffara kadar gelebildik (en zoru yol savaşçısı oldu) büyücülerin kudret iksiri bitmeseydi gaffarı da keserdik lakin kudret rejerasyonu olmadığı için büyülerin kudreti dayanmadı ve çıkmak zorunda kaldık başka zaman iksir toplayıp denesek eminim ki keserdik ama deneyemedik şundan eminim ki imkansız değil her türlü kesilir.