2 Kişi önceden oynadı diğer arkadaşlarımız IKV ye yeni.
Hadi hayırlısı olsun görünce Bot filan yazmayında
Oyun için yardıma açığız
hepinize iyi oyunlar
Hayırlı olsun oyuna yeni başmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum ama arkadaş ortamıyla oynanacağı için muhhabettiniz bile keyif verir başarılar
Tamamen yönetim için bir eleştiri yapıcam ' bu adamlar bi hevesle oyuna başladılar vakit harcıyacaklar ' grup bölgelerindeki görevleri yapmaları gerektiğinde 600 direnc ile bossları nasıl kesicekler ki kenan junon bi şekilde halloldu diyelim
çemberlitaşdaki bossları nasıl kesicekler ? Biz ilk geldiğinde bölgeler ' güneş asalarla bile kenan 2 saat sürüyordu direnc 1000 oldugu halde ?? zorla millete oyunu başlatmayıp bide bıraktıran sistem kurup bıraktı adamlar
melihbaba yazdı: ↑08 Eyl 2019 21:04Hayırlı olsun oyuna yeni başmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum ama arkadaş ortamıyla oynanacağı için muhhabettiniz bile keyif verir başarılar
Tamamen yönetim için bir eleştiri yapıcam ' bu adamlar bi hevesle oyuna başladılar vakit harcıyacaklar ' grup bölgelerindeki görevleri yapmaları gerektiğinde 600 direnc ile bossları nasıl kesicekler ki kenan junon bi şekilde halloldu diyelim
çemberlitaşdaki bossları nasıl kesicekler ? Biz ilk geldiğinde bölgeler ' güneş asalarla bile kenan 2 saat sürüyordu direnc 1000 oldugu halde ?? zorla millete oyunu başlatmayıp bide bıraktıran sistem kurup bıraktı adamlar
Katılıyorum. Yönetimin amacı oyunu kapatmak, oyunu tamamen oyunculardan arındırmak, boşaltmak. Karaköy, görev zorunluluğu, direncin 600 e düşmesi vs. hepsi mevcut oyunculara oyunu bıraktırmak ve yeni oyuncu akışını kesmek için yapılmış bir hareket. Tebrik ederim başarılıda oldular. Oyun tamamen bitti bitecek. Çemberlitaş zamanında olan oyuncu sayısının 10 da 1 i bile yok şu an.
5 büyücü - 1 şifacı - 2 savaşcı olduk an olarak.Eskilerden 1 arkadaşımız da yardıma katıldı
Zaten gören herkes değişik tepkiler verip yardım etmek ıstıyor