Selamın Aleyküm
Yeni Yeteneklerin Geleceğini Sanmıyorum.Yani Karakterlere Özel Yetenekler Gelmiyecek Tahminimce...Er Meydanındaki gibi bir sistem Olabilir.Örneğin Grup Bölgelerindeki Bir Yeri İşgal Edersek Veya Bir Yaratığı Öldürürsek O bize + Bir Yetenek Kazandırabilir Er Meydanındaki Bayrak İşgal Yetenekleri Gibi...Tabi Bu Benim Düşüncem.
Belkide Bunların Hiç Birisi Olmuyacak.Çünkü Açıklamalardada olduğu Gibi Depar Yok.Yani ~~ Yeni Yetenek Sistem ~~ Derken Oradaki Bazı Yetenekleri Kullanamayacağımız Anlamada Gelebilir.
İyi Forumlar
grup bölegeleri yetenek sistemi!!
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: grup bölegeleri yetenek sistemi!!
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Sonuçta buda bir tahminBLaDeII yazdı:Selamın Aleyküm
Yeni Yeteneklerin Geleceğini Sanmıyorum.Yani Karakterlere Özel Yetenekler Gelmiyecek Tahminimce...Er Meydanındaki gibi bir sistem Olabilir.Örneğin Grup Bölgelerindeki Bir Yeri İşgal Edersek Veya Bir Yaratığı Öldürürsek O bize + Bir Yetenek Kazandırabilir Er Meydanındaki Bayrak İşgal Yetenekleri Gibi...Tabi Bu Benim Düşüncem.
Belkide Bunların Hiç Birisi Olmuyacak.Çünkü Açıklamalardada olduğu Gibi Depar Yok.Yani ~~ Yeni Yetenek Sistem ~~ Derken Oradaki Bazı Yetenekleri Kullanamayacağımız Anlamada Gelebilir.
İyi Forumlar
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Bu Yazını içine Beni Katmadan Yaz Petcarar... 1 saat 100 karizma ile gezip ölmeyen savaçcı Benim oldugum sunucuda yoktur.Petcarar yazdı:
hadiya ?
hangisi daha adil?
1 saat 100 karizmayla gezip ölmeyen savaşçı,
arkasında şifacı bile olsa 100 karizmayla 30dk dayanamayan büyücü?
taktiğini görücez grup bölgesinde
ARkadamda şifacı olsun değil 1 saat 1 sene uğraşsınlar Zor keserler Beni. Denemesi Bedava ,
Anka sunucusundayım Yanımdada LekerxUfuk' şifacısıyla...
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kars/ Sarıkamış..
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
sırf bile bile ankadasın dimi? ankaya kimsenin gelmeyeceğini bilerek? meteorit yıldırımla en dipte durup arkadan vuran büyücülere lafım yoktur.ama istersen 3 tane savaşçı üstüne deparladığında ne yapacağın söyleyerek bizi bilgilendirebilirsin.15 kutup falan deme çünkü 3sn sonra çıksan bile ne olursa olsun ölürsün şifacı can bile basamaz.woLveRiNe yazdı:Bu Yazını içine Beni Katmadan Yaz Petcarar... 1 saat 100 karizma ile gezip ölmeyen savaçcı Benim oldugum sunucuda yoktur.Petcarar yazdı:
hadiya ?
hangisi daha adil?
ARkadamda şifacı olsun değil 1 saat 1 sene uğraşsınlar Zor keserler Beni. Denemesi Bedava ,
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
Petcarar yazdı:sırf bile bile ankadasın dimi? ankaya kimsenin gelmeyeceğini bilerek? meteorit yıldırımla en dipte durup arkadan vuran büyücülere lafım yoktur.ama istersen 3 tane savaşçı üstüne deparladığında ne yapacağın söyleyerek bizi bilgilendirebilirsin.15 kutup falan deme çünkü 3sn sonra çıksan bile ne olursa olsun ölürsün şifacı can bile basamaz.woLveRiNe yazdı:Bu Yazını içine Beni Katmadan Yaz Petcarar... 1 saat 100 karizma ile gezip ölmeyen savaçcı Benim oldugum sunucuda yoktur.Petcarar yazdı:
hadiya ?
hangisi daha adil?
Merhabalar,
15 Zihin , 15 Kutup
3 Sanıye Önce başlıyoruz. Şifacımın Teki Zehri Savaşcıya Basar Takılır kalır, ve Şifacı bana Büyü bozma atarak üzerimdeki Dikkatide Kaldırabilir. ve 1 Tane Savaşcı kalacaktır Onuda Buz elektriK kesmesi Çok Rahat olacaktır
Ve Asla ANKA sunucusuna Sığınmam.!!!!!!!! Benim Başka sunucum yokki , Sen nasıl kendı sunucuna Çağıracaksan Bende Anka sunucusuna ;=)
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..
Kars/ Sarıkamış..
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
her zaman zihin saldırısının süresi dolmuş olmuyorwoLveRiNe yazdı:Petcarar yazdı:sırf bile bile ankadasın dimi? ankaya kimsenin gelmeyeceğini bilerek? meteorit yıldırımla en dipte durup arkadan vuran büyücülere lafım yoktur.ama istersen 3 tane savaşçı üstüne deparladığında ne yapacağın söyleyerek bizi bilgilendirebilirsin.15 kutup falan deme çünkü 3sn sonra çıksan bile ne olursa olsun ölürsün şifacı can bile basamaz.woLveRiNe yazdı:Bu Yazını içine Beni Katmadan Yaz Petcarar... 1 saat 100 karizma ile gezip ölmeyen savaçcı Benim oldugum sunucuda yoktur.Petcarar yazdı:
hadiya ?
hangisi daha adil?
Merhabalar,
15 Zihin , 15 Kutup
3 Sanıye Önce başlıyoruz. Şifacımın Teki Zehri Savaşcıya Basar Takılır kalır, ve Şifacı bana Büyü bozma atarak üzerimdeki Dikkatide Kaldırabilir. ve 1 Tane Savaşcı kalacaktır Onuda Buz elektriK kesmesi Çok Rahat olacaktır![]()
Ve Asla ANKA sunucusuna Sığınmam.!!!!!!!! Benim Başka sunucum yokki , Sen nasıl kendı sunucuna Çağıracaksan Bende Anka sunucusuna ;=)
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
Şifacı Bilmeyecekmi Durumu? Anlamayacakmı Benim kutup açmak isteyeceğimi? Boşuna İsim vermedim orayaPetcarar yazdı:her zaman zihin saldırısının süresi dolmuş olmuyor ayrıca eğer üstüne 3 savaşçı deparladığında kutup basarsan ve kaza bela şifacını da dondurmuşsan deparlılar donukken diğer savaşçılar arkadan yetişip seni yakalayacaktır.ve 3 saniyede keşke kutup basmasaydım diyeceksindir.çok yaşadım o tabloyu.
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..
Kars/ Sarıkamış..
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
bilse ne kadar faydalı olacak onu anlamadım? kutuptan çıkınca 3 savaşçı değil minimum 5 savaşçı bulacaksın karşında.ve en az 3 tanesi dibinde olacak.olmasa bile durdurmaları yetecektir.şifacının iyileştirmeye basacak kadar bile zamanı olmayacaktır.woLveRiNe yazdı:Şifacı Bilmeyecekmi Durumu? Anlamayacakmı Benim kutup açmak isteyeceğimi? Boşuna İsim vermedim orayaPetcarar yazdı:her zaman zihin saldırısının süresi dolmuş olmuyor ayrıca eğer üstüne 3 savaşçı deparladığında kutup basarsan ve kaza bela şifacını da dondurmuşsan deparlılar donukken diğer savaşçılar arkadan yetişip seni yakalayacaktır.ve 3 saniyede keşke kutup basmasaydım diyeceksindir.çok yaşadım o tabloyu.LekerxUfuk Diye
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
Petcarar yazdı:bilse ne kadar faydalı olacak onu anlamadım? kutuptan çıkınca 3 savaşçı değil minimum 5 savaşçı bulacaksın karşında.ve en az 3 tanesi dibinde olacak.olmasa bile durdurmaları yetecektir.şifacının iyileştirmeye basacak kadar bile zamanı olmayacaktır.woLveRiNe yazdı:Şifacı Bilmeyecekmi Durumu? Anlamayacakmı Benim kutup açmak isteyeceğimi? Boşuna İsim vermedim orayaPetcarar yazdı:her zaman zihin saldırısının süresi dolmuş olmuyor ayrıca eğer üstüne 3 savaşçı deparladığında kutup basarsan ve kaza bela şifacını da dondurmuşsan deparlılar donukken diğer savaşçılar arkadan yetişip seni yakalayacaktır.ve 3 saniyede keşke kutup basmasaydım diyeceksindir.çok yaşadım o tabloyu.LekerxUfuk Diye
yav diyosun 3-tane ilkınde Tamam güzelce Etrafında Kesiş'i söylüyoz. kaçırıyosun beni kaçırıyorsun xD sonra 5 savaşcı daha diyosun
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..
Kars/ Sarıkamış..
buyucunun bence zıhın ve kutup saldırılarının suresı azaltılmalı bu olaylara en ıyı yontem o olabılır
bırde savascının zıhın tutulması kaldırılmalı
bırde savascının zıhın tutulması kaldırılmalı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''