grup bölegeleri yetenek sistemi!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gölge Haramileri

Re: grup bölegeleri yetenek sistemi!!

Mesaj gönderen BLaDeII »

Selamın Aleyküm

Yeni Yeteneklerin Geleceğini Sanmıyorum.Yani Karakterlere Özel Yetenekler Gelmiyecek Tahminimce...Er Meydanındaki gibi bir sistem Olabilir.Örneğin Grup Bölgelerindeki Bir Yeri İşgal Edersek Veya Bir Yaratığı Öldürürsek O bize + Bir Yetenek Kazandırabilir Er Meydanındaki Bayrak İşgal Yetenekleri Gibi...Tabi Bu Benim Düşüncem.

Belkide Bunların Hiç Birisi Olmuyacak.Çünkü Açıklamalardada olduğu Gibi Depar Yok.Yani ~~ Yeni Yetenek Sistem ~~ Derken Oradaki Bazı Yetenekleri Kullanamayacağımız Anlamada Gelebilir.

İyi Forumlar
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

BLaDeII yazdı:Selamın Aleyküm

Yeni Yeteneklerin Geleceğini Sanmıyorum.Yani Karakterlere Özel Yetenekler Gelmiyecek Tahminimce...Er Meydanındaki gibi bir sistem Olabilir.Örneğin Grup Bölgelerindeki Bir Yeri İşgal Edersek Veya Bir Yaratığı Öldürürsek O bize + Bir Yetenek Kazandırabilir Er Meydanındaki Bayrak İşgal Yetenekleri Gibi...Tabi Bu Benim Düşüncem.

Belkide Bunların Hiç Birisi Olmuyacak.Çünkü Açıklamalardada olduğu Gibi Depar Yok.Yani ~~ Yeni Yetenek Sistem ~~ Derken Oradaki Bazı Yetenekleri Kullanamayacağımız Anlamada Gelebilir.

İyi Forumlar
Sonuçta buda bir tahmin ;)
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Petcarar yazdı:
hadiya ?
hangisi daha adil?
1 saat 100 karizmayla gezip ölmeyen savaşçı,
arkasında şifacı bile olsa 100 karizmayla 30dk dayanamayan büyücü?
taktiğini görücez grup bölgesinde
Bu Yazını içine Beni Katmadan Yaz Petcarar... 1 saat 100 karizma ile gezip ölmeyen savaçcı Benim oldugum sunucuda yoktur.
ARkadamda şifacı olsun değil 1 saat 1 sene uğraşsınlar Zor keserler Beni. Denemesi Bedava ,
Anka sunucusundayım Yanımdada LekerxUfuk' şifacısıyla...
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

woLveRiNe yazdı:
Petcarar yazdı:
hadiya ?
hangisi daha adil?
Bu Yazını içine Beni Katmadan Yaz Petcarar... 1 saat 100 karizma ile gezip ölmeyen savaçcı Benim oldugum sunucuda yoktur.
ARkadamda şifacı olsun değil 1 saat 1 sene uğraşsınlar Zor keserler Beni. Denemesi Bedava ,
sırf bile bile ankadasın dimi? ankaya kimsenin gelmeyeceğini bilerek? meteorit yıldırımla en dipte durup arkadan vuran büyücülere lafım yoktur.ama istersen 3 tane savaşçı üstüne deparladığında ne yapacağın söyleyerek bizi bilgilendirebilirsin.15 kutup falan deme çünkü 3sn sonra çıksan bile ne olursa olsun ölürsün şifacı can bile basamaz.
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Petcarar yazdı:
woLveRiNe yazdı:
Petcarar yazdı:
hadiya ?
hangisi daha adil?
sırf bile bile ankadasın dimi? ankaya kimsenin gelmeyeceğini bilerek? meteorit yıldırımla en dipte durup arkadan vuran büyücülere lafım yoktur.ama istersen 3 tane savaşçı üstüne deparladığında ne yapacağın söyleyerek bizi bilgilendirebilirsin.15 kutup falan deme çünkü 3sn sonra çıksan bile ne olursa olsun ölürsün şifacı can bile basamaz.

Merhabalar,

15 Zihin , 15 Kutup
3 Sanıye Önce başlıyoruz. Şifacımın Teki Zehri Savaşcıya Basar Takılır kalır, ve Şifacı bana Büyü bozma atarak üzerimdeki Dikkatide Kaldırabilir. ve 1 Tane Savaşcı kalacaktır Onuda Buz elektriK kesmesi Çok Rahat olacaktır ;)
Ve Asla ANKA sunucusuna Sığınmam.!!!!!!!! Benim Başka sunucum yokki , Sen nasıl kendı sunucuna Çağıracaksan Bende Anka sunucusuna ;=)
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..

Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

woLveRiNe yazdı:
Petcarar yazdı:
woLveRiNe yazdı:
Petcarar yazdı:
hadiya ?
hangisi daha adil?

Merhabalar,

15 Zihin , 15 Kutup
3 Sanıye Önce başlıyoruz. Şifacımın Teki Zehri Savaşcıya Basar Takılır kalır, ve Şifacı bana Büyü bozma atarak üzerimdeki Dikkatide Kaldırabilir. ve 1 Tane Savaşcı kalacaktır Onuda Buz elektriK kesmesi Çok Rahat olacaktır ;)
Ve Asla ANKA sunucusuna Sığınmam.!!!!!!!! Benim Başka sunucum yokki , Sen nasıl kendı sunucuna Çağıracaksan Bende Anka sunucusuna ;=)
her zaman zihin saldırısının süresi dolmuş olmuyor :) ayrıca eğer üstüne 3 savaşçı deparladığında kutup basarsan ve kaza bela şifacını da dondurmuşsan deparlılar donukken diğer savaşçılar arkadan yetişip seni yakalayacaktır.ve 3 saniyede keşke kutup basmasaydım diyeceksindir.çok yaşadım o tabloyu.
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Petcarar yazdı:her zaman zihin saldırısının süresi dolmuş olmuyor ayrıca eğer üstüne 3 savaşçı deparladığında kutup basarsan ve kaza bela şifacını da dondurmuşsan deparlılar donukken diğer savaşçılar arkadan yetişip seni yakalayacaktır.ve 3 saniyede keşke kutup basmasaydım diyeceksindir.çok yaşadım o tabloyu.
Şifacı Bilmeyecekmi Durumu? Anlamayacakmı Benim kutup açmak isteyeceğimi? Boşuna İsim vermedim oraya =) LekerxUfuk Diye
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..

Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

woLveRiNe yazdı:
Petcarar yazdı:her zaman zihin saldırısının süresi dolmuş olmuyor ayrıca eğer üstüne 3 savaşçı deparladığında kutup basarsan ve kaza bela şifacını da dondurmuşsan deparlılar donukken diğer savaşçılar arkadan yetişip seni yakalayacaktır.ve 3 saniyede keşke kutup basmasaydım diyeceksindir.çok yaşadım o tabloyu.
Şifacı Bilmeyecekmi Durumu? Anlamayacakmı Benim kutup açmak isteyeceğimi? Boşuna İsim vermedim oraya =) LekerxUfuk Diye
bilse ne kadar faydalı olacak onu anlamadım? kutuptan çıkınca 3 savaşçı değil minimum 5 savaşçı bulacaksın karşında.ve en az 3 tanesi dibinde olacak.olmasa bile durdurmaları yetecektir.şifacının iyileştirmeye basacak kadar bile zamanı olmayacaktır.
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Petcarar yazdı:
woLveRiNe yazdı:
bilse ne kadar faydalı olacak onu anlamadım? kutuptan çıkınca 3 savaşçı değil minimum 5 savaşçı bulacaksın karşında.ve en az 3 tanesi dibinde olacak.olmasa bile durdurmaları yetecektir.şifacının iyileştirmeye basacak kadar bile zamanı olmayacaktır.

yav diyosun 3-tane ilkınde Tamam güzelce Etrafında Kesiş'i söylüyoz. kaçırıyosun beni kaçırıyorsun xD sonra 5 savaşcı daha diyosun =) Vay Tamam xD Bırak Kessinler Allah aşkına kessinler yah =)
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..

Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

buyucunun bence zıhın ve kutup saldırılarının suresı azaltılmalı bu olaylara en ıyı yontem o olabılır
bırde savascının zıhın tutulması kaldırılmalı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''

“Genel Etkileşim” sayfasına dön