Tangriss 2D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Tangriss 2D

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Serinplay yazdı: 27 Haz 2018 13:40 Eski çalışmalara göz atarken bu oyunlar aklıma geldi ve konuyu hortlatmak istedim.Belki güncelleme ile foruma yeni gelen arkadaşlarda denemek isterler :grin:
Konuyu hortlattığın iyi olmuş kardeş :) Askerdeydim görmemiştim, bu akşam deneme fırsatım olur :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

İlk yayınladığım zaman test amaçlı oynayıp bitirmiştim.Ama şu an kullandığım tarayıcıdan mıdır sürümünden midir uyumluluk sorunu mudur bilemiyorum oyundan atmalar ve bazı buglar ile karşılaştım :( Düzeltme şansımda yok format atalı bayağı oldu umarım başka tarayıcılarda atma sorunu yoktur :)
Kullanıcı avatarı
pegasusejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen pegasusejder »

Serinplay yazdı: 27 Haz 2018 14:19 İlk yayınladığım zaman test amaçlı oynayıp bitirmiştim.Ama şu an kullandığım tarayıcıdan mıdır sürümünden midir uyumluluk sorunu mudur bilemiyorum oyundan atmalar ve bazı buglar ile karşılaştım :( Düzeltme şansımda yok format atalı bayağı oldu umarım başka tarayıcılarda atma sorunu yoktur :)
ilk oyunu bitirdim şimdi onda bi sıkıntı ile karşılaşmadım ikinci oyunada başlıycam birazdan :) eline sağlık :D
Kullanıcı avatarı
pegasusejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen pegasusejder »

iki oyunuda bitirdim güzeldi :)
Fakat bir kaç konu kötü olmuş gerçi söylemesi geç mi olur bilmem :)
Bazı şeylere açıklama gelseydi daha iyi olurdu mesela ilk merana girdiğimizde bombaları etkisiz hale getirmek için kürenin yok edilmesi gerekiyor gibi ordan geçmek için baya uğraştım hatta alışkanlık elim bian kutuba gitti :D Veya ilk duvarı erittikten sonra bazı duvalar eriyebilir uyarısı geliyor ben ilk burda okumasam dolanırdım baya :)
Boss ların fln can barı olsaydı iyi olurdu bazen boşunamı uğraşıyorum diye düşündüğüm oldu :D

Ellerine sağlık tekrardan gayet güzel iş çıkarmışsın :)
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MXneo »

Gayet Zevkli 2 Bölümlük Bir Oyun Tebrikler Bize Bu Zevki Yaşattıın İçin Teşekkür Ederim.
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Kullanıcı avatarı
Different
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Different »

tangirste göz işareti öldükten sonra ne yapıcaz D
Resim

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön