Konuyu hortlattığın iyi olmuş kardeş
Tangriss 2D
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: Tangriss 2D

İlk yayınladığım zaman test amaçlı oynayıp bitirmiştim.Ama şu an kullandığım tarayıcıdan mıdır sürümünden midir uyumluluk sorunu mudur bilemiyorum oyundan atmalar ve bazı buglar ile karşılaştım
Düzeltme şansımda yok format atalı bayağı oldu umarım başka tarayıcılarda atma sorunu yoktur 
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
ilk oyunu bitirdim şimdi onda bi sıkıntı ile karşılaşmadım ikinci oyunada başlıycam birazdanSerinplay yazdı: ↑27 Haz 2018 14:19 İlk yayınladığım zaman test amaçlı oynayıp bitirmiştim.Ama şu an kullandığım tarayıcıdan mıdır sürümünden midir uyumluluk sorunu mudur bilemiyorum oyundan atmalar ve bazı buglar ile karşılaştımDüzeltme şansımda yok format atalı bayağı oldu umarım başka tarayıcılarda atma sorunu yoktur
![]()
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
iki oyunuda bitirdim güzeldi
Fakat bir kaç konu kötü olmuş gerçi söylemesi geç mi olur bilmem
Bazı şeylere açıklama gelseydi daha iyi olurdu mesela ilk merana girdiğimizde bombaları etkisiz hale getirmek için kürenin yok edilmesi gerekiyor gibi ordan geçmek için baya uğraştım hatta alışkanlık elim bian kutuba gitti
Veya ilk duvarı erittikten sonra bazı duvalar eriyebilir uyarısı geliyor ben ilk burda okumasam dolanırdım baya
Boss ların fln can barı olsaydı iyi olurdu bazen boşunamı uğraşıyorum diye düşündüğüm oldu
Ellerine sağlık tekrardan gayet güzel iş çıkarmışsın
Fakat bir kaç konu kötü olmuş gerçi söylemesi geç mi olur bilmem
Bazı şeylere açıklama gelseydi daha iyi olurdu mesela ilk merana girdiğimizde bombaları etkisiz hale getirmek için kürenin yok edilmesi gerekiyor gibi ordan geçmek için baya uğraştım hatta alışkanlık elim bian kutuba gitti
Boss ların fln can barı olsaydı iyi olurdu bazen boşunamı uğraşıyorum diye düşündüğüm oldu
Ellerine sağlık tekrardan gayet güzel iş çıkarmışsın
Gayet Zevkli 2 Bölümlük Bir Oyun Tebrikler Bize Bu Zevki Yaşattıın İçin Teşekkür Ederim.
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..