Tangriss 2D
Re: Tangriss 2D
çok iyi olmuş ellerine sağlık, program bilgim falan yok diyosun ama çoğu 2d oyunlardan daha güzel olmuş

Oyunu bitiren birini görmek güzel.Beğenmene sevindim.Hikayeyi nasıl bitirebilirim konusunda biraz kafa patlatınca ortaya oyunla uyumlu bu kurgu çıktı.Son kısımları vaktim az olduğu için biraz hızlı geçtim.2 sayfalık uzun yazıdan anlamışsındırKartalavcisi yazdı: ↑03 Ağu 2017 02:09 2. bölümü an itibari ile bitirdim gerçekten çok zevkli ve yer yer zorlayıcı bir oyun.Oyun hikaye akışı ilerledikçe istanbul kıyamet vaktinde yaşadığımız olaylar görev metinleri beynimde canlandı çok güzel bir kurgu yapmışsın.Sondaki boss enerjinin içine girerek hasar almadım ve öldürdüm.O yüzden kolaydı.En çok zorlayan beni kuklacı oldu ama gerçekten çok eğlendim ellerine sağlık.Oyunda görüşmek dileğiyle Sansiro.
Mobilden yazdığım için diğer arkadaşların mesajlarını alıntılayamıyorum.(Aslında uğraştıracağını bildiğim için kurcalamadım) Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Buradan ayrıca Bayterapi ve diğer tüm arkadaşlarada selam yolluyorum.Askerlik sebebi ile en az 1 yıl kadar buralarda yokum.Fırsat olursa artık merakla beklediğim güncelleme için gelişmelere göz gezdiririm arada.
"Umudunu Yitirme!"
Görüşmek dileğiyle...
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

bu oyunda büyücüye depar yeteneği gelsin ikvyi bırakır onu oynarım

Sadece ilk bölüm için Shift tuşu ile hızlı koşma getirmiştim.Diğer bölümlere ihtiyaç duymamıştım.Bu oyunu daha fazla geliştirebilirdim.En çokta multiplayer özelliği eklemeyi isterdim.Ancak ilk yaptığım oyundu ve birazda zaman sorunum vardı.Şimdi yeni oyunlar üzerinde çalışıyorum.İKV ile ilgili değil ama aklımda birkaç farklı proje var.Askere gitmeyi planlıyordum ancak sağlık kurulu raporu beni ufak bir rahatsızlığımdan dolayı 1 yıl sonraya sevk etti.Bu zamanı değerlendirmeliyim.Üzerinde daha fazla uğraşılmış ve emek verilmiş oyunlar yapmayı planlıyorum.İngilizce ve Türkçe dil destekli mobil oyunları android platformunda bağımsız yapımcı olarak paylaşmayı hedefliyorum.Önümde uzun bir yol var.Sektörün potansiyelinin farkındayım ve olumlu geri dönüşler alacağımı düşünüyorum.Özellikle bu amatörce yaptığım oyundan sonra daha çok ilham geldi.
Bu arada dijital çizimler üzerinde çalışmaya başladım.Belki bir sürpiz olarak İKV için kısa bir çizgi filmde yapabilirim.
Hepinize ilginiz için teşekkürler...

Bu arada dijital çizimler üzerinde çalışmaya başladım.Belki bir sürpiz olarak İKV için kısa bir çizgi filmde yapabilirim.
Oyunun son bölümünde meranların arasından geçip tahta oturunca oyun bitiyor
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

ikvden daha güzel olmuş eline sağlık lag yok takılma yok wasd ile yürünüyor daha ne olsun :d
Oyunun amacı koltuk sevdası burdan bunu anladım.Serinplay yazdı: ↑22 Eyl 2017 14:24 Sadece ilk bölüm için Shift tuşu ile hızlı koşma getirmiştim.Diğer bölümlere ihtiyaç duymamıştım.Bu oyunu daha fazla geliştirebilirdim.En çokta multiplayer özelliği eklemeyi isterdim.Ancak ilk yaptığım oyundu ve birazda zaman sorunum vardı.Şimdi yeni oyunlar üzerinde çalışıyorum.İKV ile ilgili değil ama aklımda birkaç farklı proje var.Askere gitmeyi planlıyordum ancak sağlık kurulu raporu beni ufak bir rahatsızlığımdan dolayı 1 yıl sonraya sevk etti.Bu zamanı değerlendirmeliyim.Üzerinde daha fazla uğraşılmış ve emek verilmiş oyunlar yapmayı planlıyorum.İngilizce ve Türkçe dil destekli mobil oyunları android platformunda bağımsız yapımcı olarak paylaşmayı hedefliyorum.Önümde uzun bir yol var.Sektörün potansiyelinin farkındayım ve olumlu geri dönüşler alacağımı düşünüyorum.Özellikle bu amatörce yaptığım oyundan sonra daha çok ilham geldi.
Oyunun son bölümünde meranların arasından geçip tahta oturunca oyun bitiyor![]()
- BirGaripYolcu
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
elıne saglık güzel çalışma devamını askerden sonra beklerız hayırlı teskereler kardeşim allah sabır versın 
DİBİVAYT KRESİVA DEVUŞKA BİVAYT MEŞE VODKA
Eski çalışmalara göz atarken bu oyunlar aklıma geldi ve konuyu hortlatmak istedim.Belki güncelleme ile foruma yeni gelen arkadaşlarda denemek isterler 
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm