(Yeni Video) Karaköy Öncesi Savaş Kesitleri 2 (büyücü)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

(Yeni Video) Karaköy Öncesi Savaş Kesitleri 2 (büyücü)

Mesaj gönderen Rasenganm »

Eğlence amaçlıdır ,muhteşem oynanış kesitleri beklemeyin elimde ki video kaybolup gitmesin diye attım :) En yüksek kalitede izleyin lütfen, kaliteyi pek iyi ayarlayamadım youtubede biraz düşürdü malesef. Sonuna kadar izlemenizi rica ediyorum :)

Video linki : https://www.youtube.com/watch?v=kvHkeSx ... e=youtu.be

İlk video ve forum konusu için : viewtopic.php?f=46&t=151682&p=1193939#p1193939
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: (Yeni Video) Karaköy Öncesi Savaş Kesitleri 2 (büyücü)

Mesaj gönderen BayTerapi »

Hüzünlendim.
kedi
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

BayTerapi yazdı: 31 Mar 2019 01:55 Hüzünlendim.
insan özlüyor normaldir :blush: yıllarca hatıralar biriktirdik biz hüzünlenmeyelim de kim hüzünlensin :(
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

İKV Dünyasının en güzel savaşları Meteor bölgesinde oldu. Anıyla, anlarıyla hiç unutulmayacak vakitler geçirdik. Özlemedik değil..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

"Haydi foruma bir goz atayim" deyip videoda kendime denk gelmek guzel bir tesaduf oldu. Ben de bu savaslari oldukca ozluyorum. Beni 0 canda kacirmana uzuldum :) Gonul isterdi ki "bir dahaki sefere kesersin" diyelim lakin ozlemle hazirlamak disinda elimizden hicbir sey gelmiyor maalesef. Tesekkurler nostalji adina.
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Esadullah yazdı: 02 Nis 2019 14:02 İKV Dünyasının en güzel savaşları Meteor bölgesinde oldu. Anıyla, anlarıyla hiç unutulmayacak vakitler geçirdik. Özlemedik değil..
Yaşanan anıların %1 i bile videoya yansımasa da özlem gidermek amaçlı yapıp yükledim keşke elimde daha fazla kayıtlı video bulunsaydı ..
ozaerdenn yazdı: 02 Nis 2019 16:45 "Haydi foruma bir goz atayim" deyip videoda kendime denk gelmek guzel bir tesaduf oldu. Ben de bu savaslari oldukca ozluyorum. Beni 0 canda kacirmana uzuldum :) Gonul isterdi ki "bir dahaki sefere kesersin" diyelim lakin ozlemle hazirlamak disinda elimizden hicbir sey gelmiyor maalesef. Tesekkurler nostalji adina.
ahahahah dostum iyi güldüm sayende :) Sana özel videoda yazı falan yazacaktım program sıkıntı çıkardı, seni kesemeyip kutupladığım bir yer vardı "yetişin beyler gücüm yetmiyor" gibisinden uğraştım fakat halledemedim haberin olsun :) Ve ayrıca kutuptan sonra klandaşlarım gelmesine rağmen kesemedik ^^ Ne demek ben teşekkür ederim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen musallat123 »

Nickine bakınca istemsizce şunu bekledim.

Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

musallat123 yazdı: 03 Nis 2019 14:21 Nickine bakınca istemsizce şunu bekledim.

hahahah :') aklıma geldide video çok extreme anlar içermediği için uyduramadım :) Elimde başka video yok ama oyuna yeniden başladım, eğer olursa söz sonra ki videomda bunu kullanacağım :)
Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Rasenganm yazdı: 02 Nis 2019 17:19 ahahahah dostum iyi güldüm sayende :) Sana özel videoda yazı falan yazacaktım program sıkıntı çıkardı, seni kesemeyip kutupladığım bir yer vardı "yetişin beyler gücüm yetmiyor" gibisinden uğraştım fakat halledemedim haberin olsun :) Ve ayrıca kutuptan sonra klandaşlarım gelmesine rağmen kesemedik ^^ Ne demek ben teşekkür ederim :)
Yazdiklarini iltifat olarak kabul ediyor ve tesekkur ediyorum. :) Umarim video duzenleme konusunda biraz daha elin isinir da yapmak istediklerini sorunsuz sekilde halledersin. Soyledigin sahneyi gormeyi gercekten cok isterdim, bir sonraki videonda goruruz umarim, tatli olabilir :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ozaerdenn yazdı: 03 Nis 2019 17:13
Rasenganm yazdı: 02 Nis 2019 17:19 ahahahah dostum iyi güldüm sayende :) Sana özel videoda yazı falan yazacaktım program sıkıntı çıkardı, seni kesemeyip kutupladığım bir yer vardı "yetişin beyler gücüm yetmiyor" gibisinden uğraştım fakat halledemedim haberin olsun :) Ve ayrıca kutuptan sonra klandaşlarım gelmesine rağmen kesemedik ^^ Ne demek ben teşekkür ederim :)
Yazdiklarini iltifat olarak kabul ediyor ve tesekkur ediyorum. :) Umarim video duzenleme konusunda biraz daha elin isinir da yapmak istediklerini sorunsuz sekilde halledersin. Soyledigin sahneyi gormeyi gercekten cok isterdim, bir sonraki videonda goruruz umarim, tatli olabilir :)
rica ederim :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön