Video linki : https://www.youtube.com/watch?v=kvHkeSx ... e=youtu.be
İlk video ve forum konusu için : viewtopic.php?f=46&t=151682&p=1193939#p1193939
insan özlüyor normaldir
Yaşanan anıların %1 i bile videoya yansımasa da özlem gidermek amaçlı yapıp yükledim keşke elimde daha fazla kayıtlı video bulunsaydı ..
ahahahah dostum iyi güldüm sayendeozaerdenn yazdı: ↑02 Nis 2019 16:45 "Haydi foruma bir goz atayim" deyip videoda kendime denk gelmek guzel bir tesaduf oldu. Ben de bu savaslari oldukca ozluyorum. Beni 0 canda kacirmana uzuldumGonul isterdi ki "bir dahaki sefere kesersin" diyelim lakin ozlemle hazirlamak disinda elimizden hicbir sey gelmiyor maalesef. Tesekkurler nostalji adina.
hahahah
Yazdiklarini iltifat olarak kabul ediyor ve tesekkur ediyorum.Rasenganm yazdı: ↑02 Nis 2019 17:19 ahahahah dostum iyi güldüm sayendeSana özel videoda yazı falan yazacaktım program sıkıntı çıkardı, seni kesemeyip kutupladığım bir yer vardı "yetişin beyler gücüm yetmiyor" gibisinden uğraştım fakat halledemedim haberin olsun
Ve ayrıca kutuptan sonra klandaşlarım gelmesine rağmen kesemedik ^^ Ne demek ben teşekkür ederim
![]()
rica ederimozaerdenn yazdı: ↑03 Nis 2019 17:13Yazdiklarini iltifat olarak kabul ediyor ve tesekkur ediyorum.Rasenganm yazdı: ↑02 Nis 2019 17:19 ahahahah dostum iyi güldüm sayendeSana özel videoda yazı falan yazacaktım program sıkıntı çıkardı, seni kesemeyip kutupladığım bir yer vardı "yetişin beyler gücüm yetmiyor" gibisinden uğraştım fakat halledemedim haberin olsun
Ve ayrıca kutuptan sonra klandaşlarım gelmesine rağmen kesemedik ^^ Ne demek ben teşekkür ederim
![]()
Umarim video duzenleme konusunda biraz daha elin isinir da yapmak istediklerini sorunsuz sekilde halledersin. Soyledigin sahneyi gormeyi gercekten cok isterdim, bir sonraki videonda goruruz umarim, tatli olabilir
![]()