" Ultra " ezmeler topluluğu :))

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: " Ultra " ezmeler topluluğu :))

Mesaj gönderen Tydixx »

bırak ya ben abime dil uzatanlarla muhattap bile olmam.çok haddini aştın ferhat.çok.bana da abi diyordun eskiden bakacaz artık bana da aynısını yapmadan önce biz takınalım tavrımızı.
"ben senin hayrannm"tıplerınden lafımı da unutma.demekki hayranlık bırakacak bırseyler yapmışız , onu da sen sorgula.5 ws 1 de alırdım eskiden ama eski günler tabii =) her neyse bu konuyu yönetici biri kilitlesin de uzamasın daha benim de canımı sıktı.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
quenT061
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen quenT061 »

Ultraxreis yazdı:benım Loncama 'Aç' dıyosunuz. Peki Çılgınturkxşirine mısın nesın sen 5 LvL adam gorsen kesıyosun lan bu ezıklık olmuyo Loncadakıler bırını kesınce Aç dıyosun kımın yaptıgı açlık soylermısın ? Senınle bı ara kavgalıydık hatırlarsın her gordugumde dalarım dıyodum o zaman kesmem lazımmıs demekkı :) gec kaLmısım :D bu arada Loncama ezik dıyosunuz yaşatmıcam dıyosunuz Ultra ları gorudugumde kesıcem dıyosun kesebıLıyosan kes benıde tanıyan tanır bende kımseye bulasmam kımseyı kp ıcın kesmem ( Sizin gibi ) oyunu oyun gıbı oynayalım dıyoruz artıstlık yapıyosunuz kesıcem dıyosun kesebılıyosan kes :)

İstersen cok konusma kocum .. Actın bi lonca sahip cık konuyuda kapa bilmeden herseyede aTlama siz kendinizi bişi sanmaya basladınız kullandıqınız cümlelerede dikkat edin loncanı adam ette öle konus basım üstüne...bide öneRim kp aclarını aLmaya devam etme loncaya yoksa ömrünüz uzun oLmaz Dahada uzatma isteRsn ...
GueNT
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

tayfun şu quent mevzusunu uzatmada.diğer mevzuyu uzatıcam ben kimse kusura bakmasın :)
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Mustafa boşuna uzatma.Sonuçta aranızda olmuş ve tatlıya bağlansın.
Ferhat'ında aniden gidip dövmesi hoş değil :D
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

ferhatın müfit abiye yaptığı o olaydan sonra hiç bir şey tatlıya bağlanmaz.o adamın o yaptıklarından sonra o olayın arkasında duranda benle muhattap olmasn bıdaha.mufıt abıyı sankı tanımıyoruz ..töbe töbe atmıcam bı daha bu konuya mesaj ıyıce sınırım bozuluyor.
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kullanıcı avatarı
quenT061
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen quenT061 »

katakuli yazdı:Mustafa boşuna uzatma.Sonuçta aranızda olmuş ve tatlıya bağlansın.
Ferhat'ında aniden gidip dövmesi hoş değil :D

Nedim onlaR uzattı .. Adamları haLa bana daLıoR Saddo Oceans Vb .. bnlaR sancakta bilinen 1 numaRalı aclaR onlaRı bana savunuolaRsa acılarını fenna aLcam bana diklenmeleRinide baskan baskanlıqını bilmioR qöya lonca acmıslaR o havasına so..ka..cam
GueNT
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

ORHANBEY yazdı:Özellikle babalide 3 - 5 Zıt klan mensubu birlikte olarak tek gördükleri klan mensubuna dalmayı çok iyi bildikleri gibi teke tek karşılaştıklarında depara kuvvet kaçmasını da çok iyi biliyorlar :D . Bu kişilere genelde "ezik" diye tabir edilen kendine güveni olmayan çoluk çocuk topluluğu diyorum . HA abi , abla diyip de senı tek gördüğünde yanına aldığı adamlarla dalan sonrada özür mesajı çekenler de var onlar ayrı karaktersiz ;)

Klanlar Birbirine Düşmandır. Savaş Her zaman olacaktır. Ama bunu adam gibi yapmak yerine Sürü hesabı tek bulduğuna saldır teke tek çıktıgında kaç hesabı yaparsan bu başka birşeye girer
ONCELİKLE SANA 2 CVBIM OLACAK.LAN KLANLAR BİRBİRİNE DÜŞMAN DİYORSUNUZ DALINCA AÇ OLUYOZ.KAÇINCADA EZİK OLUYOZ.MAL MAL YAZI YAZIPTA SAYFAYI KİRLETME Bİ DERDİN VARSA OYUNDA HALLET.SANA GELİNCE quent GİTTİN ORDA TİCARET ATAN BİR LODOSA DALDIN SONRA BİZİM ARKADASA DALACAKMISIN (ULTRAXOZGUR) ODA SANA DALMIS VE SEN EZİKLİGİNİ GOSTEREREK YANINA ŞİFA ALIP ONU KESMİŞİN.BENDE ADAM OYLE KESİLMEZ BOYLE KESİLİR DİYE 2 ARKADASIMI CAGIRDIM SENİ YERİN DİBİNE SOKTUM ORDA OLAY BUKADAR BİDAHADA KARISAMADIN BANA...
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Konu başlığına bakın Tydixx'in yazdığı yorumlara bakın :D
Sanane lan partheniousla aramdaki mevzudan?
Al sana linki verdim orda tartıştık ve konu kapandı daha da o konu hakkında konuşmam.
Ben ne dediysem arkasındayım bu sebepten ötürü beni düşman bellediysen tamam düşmanımsın de olsun bitsin.
Burda bana laga luga yapma işine gelmiyince konuyu değiştirme.
Bu arada sen de mi ultra loncasındasın? :D
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: karıştırdın ?

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

ORHANBEY yazdı:
Titxdelikurt yazdı:Yada Berru hanım gibi, yeraltı girişinin önünde vs atar, öleceği zaman yeraltına kaçar :D
Hopps ! :D

Resim

Resim

Resim
Ben her vs de foto alsaydım işimiz vardı :D Şimdi berrucum az biraz helal süt emmişsen söyle o foto yu almadan önce aynı dakikalar içerisinde seni keserken kaç kez yeraltına kaçtın ?

Helal süt emmiş bir insan isen doğru bir şekilde yazarsın.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

uLtraxReisi seveRm , Loncasını qit qide büyütüyoR tebRık ederım.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön