" Ultra " ezmeler topluluğu :))

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Re: " Ultra " ezmeler topluluğu :))

Mesaj gönderen Melankolik »

Neyse uzatmanın anlamı yok daha.
Tydixx gözüme gözükme ;) :D
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tydixx »

Haklı bulunca nedense hep böyle diyorlar.Tek x le yazmamayı öğrenmişsin o da bir başarı (:
Müfit abiye yaptığın ayıp ferhat.Azcık kendine gel.Dün olayı anlattı müfit abi.Azcık kendine gel oyun için abi dediğin insanların kalbini kırma.Tamam item dizmişsin aferin , loncan var aferin , ws de iyisin aferin , ama bunlar gerçek hayatta sana saygı duyulmasını sağlamaz.Müfit abiye saygım sonsuzdur ve inan ne itemlerindendir ne de ondan bundan şundandır.
Senden bilmem kaç yaş büyük birine , yok beynin sulanmış yok öyle böyle şöyle diyemezsin.Gerçi saygılı olsan demezsin.Bu da senin saygısız olduğunu gösterir.
Bir söz vardır yola çıktıklarımı yolda bulduklarımla değişmem diye.Sen tersini uygulamaya devam et.Hata yaptığını bir gün nasıl olsa anlayacaksın.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

he bir de hepinize benden tavsiye , birini haklı bulunca en azından " bu konuda haklı olabilirsin" cümlesini kullanın , "hay haklılıgını..."diyip foruma altf4 çekmekten daha saygın bir harekettir.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kullanıcı avatarı
quenT061
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen quenT061 »

İstersen daha uzatma benm senle sorunum yoktu sorun yaRatma ben qerekli kişilerle özel qörüscem su bi qercek ultra loncası kurdular ama ii adam secememişler simdide konusamıorlar bi sen qerisi konusamıor :D
GueNT
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

iyi adam seçemediklerini ben de kabul ediyorum.bazı kişiler atılacak da loncadan.onlar yerine daha düzgün kişiler gelecek.

benim sorunumda bitmez.senle bir sorunumuz ortaya çıkmamış veya ortaya çıkıp çözülmüş olabilir fakat ferhatla olan sorunumu asla bitirmem.Müfit abiye o saygısızlığı yapmadan önce düşünecekti.Efelerle takıla takıla onlara benzediniz maşallah.Ws de şöyleyiz ws de böyleyiz diyorda loncasından adam parasına ws de kaybedince vermiyor ve vermeyen adamı savunuyor.1 kere yapsa neyse.Neyse daha konuya mesaj atmam oyuna giriyorum sorunu olan /f Kangix yapsın kuzenın charını kasıyor olacağım.
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Sen niye 3 ay önceki konuyu gündeme getiriyorsun?
Daha önceden neden dile getirmedin?
Sanki partheniousla tartıştığımı yeni duymuş gibi..
al işte o konu:
viewtopic.php?f=32&t=4533&hilit=parthenious
oku ondan sonra yorum yap..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

yeni duydum , dün parthenious söyledi.
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

Müfit abi 50 m için ruhunu satmaz.Ama bakıyorum sen kolayca satmışsın.
50 m e ihtiyacı olsa , gelir benden isterdi.Ataarası ws de kesebılen kaç kişi var sunucuda ? O bu şu yanında değilken bile kesiyor.Bu elemanlar Bartından ve kardeş gibiler ferhat.Müfit abi gerekli açıklamayı da yapmış , ki haksız olduğun şeyi savunmaya devam et.
Kendim için 50 m kasmam belki ama , dostlarım için kasardım.
Müfit abi ne güzel söylemiş öyle
Eline epe alan adam olmuş..
diye.
Dediğim gibi , dün abi dediğin insanlar emin ol 50 m için ruhlarını satmazlar.Dün abi dediğin insanlara sen saygı göstermezsin ama onlar sana karşı çerçevelerinden çıkmazlar.Kullandığın sözcüklere bak ayıp denen bir şey var.Ayıp ayıp.
Müfit abi sunucuda abi sıfatını hakeden tek kişidir.Büyük olmasından değil , davranışlarından.
Diyorsun benden 10 -15 yaş büyük diye , kullandığın kelimelere bak , yazık.
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

Olayın kızgınlığı diyelim ama bunca zaman vakit geçirdiğin birisinede böyle basit bir olay içinde onca laf söylemen bi anda onu silmeyi sana yakıştıramadım. Belki aksini ikna ediceksin ama ferhat dostum sen artık eski ferhat değilsin..

juaquin ne güzel söylemiş öyle ağzına sağlık.
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kullanıcı avatarı
Ultraxreis
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ultraxreis »

benım Loncama 'Aç' dıyosunuz. Peki Çılgınturkxşirine mısın nesın sen 5 LvL adam gorsen kesıyosun lan bu ezıklık olmuyo Loncadakıler bırını kesınce Aç dıyosun kımın yaptıgı açlık soylermısın ? Senınle bı ara kavgalıydık hatırlarsın her gordugumde dalarım dıyodum o zaman kesmem lazımmıs demekkı :) gec kaLmısım :D bu arada Loncama ezik dıyosunuz yaşatmıcam dıyosunuz Ultra ları gorudugumde kesıcem dıyosun kesebıLıyosan kes benıde tanıyan tanır bende kımseye bulasmam kımseyı kp ıcın kesmem ( Sizin gibi ) oyunu oyun gıbı oynayalım dıyoruz artıstlık yapıyosunuz kesıcem dıyosun kesebılıyosan kes :)
Resim

Resim

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön