" Ultra " ezmeler topluluğu :))

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: " Ultra " ezmeler topluluğu :))

Mesaj gönderen Tydixx »

Sorun Kapandı dedik inadına uzattınız.Sizin tercihiniz.
Gidip loncanın düşük levellerini kesiyorsunuz.Bu kadarmı insanlığınız ? Hallet hallet nereye kadar.Quent senin kadar da yüzsüz bir adam görmedim muhattap olma bir daha benle , adama ben dedim özür dile tamam konu kapansın diye ricam üzerine özür diledi , konu kapandı ferhat gidip adamları kesiyor sende eyvallah sağolasın diyorsun.İnsanlığınız bu kadar mı düştü?
Hele sen ferhat müfit abiye yaptıklarını dün öğrendim gözüme gözükme bir daha.

Tydixx
Bozkurtydixx.

Tam anlamıyla dönüşün sırası geldi ;)
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
quenT061
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen quenT061 »

Tydixx yazdı:Sorun Kapandı dedik inadına uzattınız.Sizin tercihiniz.
Gidip loncanın düşük levellerini kesiyorsunuz.Bu kadarmı insanlığınız ? Hallet hallet nereye kadar.Quent senin kadar da yüzsüz bir adam görmedim muhattap olma bir daha benle , adama ben dedim özür dile tamam konu kapansın diye ricam üzerine özür diledi , konu kapandı ferhat gidip adamları kesiyor sende eyvallah sağolasın diyorsun.İnsanlığınız bu kadar mı düştü?

Tydixx
Bozkurtydixx.

dönseniz ne yazaR ;) sen taFyun un yazdıklarıyla beni cileden cıkaRdı anLama özürlü o hepiniz biR olsanız ne yazaR yarınızdan coqu kp acı qirmiş loncaya düzen yok bişi yok cakma loncalaRdan

bende seni böle bi ezme loncaya qiricek kadr biri bilmezdm daha iisini buLamadnmı ;)
bende szn kadr yüzsüz qörmedm beni tanıyan tanıR bilen biLir sen nasıl bilirsn öLe biL oqe ;)
GueNT
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Tydixx açtırma benim ağzımı şimdi :)
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

Dönsem ne yazar onu loncandaki eski kişilerle konuş.Ferhat sen de aç ağzını .. Yum gözünü.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

quenT061 yazdı:
Tydixx yazdı:Sorun Kapandı dedik inadına uzattınız.Sizin tercihiniz.

Tydixx
Bozkurtydixx.

dönseniz ne yazaR ;) sen taFyun un yazdıklarıyla beni cileden cıkaRdı anLama özürlü o hepiniz biR olsanız ne yazaR yarınızdan coqu kp acı qirmiş loncaya düzen yok bişi yok cakma loncalaRdan

bende seni böle bi ezme loncaya qiricek kadr biri bilmezdm daha iisini buLamadnmı ;)
bende szn kadr yüzsüz qörmedm beni tanıyan tanıR bilen biLir sen nasıl bilirsn öLe biL oqe ;)
Ben seni anladım , adamdan rica ettim özür diledi.Senin şu forumda yaptığına bak.Tayfunun mesajı olay kapanmadan önceydi.O mesajı kaale alıyorsan senin yüzsüzlüğün oluyor o , benim değil.
Loncada bir charım bile yok , tayfun rica etti.Belki onun loncasından bir kaç kişi cidden açtır ama ben tayfunun sonuna kadar arkasında dururum.
Ben ne yüzsüzlük yapmışım acep ? Ona da siz karar verin.
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

He bir de ferhat , Allah aşkına konuş seni de dinleyeceğim ağzını açtığında neler söyleyebiliyorsun?
Unutma senin ezikliğini de bilirim.Ama insanları zaaflarından yakalayacak kadar aşağılık bir insan değilim.Ta ki karşımdaki yapana kadar.
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kullanıcı avatarı
quenT061
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen quenT061 »

İnsan oLan bilmeden o cümleleRi kuLLanmaz ... ilk önce soRar sorusturur ama neRde direk kendini

beqenmiş qibi cümleler kullanıoR qeLde deLirme ... Ben bundan sonRa susuoRm oyunda 1 lvl Ultra qöRsem biLe kesicem

cünkü öle qerekior öle yola qeLirler anca ... ben bab-ali de 2 kişiyi kestm daldıkları icin ikiside yattı sonRa 5 6 kişi bi

anda daLmalarını ayrı sorucam neyse artık susuoRm ... ben forumda ilk konum anlaki o kadr canımı sıktılaR ...
GueNT
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

Senin loncandan birine böyle hakaret edilsin , ve haklı da olunsun
Row loncasının yarısı olayı bilip bilmeden buraya saçma saçma yorumlar yapmassa ne olayım.
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Tydixx ben de senin ezikliğini çok gördüm.
Her insanın dibe düştüğü zamanlar olabilir.
Şuan senin düştüğün gibi.
Ben de düştüm eskiden ama şimdi Allah'a şükür rahatım yerimde.
Gözüme gözükme ne demek? Gel oyunda görüşelim kendine çok güveniyorsan?

Ultra loncası meselesine gelirsek:
Ben loncadaşımın forumda açtığı bu konuyu gördüm ve doğru oyuna girdim gördüğüm ultraları teker teker doğradım.
aralarında 19 olan da vardı 49 olan da vardı.
He yalansa yalan deyin? Loncadan 49 lvl varsa çıksın karşıma kendine güvenen?
Kestikten sonra quent bana oyunda özür dilediklerini söyledi ben de tamam dedim daha da ultralara dokunmadım.
Konuyu uzatan sensin şimdi.
Eğer sen buraya yorum yazmasaydın daha ne ben ne quent yorum yazardık..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

Nedense senin kesmenden sonra adamlar adam toplayıp geliyor.Ve olay kapandıktan yaklaşık bir gün sonra?
Belki sunucuda ilk kastığım zaman hatam olmuştur ama , emin ol senin daha çok olmuştur ve hafızam da iyidir.
Sizin artistliğiniz de oyunda , her şeyiniz oyun anasını satayım.Azcık saygı duymayı öğrenin.
Ve ferhat sana şu anki konuşmam lonca charlarını kesmen yüzünden değil.Neden olduğunu sen gayet iyi biliyorsun ;)
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön