Sorular yeni cevaplanmaya başlandıdedee66 yazdı: ↑03 Kas 2018 22:50 Arkadaşlar ne oldu ya Forum'da hiç hareketlenme yok Radyonun ilk yayınında 4-5 Tane konu açılmıştı herkes Heyecandan. Radyoda konuşulan her şeyi saniye saniye Foruma aktarıyordum/Aktarıyordunuz.
Veya'da Yayın olmadı mı olduda kötü mü geçti şaşırdım Forum'da hiç konu olmayınca
yayın olduysa Özet Geçer misiniz?
Ç.A.R HATIRLATMA ;
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Ç.A.R HATIRLATMA ;
Teşekkürler
En son dedee66 tarafından 03 Kas 2018 22:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
dedee66 yazdı: ↑03 Kas 2018 22:50 Arkadaşlar ne oldu ya Forum'da hiç hareketlenme yok Radyonun ilk yayınında 4-5 Tane konu açılmıştı herkes Heyecandan. Radyoda konuşulan her şeyi saniye saniye Foruma aktarıyordum/Aktarıyordunuz.
Veya'da Yayın olmadı mı olduda kötü mü geçti şaşırdım Forum'da hiç konu olmayınca
yayın olduysa Özet Geçer misiniz?
Buraya tıklayarak yayına ulaşabilirsiniz. Yayın devam etmekte.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
-
- Salgın Koruyucusu
Kürşat abi geyiğe başladı yine böyle biter bu yayın 
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
+1TheMilkCoffee yazdı: ↑03 Kas 2018 22:32 Bu yayında herhangi bir sorumuzun cevabını alabileceğimizi düşünmüyorum.
-
- Acemi Savaşçı
Hala tasarım vs den bahsediliyor galiba herkes bunu sormuş herkesin merak ettiği bu 
Arkadaşlar Güzel Sorular Sorun Ya Selami Kelaynak ne alaka, sihhiyeler falan sabır taşı gibi soru soruyorlar ya
Önemli Sorular Soruldu mu arkadaşlar ben baya kaçırdım da Yayın bitince özet geçer misiniz kaçıranlar ve izleyemeyenler için
ve şuan çemberli taş değil karaköy ile ilgili açıklama lazım bize gorgar bey geçmişte bıraktınız o güzel bölgeleri bak kendiniz bile anlatır ikene nasıl hevesle anlatıyor adam Çemberlitaş'ın tasarımını
Önemli Sorular Soruldu mu arkadaşlar ben baya kaçırdım da Yayın bitince özet geçer misiniz kaçıranlar ve izleyemeyenler için
ve şuan çemberli taş değil karaköy ile ilgili açıklama lazım bize gorgar bey geçmişte bıraktınız o güzel bölgeleri bak kendiniz bile anlatır ikene nasıl hevesle anlatıyor adam Çemberlitaş'ın tasarımını
En son dedee66 tarafından 03 Kas 2018 23:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Salgın Koruyucusu
Ben bu soruların oyunculardan geldiğine inanmıyorum ya.Yayından önce hazırlanmış sorular bence
-
- Acemi Savaşçı
kesinlikle kimsenin bunları merak ettiğini sanmıyorumSIKINTIYOKREIS yazdı: ↑03 Kas 2018 23:08 Ben bu soruların oyunculardan geldiğine inanmıyorum ya.Yayından önce hazırlanmış sorular bence
Arkadaşlar Gorgarın galiba Karaköy diye bir bölge olduğundan haberi yok