Ç.A.R HATIRLATMA ;

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Ç.A.R HATIRLATMA ;

Mesaj gönderen dedee66 »

Bu Akşam 21.00-22.00 Çınaraltı Radyosu var GM eşlik edecek arkadaşlar haberiniz olsun katılım gösterin ve oyunla ilgili açıklayıcı sorular sorun ki sorun neymiş bizde öğrenelim
soracağınız soruları oyunculara paylaşmak isterseniz post altına yazın bakalım nasıl soru sorulacak çok merak ediyorum
SIKINTIYOKREIS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Ç.A.R HATIRLATMA ;

Mesaj gönderen SIKINTIYOKREIS »

Merhaba,

Yanlış hatırlamıyorsam [DEV] Kürşat "GORGAR" Karamahmutoğlu yayında konuk olarak yer alacak.Geçen ki bir yayında kendisinin oyunun gidişatında büyük bir rol oynadığı söylenmişti.Kendisinin oyunun hikayesini,işleyişini geliştirerek oyunun bu hale gelmesinde rolü büyük bence.Ama hakkını da teslim etmek gerekir ki en başından beri ekipte olan bir geliştiriciden bahsediyoruz.Bize bu zamana kadar yaşattığı oyun deneyimi için de teşekkür ederiz.Fakat radyoda soru sorulmasının ve cevaplanmasının pek bir işe yarayacağını düşünmüyorum.Bu zamana kadar 100'ün üzerinde konu açıldı ve pek bir yarar sağlamadı.Karaköy eklentisi yada genişleme paketi her ne deniyorsa,bunun geri dönüşünün o kadar kolay olmayacağını düşünüyorum ben.Geri dönüşü olacaksa da üzerine yeni bir paket getirilerek yapılabilir ki bu da Karaköy'ün getirilme süresine bakarsak bir 4 5 yılı alacaktır.Benim görüşlerim bunlar,yayını merakla bekliyor olacağım.Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen turkneferi »

Lütfen şirin gözükmek için Merhaba nasılsınız gibi boş sorular sormayın.
Neden forumda açılan konuları değerlendirmiyorlar, değerlendiriyorsalar neden çözüm getirmiyorlar?
Eklenti gelecek mi diye sormakta saçma karaköy geldi, sadece geldi yani her gelen gideni aratıyor neden element hasarlar eskisi gibi değil, neden sadece tankların direnci 1000 olmuyor neden bossları yolun ortasına koyup kaçırılmasına aylarca göz yumdular. Herkesin uğraşması için yılda bir düşen ipek ve çipin vakit israfından başka bir şey olmadığını oyuncuların açık bölge isteğini yanlış anlayıp herkese açık grup bölgesi gibi bir bölge getirmeleri saçmalığını belirtin lütfen. Yıllarca neden sessiz kaldıklarını hâlâ neden gözlüklerin gelmediğini, suya düşen maden sorununu holde neden yaratık azaltıldığını neden maraton adam efsunların çöp olmasını istediklerini sorun lütfen.
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Tek tip savaşçı olayı ve efsunların çöp olması (buz, elektrik, zehir vs) bunlar sorulsun neden eski pvp yetenek sistemi devam edilmedi ve yeni yetenek gelmedi bunları sorun lütfen
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Resmi sayfada yer alan Karaköy-Yakında bölümünü de soralım arkadaşlar
Resim
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

İstanbul kıyamet vaktini iş ahlakına uygun bir şekilde yönettiğinize inanıyor musunuz?
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Huzursuzluğum görevini de öğrenebilsek güzel olur
Resim
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen cepni »

Kraliçe tırtıl ve slot buglama sorunu neden çözülmüyor
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
TheMilkCoffee
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TheMilkCoffee »

Bu yayında herhangi bir sorumuzun cevabını alabileceğimizi düşünmüyorum.
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Arkadaşlar ne oldu ya Forum'da hiç hareketlenme yok Radyonun ilk yayınında 4-5 Tane konu açılmıştı herkes Heyecandan. Radyoda konuşulan her şeyi saniye saniye Foruma aktarıyordum/Aktarıyordunuz.

Veya'da Yayın olmadı mı olduda kötü mü geçti şaşırdım Forum'da hiç konu olmayınca
yayın olduysa Özet Geçer misiniz?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön